Jiří Šrámek wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jiří Šrámek

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Praha
Země:
Věk:
† 84 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jiří Šrámek - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.7.1920 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jiří Šrámek 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jiří Šrámek
datum narození 7.7.1920
(herec, instagram)

Jiří Šrámek - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2003) - Osobnosti okolo obrazovky
(2002) - Předčasná úmrtí: Dopis Ježíškovi
(1987) - Nejistá sezóna
(1973) - Výstřely v Mariánských Lázních
(1972) - Cesty mužů
(1969) - Devět kapitol ze starého dějepisu
(1967) - Dějiny československé kinematografie l: Období němého filmu
(1966) - U telefonu Martin
(1966) - Martin a červené sklíčko
(1964) - Orlík - vodní dílo
(1964) - Případ Daniela
(1963) - Pražské blues
(1963) - Král Králů
(1961) - Tereza
(1961) - Muž z prvního století
(1960) - Vyšší princip
(1958) - Setkání v Lipsku
(1958) - Aby nebyli sami
(1957) - Zlepšování zauhlovacích zařízení
(1957) - Zemědělské stavby
(1957) - Šerm I., II.
(1957) - Stavba a funkce těla ssavce
(1957) - Nové způsoby výroby modelů
(1957) - Nové světy I-III
(1957) - Mistrovství světa leteckých modelářů
(1957) - Májové dny 1957
(1957) - Karel Klíč - vynálezce hlubotisku
(1957) - Jan Amos Komenský
(1957) - Hrdinové šesti dnů
(1957) - Hokejový brankář
(1957) - Dopis příteli
(1957) - Zákon a svědomí
(1956) - Zpracování vedlejších časů
(1956) - Zlepšujeme výkrm skotu
(1956) - Zimní příprava nejlepších
(1956) - Výživa rostlin
(1956) - Vývoj člověka IV.
(1956) - Vysokofrekvenčí elektrické proudy
(1956) - Výběr a uznávání lesních porostů a stromů
(1956) - V prvním sledu
(1956) - Vodní slalom
(1956) - Velká zkouška
(1956) - Věčná hudba
(1956) - Úprava řepového semene
(1956) - Údržba stavebních strojů
(1956) - Technologie mletí obilí
(1956) - Technika hodu kladivem
(1956) - Technika hodu diskem
(1956) - Tajemství proměny hmyzu
(1956) - Tajemství kabinetu
(1956) - Sportovní chůze
(1956) - Sklízecí řezačka SŘZ - 42
(1956) - Sklářské formy
(1956) - Rané brambory
(1956) - Puškou aj valaškou
(1956) - Procházka Prahou
(1956) - Polarografie II. - Difusní děje
(1956) - Parní elektrárny (I. díl)
(1956) - Organisace a technika příjmu obilí
(1956) - O Luninovcích na povrchových dolech
(1956) - O denní udržbě Zetoru 25
(1956) - Naše zámořská plavba
(1956) - Naše výrobky zná celý svět
(1956) - Naše rybníky
(1956) - Na divokých vodách
(1956) - Mléčná žláza
(1956) - Lidé a město
(1956) - Králíci
(1956) - Košíková IV.
(1956) - Chemie v kuchyni
(1956) - Hydraulický nakladač NH 100
(1956) - Házená o sedmi hráčích
(1956) - Hazardování ze zvyku
(1956) - Elektrolytická disociace
(1956) - Dobré seno
(1956) - Daleko od Prahy
(1956) - Brusná metoda v nábytkářství
(1956) - Bezpečnost především !
(1956) - Bezpečnost práce ve mlýnech a ve výkupních skladech
(1956) - Barvení papíru
(1956) - Automatická betonárna
(1955) - Živé a neživé
(1955) - Vývoj člověka III. - Původ a vývoj člověka
(1955) - U jugoslávského moře
(1955) - Tuky a mýdla
(1955) - Trávy na semeno
(1955) - Toulky po Bulharsku
(1955) - Stolní tenis I., II.
(1955) - Staré Valašsko
(1955) - Stálá výstava sovětských zemědělských strojů
(1955) - Slovo k cyklistům
(1955) - Skok daleký
(1955) - Sklizňový kombajn na řepu SKEM-3
(1955) - Rudné úpravny II.
(1955) - Rudné úpravny I.
(1955) - Prosvícené modely
(1955) - Polarografie
(1955) - Parní lokomotiva
(1955) - O živé hmotě
(1955) - Než pokvetou jabloně
(1955) - Na výlet
(1955) - Kukuřice
(1955) - Chléb II.
(1955) - Den v Káhiře
(1955) - Čs. průmyslová výstava v Káhiře 1955
(1955) - Co víme o světle
(1955) - Brazilie tančí!
(1955) - Bezpečnost práce ve sklářství
(1955) - Atomová energie
(1955) - Aby se nevypínalo
(1954) - Zvyšujeme výnosy našich luk
(1954) - Zdravý strom - zdravé ovoce
(1954) - Plastické hmoty I., II., III., IV., V.
(1954) - Mezinárodní přehlídka odívání
(1954) - Kdo s koho
(1954) - Kachní farmy
(1954) - Hydromechanisace
(1954) - Boriskinova methoda
(1953) - Děti a příroda
(1948) - Armádní den

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Opice

Opice (Kov)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.7.1920 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jiří Šrámek 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jiří Šrámek - herec

se narodil 7.7.1920 ve městě Praha
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jiří Šrámek

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Jiří Šrámek
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
15°01’
 
LunaLuna:
Ryby
24°17’
 
MerkurMerkur:
Lev
8°51’
 
VenušeVenuše:
Rak
16°01’
 
MarsMars:
Váhy
28°44’
 
JupiterJupiter:
Lev
19°14’
 
SaturnSaturn:
Panna
7°51’
 
UranUran:
Ryby
5°22’
R
NeptunNeptun:
Lev
10°16’
 
PlutoPluto:
Rak
7°29’
 
S.UzelS.Uzel:
Štír
12°24’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
28°58’
 
CheirónCheirón:
Beran
10°27’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
1xVzduchVzduch
8xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »