Joanna Lumley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joanna Lumley
(Joanna Lamond Lumley)

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.5. 1946 - 19:30h
Místo:
Srinagar
Země:
Věk:
74 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Joanna Lumley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Clifford (B)
Datum narození a čas (místní čas):
1.5.1946 - 19:30  (IST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
1.5.1946 - 14:00  
IN, Srinagar:
34°5' s.š., 74°49' v.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joanna Lumley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Joanna Lumley
datum narození 1.5.1946
(herečka, instagram)

Joanna Lumley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Absolutely Fabulous: The Movie
(2015) - Walliams & Friend (TV seriál)
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2014) - Joanna Lumley Meets Will.I.Am
(2014) - Je prostě báječná
(2013) - National Television Awards
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Gangsta Granny
(2012) - The Making of a Lady
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey
(2011) - Wogan on Wodehouse
(2011) - Perspectives (TV seriál)
(2011) - 3 fois 20 ans
(2010) - Po Nilu s Joannou Lumleyovou
(2010) - Daybreak
(2010) - Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo
(2009) - Mine: Story of a Sacred Mountain
(2009) - Boogie Woogie
(2007) - Not In My Name
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Jam & Jerusalem (TV seriál)
(2006) - Dolls
(2005) - Poslední naděje na spásu: Orangutani s Joannou Lumleyovou
(2005) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple
(2005) - Sensitive Skin (TV seriál)
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2004) - The Story of Absolutely Fabulous
(2004) - Eat Less Meat: It's Costing the Earth
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Standing Room Only
(2004) - Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Eurotrip
(2002) - Up in Town (TV seriál)
(2001) - Lorraine
(2001) - Lepší společnost
(2000) - GPTV
(2000) - Some Lie Dying
(2000) - Příběh malého slona
(2000) - Možná, miláčku
(2000) - Mirrorball
(2000) - BBC Reports: Dot.Com Fever
(1999) - Nancherrow
(1999) - Mad Cows
(1999) - Foxbusters (TV seriál)
(1999) - Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
(1999) - Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - Takové anglické manželství
(1998) - Parting Shots
(1998) - Návrat domů
(1998) - Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
(1997) - Ruby (TV seriál)
(1997) - Princ Valiant: Boj o Excalibur
(1997) - Oholený klenotník
(1996) - Jakub a obří broskev
(1995) - Ztracené hračky
(1995) - Ztracené hračky (TV seriál)
(1995) - Nevinné lži
(1995) - Farma Cold Comfort
(1995) - Comic Relief
(1994) - Girl Friday (TV seriál)
(1994) - Class Act (TV seriál)
(1993) - Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1991) - A Perfect Hero (TV seriál)
(1990) - Fantom v Monte Carlu
(1990) - Cluedo (TV seriál)
(1989) - Shirley Valentinová
(1988) - This Morning
(1986) - Chicken for Dinner?
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Hrdinové
(1983) - The Weather in the Streets
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1982) - Stopa Růžového pantera
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1980) - Newsnight
(1980) - Children in Need
(1980) - An Audience with Dame Edna Everage
(1979) - Sapphire and Steel (TV seriál)
(1979) - The Plank
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1973) - The Satanic Rites of Dracula
(1973) - Don't Just Lie There, Say Something
(1971) - It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
(1971) - The House That Dripped Blood
(1970) - Games That Lovers Play
(1970) - The Breaking of Bumbo
(1970) - Ballad of Tam Lin,The
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - Some Girls Do
(1965) - Hector's House (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

Joanna Lumley - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Joanna Lumley - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
(*1945) Rod Stewart

ASTROLOGIE
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Štíru

Ascendent ve Štíru

Ascendent / Descendent
Lidé s Ascendentem ve znamení Štíra potřebují v životě bojovat proti nějaké temné nebo ničivé síle. U někoho se tato síla může projevit i z vlastního nitra jako žárlivost, závist nebo touha po moci. To, co je v duši temné a zasuté je třeba vynést na světlo. Třeba to promítnout do uměleckého díla.

HOROSKOPY
Pes

Pes (Oheň)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.5.1946 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joanna Lumley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joanna Lumley - herečka

se narodila 1.5.1946 ve městě Srinagar
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joanna Lumley

Dnes se narodili
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Joanna Lumley
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Býk
10°34’
6
 
LunaLuna:
Býk
11°00’
6
 
MerkurMerkur:
Beran
14°56’
5
 
VenušeVenuše:
Blíženci
2°35’
7
 
MarsMars:
Lev
3°58’
9
 
JupiterJupiter:
Váhy
20°11’
11
R
SaturnSaturn:
Rak
19°31’
9
 
UranUran:
Blíženci
15°23’
8
 
NeptunNeptun:
Váhy
6°23’
11
R
PlutoPluto:
Lev
9°27’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°05’
8
R
Černá LunaLilith:
Štír
29°35’
1
 
CheirónCheirón:
Váhy
16°26’
11
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Štír
14°21’
12
Domy:
Štír
14°47’
Býk
14°47’
2:
Střelec
14°11’
8:
Blíženci
14°11’
3:
Kozoroh
16°53’
9:
Rak
16°53’
Vodnář
21°19’
Lev
21°19’
5:
Ryby
23°45’
Panna
23°45’
6:
Beran
21°31’
Váhy
21°31’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Váhy
3°03’
11
Slun./Luna:
Býk
10°47’
6


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Čestmír Řanda st.
(*1923) zasloužilý umělec, herec, divadelní režisér

Spojené státy Walt Disney
(*1901) herec, režisér

Spojené státy Jeff Chandler
(*1918) herec, zpěvák

Irsko Paddy Kelly
(*1977) zpěvák, skladatel, textař, bývalý člen The Kelly Family

Spojené státy Robert Hand
(*1942) astrolog


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Frank Zappa
(*1940 - 1993) hudebník

Německo Heinrich Göbel
(*1818 - 1893) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Itálie Camillo Olivetti
(*1868 - 1943) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co

Česká republika Radim Hladík st.
(*1946 - 2016) skladatel, kytarista, padagog

Francie Maurice Barrés
(*1862 - 1923) prozaik, esejista, publicista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »