Jiří Ornest wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Ornest

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 70 let
Úmrtí:
9.4.2017 (Příčina: Nemoc)
Povolání:
herec

Jiří Ornest - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
27.9.1946 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Ornest 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jiří Ornest
datum narození 27.9.1946
(herec, instagram)

Jiří Ornest - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2013) - Terapie II. (TV seriál)
(2011) - Třídilové
(2011) - Borgia (TV seriál)
(2010) - Show Jana Krause
(2010) - Zázraky života (TV seriál)
(2009) - Proces H (TV seriál)
(2009) - Příběhy obyčejného šílenství (divadelní záznam)
(2009) - Protektor
(2008) - Čtenářský deník
(2008) - Poselství Jana Palacha
(2008) - Film o filmu: Protektor
(2008) - Zázrak v černém domě (divadelní záznam)
(2008) - Vlna
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Na rozchodnou
(2006) - Malá pokušení
(2006) - Lovu zdar!
(2006) - Chcípáci
(2006) - Hezké chvilky bez záruky
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Mistři
(2003) - Úlet
(2003) - Terasa (divadelní záznam)
(2002) - Předčasná úmrtí: Já jsem ta země tma
(2002) - Táňa, Táňa (divadelní záznam)
(2001) - Sestřičky
(2000) - Andělé tě hlídají
(2000) - Strýček Váňa (divadelní záznam)
(2000) - Cesta z města
(1999) - Hanele
(1999) - Agáta
(1998) - Na plovárně
(1998) - Dvaadvacítka
(1998) - Ztížená možnost soustředění (divadelní záznam)
(1997) - Celý muž
(1996) - Racek (divadelní záznam)
(1995) - Mutters Courage
(1995) - Loupež
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Golet v údolí
(1994) - Róza, strážné strašidlo
(1994) - Misie
(1994) - Lidumil
(1993) - Tuzemský konzumní
(1993) - Šakalí léta
(1993) - Neklejte, princi!
(1993) - Il Giovane Mussolini
(1992) - A svět je den ode dne těsnější...
(1992) - Zítra to spustíme
(1992) - Hříchy pro pátera Knoxe (TV seriál)
(1991) - Šťastlivec Sulla
(1990) - Vernisáž
(1990) - Silnější než já
(1989) - Sama uprostřed noci
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Bankovní dům Daubner
(1987) - Svět nic neví
(1987) - Kam doskáče ranní ptáče
(1986) - Neklidná zimní sezóna
(1986) - Blankytná pohádka
(1985) - Profíci
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1983) - Zámek Nekonečno
(1982) - Horí
(1981) - Dostih
(1981) - Ad akta
(1978) - Adresář
(1978) - Setkání v červenci
(1978) - Nechci nic slyšet
(1976) - Smrt na černo
(1976) - Smrt mouchy
(1976) - Malá mořská víla
(1976) - Boty plné vody
(1975) - Zrcadlo pro Kristýnu
(1974) - Veselé windsorské paničky (divadelní záznam)
(1974) - Dvacátý devátý
(1973) - Třicet panen a Pythagoras
(1970) - Obavy komisaře Maigreta
(1970) - Nevěsta
(1968) - Těch několik dnů...
(1967) - Jak se zbavit Helenky
(1967) - Dostal jsem nápad udělat kočku
(1965) - Šerif za mrežami
(1965) - Konec velké epochy
(1964) - Místo v houfu
Jiří Ornest - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.9.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Ornest 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Ornest - herec

se narodil 27.9.1946 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Ornest

Dnes se narodili
Velká Británie Naomi Watts
(*1968) herečka

Francie Brigitte Bardot
(*1934) herečka, zpěvačka, modelka

Velká Británie Peter Finch
(*1916) herec

Česká republika Otakar Brousek st.
(*1924) herec

Spojené státy Mira Sorvino
(*1967) herečka


Jiří Ornest
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
3°46’
 
LunaLuna:
Váhy
28°51’
 
MerkurMerkur:
Váhy
13°34’
 
VenušeVenuše:
Štír
18°17’
 
MarsMars:
Štír
1°53’
 
JupiterJupiter:
Štír
0°25’
 
SaturnSaturn:
Lev
6°19’
 
UranUran:
Blíženci
21°47’
st
NeptunNeptun:
Váhy
8°11’
 
PlutoPluto:
Lev
12°50’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
15°12’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
16°05’
 
CheirónCheirón:
Váhy
23°45’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
0xZeměZemě
8xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Erika Eleniak
(*1969) herečka

Česká republika Michal Dlouhý
(*1968) herec

Česká republika Petra Martincová
(*1968) herečka, moderátorka

Itálie Michelangelo Antonioni
(*1912) režisér, scénárista, spisovatel

Jižní Korea Kim Ki-duk
(*1934) režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Francie André Breton
(*1896 - 1966) básník, prozaik, esejista

Bělorusko Šimon Peres
(*1923 - 2016) politik, izraelský prezident

Francie Émile Zola
(*1840 - 1902) spisovatel

Francie Louis Pasteur
(*1822 - 1895) francouzský biolog, chemik a lékař

Itálie papež Jan Pavel I.
(*1912 - 1978) 263. papež



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »