Jiří Pomeje wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Pomeje

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
České Budějovice
Země:
Věk:
† 54 let
Úmrtí:
26.2.2019 (Příčina: Rakovina, Hrtan, krk)
Povolání:
herec

Jiří Pomeje - Horoskop, Vztahy, Producentská filmografie

Datum narození:
13.12.1964 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Pomeje 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jiří Pomeje
datum narození 13.12.1964
(herec, instagram)

Jiří Pomeje - Producentská filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Jiří Pomeje - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Vánoční Kameňák
(2013) - Kameňák 4
(2013) - Angelika
(2012) - Policajti z centra (TV seriál)
(2011) - Trampoty
(2011) - Tajemství filmových hvězd
(2011) - Pološero
(2011) - Bubo bubo
(2011) - Barrandovský videostop
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Rozmarná léta českého filmu
(2010) - Prostřeno!
(2010) - 1 000 000 $
(2008) - TOP STAR magazín
(2008) - Přísně tajné
(2008) - Café X
(2008) - Bathory
(2005) - Všechnopárty
(2004) - Uvolněte se, prosím
(2004) - Kameňák 2
(2002) - Film o filmu: Andělská tvář
(2001) - Andělská tvář
(2000) - Zvonící meče
(2000) - Začátek světa
(1999) - Čtveráci
(1999) - Banánové rybičky
(1999) - Hanele
(1998) - DO-RE-MI
(1998) - Zkřížené meče
(1997) - Hejbni kostrou
(1997) - O perlové panně
(1996) - Smotánka
(1996) - O třech rytířích, krásné paní a lněné kytli
(1996) - O mrňavém obrovi
(1996) - Na hraně
(1996) - Hospoda (TV seriál)
(1995) - Playgirls II
(1995) - Playgirls
(1995) - Nováci (TV seriál)
(1995) - Kníže Václav
(1994) - Český bodyguard
(1994) - Laskavý divák promine (TV seriál)
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1993) - Nahota na prodej
(1993) - Melánie, Melánie
(1992) - O princi, který měl o kolečko víc
(1992) - Lady Macbeth Mcenského újezdu
(1990) - Tichá bolest
(1990) - Král kolonád
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Jestřábí moudrost
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Vlastně se nic nestalo
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Nejen v těchto dnech
(1988) - Čekání na Patrika
(1987) - Zírej, holube!
(1987) - Střecha nad hlavou
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Hláska
(1987) - Dotyky
(1986) - XYZ
(1986) - Velká filmová loupež
(1986) - Šaty až na zem
(1986) - Preceptor
(1986) - Píseň o statečném Heřmanovi a sličné Jitce
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Případ Jaruška
(1985) - Mlčení Marie Zvoníkové
(1984) - Dlouhý čas naděje
Jiří Pomeje - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.12.1964 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Pomeje 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Pomeje - herec

se narodil 13.12.1964 ve městě České Budějovice
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Pomeje

Dnes se narodili
Rusko Yul Brynner
(*1920) herec

Česká republika Jiří Krampol
(*1938) herec, moderátor, dabér

Česká republika Dana Medřická
(*1920) herečka

Česká republika Olga Havlová
(*1933) první manželka Václava Havla

Spojené státy Suzanne Vega
(*1959) zpěvačka


Jiří Pomeje
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
21°31’
 
LunaLuna:
Beran
6°26’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°14’
R
VenušeVenuše:
Štír
22°47’
 
MarsMars:
Panna
17°30’
 
JupiterJupiter:
Býk
17°25’
R
SaturnSaturn:
Vodnář
29°48’
 
UranUran:
Panna
14°49’
 
NeptunNeptun:
Štír
18°46’
 
PlutoPluto:
Panna
16°19’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
22°57’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
7°06’
 
CheirónCheirón:
Ryby
14°19’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nina Divíšková
(*1936) herečka

Spojené státy Bill Cosby
(*1937) herec, komik

Česká republika Jan Němec
(*1936) režisér, scénárista, pedagog FAMU

Velká Británie Anna Friel
(*1976) herečka

Česká republika Eva Brettschneiderová-Machourková
(*1964) herečka, dramaturgyně, psycholožka, moderátorka AZ-kvízu a pořadů pro děti Oáza a Hip hap hop


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Laurence Olivier
(*1907 - 1989) herec

Česká republika Josef Kajetán Tyl
(*1808 - 1856) dramatik, spisovatel, redaktor, ředitel herecké společnosti

Česká republika Ladislav Menzel
(*1929 - 1978) filosof, žák Jana Patočky

Slovensko Jaroslav Filip
(*1949 - 2000) herec, skladatel, režisér

Česká republika Ota Petřina
(*1949 - 2015) zpěvák, skladatel, textař, kytarista, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »