Jan Rubeš st. wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jan Rubeš st.

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Volyně
Země:
Věk:
† 89 let
Úmrtí:
29.6.2009 (Příčina: Mozková mrtvice)
Povolání:
česko-kanadský herec a operní pěvec

Jan Rubeš st. (Jan Rubes) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.6.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jan Rubeš st. 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jan Rubeš st.
datum narození 6.6.1920
(česko-kanadský herec a operní pěvec, instagram)

Jan Rubeš st. - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - The Appassionata: Extraordinary Life & Music of Sonia Eckhardt-Gramatté
(2005) - Naši otcové
(2004) - Daniel a superpsi
(2004) - Co provedla Katy
(2002) - The Burial Society
(2001) - Antrax
(2000) - Hodina duchů
(1999) - Sníh padá na cedry
(1999) - Nightmare Man
(1998) - Záhada diamantu
(1998) - Rozbouřená řeka
(1998) - Rescuers: Stories of Courage: Two Couples
(1998) - Hudba ze sousedního pokoje
(1997) - Třetí dvojče
(1997) - Směr jih (TV seriál)
(1997) - Never Too Late
(1997) - Hvězdná brána (TV seriál)
(1997) - Bach Cello Suite #4: Sarabande
(1995) - Tajná služba
(1995) - Nikdo není sám
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1994) - Šampióni 2
(1994) - Ptáci II. Konec země
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Lamb Chop and the Haunted Studio
(1994) - Doktor Mesmer
(1994) - Boozecan
(1993) - Coming of Age
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - The Witches of Eastwick
(1992) - On My Own
(1992) - Dlouhá cesta Lukáše B. (TV seriál)
(1992) - Devlin
(1991) - Podvedená
(1991) - Causa Wardových
(1990) - Zahrada
(1990) - Padlý anděl
(1990) - Max Glick (TV seriál)
(1990) - Hora odvahy
(1989) - The Experts
(1989) - Slepý strach
(1989) - Dům hrůzy
(1989) - Divided Loyalties
(1989) - Cold Front
(1988) - Two Men
(1988) - Something About Love
(1988) - Polibek
(1988) - The Outside Chance of Maximilian Glick
(1988) - No Blame
(1988) - Krvavé souvislosti
(1987) - Smrtící dech zimy
(1986) - Svazek manželský
(1986) - Kay O'Brien (TV seriál)
(1986) - Crossings (TV seriál)
(1985) - Svědek
(1985) - One Magic Christmas
(1985) - Murder in Space
(1985) - Murder: By Reason of Insanity
(1985) - Kane & Abel (TV seriál)
(1984) - Charlie Grant's War
(1983) - Vanderberg (TV seriál)
(1982) - Little Gloria... Happy at Last
(1981) - Vražda na přání
(1981) - Utilities
(1981) - Amatér
(1980) - Mr. Patman
(1977) - Deadly Harvest
(1975) - Lions for Breakfast
(1970) - Castle Zaremba (TV seriál)
(1969) - The Barbara McNair Show
(1963) - The Incredible Journey
(1950) - Forbidden Journey

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.6.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jan Rubeš st. 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jan Rubeš st. - česko-kanadský herec a operní pěvec

se narodil 6.6.1920 ve městě Volyně
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jan Rubeš st.

Dnes se narodili
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Jan Rubeš st.
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
15°26’
 
LunaLuna:
Vodnář
7°42’
 
MerkurMerkur:
Blíženci
28°46’
 
VenušeVenuše:
Blíženci
7°57’
 
MarsMars:
Váhy
21°26’
 
JupiterJupiter:
Lev
13°40’
 
SaturnSaturn:
Panna
5°36’
 
UranUran:
Ryby
5°40’
 
NeptunNeptun:
Lev
9°21’
 
PlutoPluto:
Rak
6°43’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
14°02’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
25°30’
 
CheirónCheirón:
Beran
9°53’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Gwyneth Paltrow
(*1972) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Meat Loaf
(*1947) herec, zpěvák

Německo Jean-Marc Barr
(*1960) herec

Česká republika Ivana Chýlková
(*1963) herečka

Velká Británie Irvine Welsh
(*1957) spisovatel, scénárista, autor Trainspottingu


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Newman
(*1925 - 2008) herec, scénárista, režisér

Slovensko Květa Fialová
(*1929 - 2017) herečka

Německo August Macke
(*1887 - 1914) německý expresionistický malíř, člen skupiny Der Blaue Reiter

Česká republika Zdeňka Baldová
(*1885 - 1958) herečka

Spojené státy Bessie Smith
(*1894 - 1937) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »