Jane Asher wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jane Asher

Pohlaví:
Žena
Narození:
5.4. 1946 - 22:00h
Místo:
Londýn, Anglie
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Beran
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Jane Asher - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (A)
Datum narození a čas (místní čas):
5.4.1946 - 22:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
5.4.1946 - 22:00  
GB, Londýn:
51°30' s.š., 0°10' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jane Asher 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jane Asher
datum narození 5.4.1946
(herečka, instagram)

Jane Asher - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Pompidou (TV seriál)
(2015) - Burn Burn Burn
(2013) - Drunk on Love
(2013) - Dávám tomu rok
(2011) - George Harrison: Living in the Material World
(2010) - Deep End: Cesta k filmu
(2010) - Hercule Poirot: Tragédie o třech jednáních
(2009) - Hračky Jamese Maye
(2009) - The Old Guys (TV seriál)
(2008) - The Palace (TV seriál)
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Horší než smrt
(2007) - Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
(2006) - Tirant Lo Blanc
(2006) - Projekt Andromeda
(2004) - Slečna Marplová: Vražda na faře
(2001) - Crossroads (TV seriál)
(1997) - Good Living (TV seriál)
(1995) - The Choir (TV seriál)
(1993) - Closing Numbers
(1988) - Paris by Night
(1987) - Wish Me Luck (TV seriál)
(1985) - Time for Murder (TV seriál)
(1985) - The Mistress (TV seriál)
(1985) - Dítě snů
(1985) - Bright Smiler
(1984) - Success Is the Best Revenge
(1984) - A Voyage Round My Father
(1983) - Útěky z dětství
(1982) - Love Is Old, Love Is New (TV seriál)
(1982) - East Lynne
(1981) - Rece do góry
(1981) - Der Prinz und der Bettelknabe
(1981) - Návrat na Brideshead (TV seriál)
(1977) - Hawkmoor (TV seriál)
(1973) - The Recruiting Officer
(1972) - The Stone Tape
(1972) - Jindřich VIII. a jeho šest žen
(1972) - Hedda Gabler
(1970) - Wicked Women (TV seriál)
(1970) - Deep End
(1970) - The Buttercup Chain
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1967) - Our World
(1967) - The Winter's Tale
(1966) - Alfie
(1965) - Knock on Any Door (TV seriál)
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Brothers Karamazov (TV seriál)
(1964) - Maska rudé smrti
(1963) - Girl in the Headlines
(1962) - The Prince and the Pauper
(1961) - The Greengage Summer
(1956) - Charley Moon
(1955) - The Quatermass Xperiment
(1954) - Summer Playhouse (TV seriál)
(1954) - Dance Little Lady
(1954) - Adventure in the Hopfields
(1952) - Mandy
Jane Asher - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.4.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jane Asher 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jane Asher - herečka

se narodila 5.4.1946 ve městě Londýn, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jane Asher

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Jane Asher
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Beran
15°30’
5
 
LunaLuna:
Blíženci
7°04’
7
 
MerkurMerkur:
Ryby
28°03’
4
R
VenušeVenuše:
Býk
1°04’
5
 
MarsMars:
Rak
23°09’
8
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°23’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
18°12’
8
 
UranUran:
Blíženci
14°15’
7
 
NeptunNeptun:
Váhy
7°01’
10
R
PlutoPluto:
Lev
9°29’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
24°26’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
26°44’
1
 
CheirónCheirón:
Váhy
18°22’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Panna
29°57’
10
Domy:
Štír
21°31’
Býk
21°31’
2:
Střelec
22°20’
8:
Blíženci
22°20’
3:
Vodnář
2°16’
9:
Lev
2°16’
Ryby
12°02’
Panna
12°02’
5:
Beran
12°22’
Váhy
12°22’
6:
Býk
4°26’
Štír
4°26’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
5xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
16°46’
11
Slun./Luna:
Býk
11°17’
6


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »