Jimmy Durante wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jimmy Durante
(James Francis Durante)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
† 86 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jimmy Durante - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
10.2.1893 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jimmy Durante 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jimmy Durante
datum narození 10.2.1893
(herec, instagram)

Jimmy Durante - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2007) - Gene Autry: White Hat, Silver Screen
(2004) - Checking Out: Grand Hotel
(1996) - Bob Hope: Hollywood's Brightest Star
(1994) - Entertaining the Troops
(1984) - Going Hollywood: The '30s
(1982) - Showbiz Goes to War
(1975) - Brother, Can You Spare a Dime?
(1974) - Fred Astaire Salutes the Fox Musicals
(1971) - The 23rd Annual Primetime Emmy Awards
(1970) - Howdy
(1969) - Jimmy Durante Presents the Lennon Sisters
(1969) - Sněhulák Frosty
(1966) - Alice Through the Looking Glass
(1965) - Hollywood My Home Town
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - To je ale bláznivý svět
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1962) - The 14th Annual Primetime Emmy Awards
(1962) - Jumbo Billyho Rose
(1961) - Poslední soud
(1957) - The Heart of Show Business
(1954) - The Jimmy Durante Show
(1954) - Summer Playhouse (TV seriál)
(1954) - Max Liebman Presents: Spotlight
(1952) - Screen Snapshots: Memories of Famous Hollywood Comedians
(1950) - Four Star Revue
(1950) - Vánoční přání
(1950) - The Milkman
(1948) - Toast of the Town
(1948) - Some of the Best
(1948) - On an Island with You
(1947) - This Time for Keeps
(1947) - It Happened in Brooklyn
(1946) - Two Sisters from Boston
(1944) - Music for Millions
(1944) - Dvě děvčátka a námořník
(1942) - Muž, který přišel na večeři
(1941) - You're in the Army Now
(1940) - Melody Ranch
(1938) - Start Cheering
(1938) - Sally, Irene and Mary
(1938) - Little Miss Broadway
(1936) - Land Without Music
(1935) - Screen Snapshots Series 14, No. 6
(1935) - Carnival
(1934) - Hollywood on Parade No. B-6
(1934) - Student Tour
(1934) - Strictly Dynamite
(1934) - Palooka
(1934) - Hollywood Party
(1934) - Hollywood on Parade No. B-9
(1934) - George White's Scandals
(1933) - What! No Beer?
(1933) - Meet the Baron
(1933) - Hell Below
(1933) - Give a Man a Job
(1933) - Broadway to Hollywood
(1932) - The Wet Parade
(1932) - Speak Easily
(1932) - Le Plombier amoureux
(1932) - The Phantom President
(1932) - The Passionate Plumber
(1932) - Blondie of the Follies
(1931) - New Adventures of Get Rich Quick Wallingford
(1931) - The Christmas Party
(1931) - The Cuban Love Song
(1930) - The March of Time
(1930) - Roadhouse Nights
Jimmy Durante - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.


Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.2.1893 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jimmy Durante 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jimmy Durante - herec

se narodil 10.2.1893 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jimmy Durante

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Jimmy Durante
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
22°01’
 
LunaLuna:
Střelec
9°58’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
17°09’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
1°46’
 
MarsMars:
Beran
29°26’
 
JupiterJupiter:
Beran
21°06’
 
SaturnSaturn:
Váhy
12°26’
R
UranUran:
Štír
10°43’
 
NeptunNeptun:
Blíženci
8°30’
R
PlutoPluto:
Blíženci
7°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
2°21’
R
Černá LunaLilith:
Štír
24°03’
 
CheirónCheirón:
Panna
1°28’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »