Jay Leno wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jay Leno
(James Douglas Muir Leno)

Pohlaví:
Muž
Narození:
28.4. 1950 - 02:03h
Místo:
New Rochelle, New York
Země:
Věk:
70 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Panna
  • ASC:     Vodnář
  • Životní číslo: 11
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec, scénárista

Jay Leno - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (A)
Datum narození a čas (místní čas):
28.4.1950 - 02:03  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
28.4.1950 - 07:03  
US, New Rochelle:
40°55' s.š., 73°47' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jay Leno 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jay Leno
datum narození 28.4.1950
(herec, scénárista, instagram)

Jay Leno - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The 42nd Annual People's Choice Awards (TV pořad)
(2016) - Norman Lear: Just Another Version of You
(2016) - Doba ledová: Mamutí drcnutí
(2015) - The Late Late Show with James Corden
(2015) - Best Time Ever with Neil Patrick Harris
(2015) - Amy
(2015) - The Muppets (TV seriál)
(2015) - Méďa 2
(2014) - Good Morning Britain
(2014) - Glen Campbell: I'll Be Me
(2014) - 7T (TV seriál)
(2014) - Elf: Buddy's Musical Christmas
(2013) - Zlatý Glóbus 2013
(2013) - The Arsenio Hall Show
(2013) - Pozdravy ze spermabanky
(2012) - Betty White's 90th Birthday: A Tribute to America's Golden Girl
(2012) - nWo: The Revolution
(2011) - Saturday Night Live Special: Backstage
(2011) - After Lately
(2011) - The Undefeated
(2011) - Burani z Raketového městečka (TV seriál)
(2010) - The 1984 Los Angeles Comedy Competition with Host Jay Leno
(2010) - The 8th Annual TV Land Awards
(2010) - Postavte se rakovině
(2010) - Solartaxi
(2010) - Gene Winfield, geniální automechanik
(2010) - Banksy: Exit Through the Gift Shop
(2009) - The Jay Leno Show
(2009) - Love the Beast
(2008) - Speechless
(2008) - Velký Buck Howard
(2008) - Scooby-Doo a král skřítků
(2008) - The P.A.
(2008) - Igor
(2008) - Bajky naruby: Želva a zajíc
(2007) - A zase jsou tu Vánoce
(2006) - Jay Leno's Garage
(2006) - Tales of the Rat Fink
(2006) - Al Franken: God Spoke
(2006) - A/k/a Tommy Chong
(2006) - Doba ledová 2: Obleva
(2006) - Auta
(2006) - Astronaut
(2005) - Tsunami Aid: A Concert of Hope (koncert)
(2005) - Enron: The Smartest Guys in the Room
(2005) - Roboti
(2004) - Tavis Smiley
(2004) - Joey (TV seriál)
(2003) - 100 Years of Hope and Humor
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - Americký chopper
(2002) - MTV Icon: Aerosmith
(2001) - Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
(2001) - Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
(2000) - Rove Live
(2000) - Záhada Blair Witch 2
(2000) - Vesmírní kovbojové
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - ABC 2000: The Millennium
(1999) - Providence (TV seriál)
(1999) - Ed TV
(1998) - Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - Galileo
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - The 48th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - The 47th Annual Primetime Emmy Awards
(1995) - Barbra: The Concert (koncert)
(1995) - Kancelářská krysa (TV seriál)
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Howard Stern
(1994) - Divy minulosti (TV seriál)
(1994) - Přátelé (TV seriál)
(1994) - Flintstoneovi
(1993) - The 45th Annual Primetime Emmy Awards
(1993) - Příběh dinosaura
(1993) - Chůva k pohledání (TV seriál)
(1993) - Frasier (TV seriál)
(1992) - Noční Show Jaye Lenoe
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1991) - Kutil Tim (TV seriál)
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1989) - Kolize
(1987) - The 39th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - The 38th Annual Primetime Emmy Awards
(1986) - Siskel & Ebert & the Movies
(1986) - Doctor Duck's Super Secret All-Purpose Sauce
(1983) - What's Up, Hideous Sun Demon
(1981) - Entertainment Tonight
(1979) - Americathon
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - V zajetí rytmu
(1978) - Bankéři
(1978) - Almost Heaven
(1977) - Legrace s Dickem a Jane
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Laverne & Shirley (TV seriál)
(1976) - Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
(1976) - Alice (TV seriál)
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1961) - The Mike Douglas Show
Jay Leno - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Panně

Luna v Panně

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí souvisí s pořádkem a přehledností, a to i v oblasti citů, můžete mít touhu uklízet všechno, co je chaotické a neuspořádané. Pěstujte více otevřené tolerantnosti a akceptujte nedokonalosti života.

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent ve Vodnáři

Ascendent / Descendent
Tento člověk se dokáže na všechno i na sebe dívat s odstupem, z neosobního hlediska. Má větší pochopení pro společenský podtext než pro osobní přístup. S životem se vyrovnává lépe s nadějí v lepší budoucnost celého lidstva. Navenek možná budí dojem, že mu nejde o to, aby byl středem pozornosti, ale velmi těžko snáší, pokud je ignorován.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.4.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jay Leno 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jay Leno - herec, scénárista

se narodil 28.4.1950 ve městě New Rochelle, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jay Leno

Dnes se narodili
Česká republika Václav Neckář
(*1943) český popový zpěvák a filmový herec

Kanada Ryan Reynolds
(*1976) herec

Česká republika Jiří Mádl
(*1986) herec, režisér, moderátor

Česká republika Dolly Buster
(*1969) režisérka, pornoherečka

Nový Zéland Graeme Revell
(*1955) hudební skladatel


Jay Leno
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
7°25’
2
 
LunaLuna:
Panna
13°02’
7
 
MerkurMerkur:
Býk
26°12’
3
 
VenušeVenuše:
Ryby
21°54’
1
 
MarsMars:
Panna
22°11’
7
R
JupiterJupiter:
Ryby
2°14’
1
 
SaturnSaturn:
Panna
12°49’
7
R
UranUran:
Rak
1°59’
5
 
NeptunNeptun:
Váhy
15°24’
8
R
PlutoPluto:
Lev
15°46’
6
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
5°54’
1
R
Černá LunaLilith:
Býk
11°48’
2
 
CheirónCheirón:
Střelec
21°11’
10
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
17°20’
8
Domy:
Vodnář
22°57’
Lev
22°57’
2:
Beran
11°05’
8:
Váhy
11°05’
3:
Býk
15°01’
9:
Štír
15°01’
Blíženci
9°20’
Střelec
9°20’
5:
Rak
0°16’
Kozoroh
0°16’
6:
Rak
22°29’
Kozoroh
22°29’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
7xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Kozoroh
16°08’
11
Slun./Luna:
Rak
10°14’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Výročí úmrtí dnes mají
Litva Al Jolson
(*1886 - 1950) herec

Velká Británie John Boyd Dunlop
(*1840 - 1921) veterinář, vynálezce pneumatiky Dunlop

Francie Christian Dior
(*1905 - 1957) francouzský módní návrhář

Francie Louis Renault
(*1877 - 1944) automobilový průkopník, spoluzakladatel firmy Renault

Velká Británie Ernest Thompson Seton
(*1860 - 1946) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »