byk

Joanna Lumley
(1996): Jakub a obří broskev

Pohlaví:
Žena
Narození:
1.5. 1946 - 19:30h
Místo:
Srinagar
Země:
Věk:
76 let
  • Slunce: Býk
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Štír
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka
Joanna Lumley - Film: Jakub a obří broskev
Tranzitní horoskop osobnosti pro rok 1996, kdy film vyšel:
Tranzity se počítají k datu 1.1.1996 a zobrazují pouze pomalé planety, které se běhěm roku zvěrokruhem moc nepohnou. Tranzity všech planet na konkrétní den si můžeš vypočíst zde.

Joanna Lumley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Absolutely Fabulous: The Movie
(2015) - Walliams & Friend (TV seriál)
(2015) - Absolutely Anything
(2014) - 50 Years of BBC2 Comedy
(2014) - Joanna Lumley Meets Will.I.Am
(2014) - Je prostě báječná
(2013) - National Television Awards
(2013) - Vlk z Wall Street
(2013) - Gangsta Granny
(2012) - The Making of a Lady
(2011) - The 65th Annual Tony Awards
(2011) - Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey
(2011) - Wogan on Wodehouse
(2011) - Perspectives (TV seriál)
(2011) - 3 fois 20 ans
(2010) - Po Nilu s Joannou Lumleyovou
(2010) - Daybreak
(2010) - Slečna Marplová: Rozbité zrcadlo
(2009) - Mine: Story of a Sacred Mountain
(2009) - Boogie Woogie
(2007) - Not In My Name
(2006) - Voices from the Underworld
(2006) - Tim Burton: Dark vs. Light
(2006) - The King's Head: A Maverick in London
(2006) - The Secret Policeman's Ball (divadelní záznam)
(2006) - Příběhy ztracených duší
(2006) - Jam & Jerusalem (TV seriál)
(2006) - Dolls
(2005) - Poslední naděje na spásu: Orangutani s Joannou Lumleyovou
(2005) - Behind the Scenes: Agatha Christie's Marple
(2005) - Sensitive Skin (TV seriál)
(2005) - Mrtvá nevěsta Tima Burtona
(2005) - Kouzelný kolotoč
(2004) - The Story of Absolutely Fabulous
(2004) - Eat Less Meat: It's Costing the Earth
(2004) - Zakletá Ella
(2004) - Standing Room Only
(2004) - Slečna Marplová: Mrtvola v knihovně
(2004) - Slečna Marplová (TV seriál)
(2004) - Eurotrip
(2002) - Up in Town (TV seriál)
(2001) - Lorraine
(2001) - Lepší společnost
(2000) - GPTV
(2000) - Some Lie Dying
(2000) - Příběh malého slona
(2000) - Možná, miláčku
(2000) - Mirrorball
(2000) - BBC Reports: Dot.Com Fever
(1999) - Nancherrow
(1999) - Mad Cows
(1999) - Foxbusters (TV seriál)
(1999) - Doktorka Willoughbyová (TV seriál)
(1999) - Comic Relief: Doctor Who and the Curse of Fatal Death
(1999) - Alenka v říši divů
(1998) - Takové anglické manželství
(1998) - Parting Shots
(1998) - Návrat domů
(1998) - Absolutely Fabulous: Absolutely Not!
(1997) - Ruby (TV seriál)
(1997) - Princ Valiant: Boj o Excalibur
(1997) - Oholený klenotník
(1996) - Jakub a obří broskev
(1995) - Ztracené hračky
(1995) - Ztracené hračky (TV seriál)
(1995) - Nevinné lži
(1995) - Farma Cold Comfort
(1995) - Comic Relief
(1994) - Girl Friday (TV seriál)
(1994) - Class Act (TV seriál)
(1993) - Comic Relief: The Invasion of the Comic Tomatoes
(1992) - Naprosto dokonalé (TV seriál)
(1991) - A Perfect Hero (TV seriál)
(1990) - Fantom v Monte Carlu
(1990) - Cluedo (TV seriál)
(1989) - Shirley Valentinová
(1988) - This Morning
(1986) - Chicken for Dinner?
(1984) - Mistral's Daughter (TV seriál)
(1984) - Hrdinové
(1983) - The Weather in the Streets
(1983) - Kletba Růžového pantera
(1982) - Stopa Růžového pantera
(1981) - The Kenny Everett Television Show (TV seriál)
(1980) - Newsnight
(1980) - Children in Need
(1980) - An Audience with Dame Edna Everage
(1979) - Sapphire and Steel (TV seriál)
(1979) - The Plank
(1976) - The New Avengers (TV seriál)
(1973) - The Satanic Rites of Dracula
(1973) - Don't Just Lie There, Say Something
(1971) - It's Awfully Bad for Your Eyes, Darling (TV seriál)
(1971) - The House That Dripped Blood
(1970) - Games That Lovers Play
(1970) - The Breaking of Bumbo
(1970) - Ballad of Tam Lin,The
(1969) - V tajné službě Jejího veličenstva
(1969) - Some Girls Do
(1965) - Hector's House (TV seriál)
(1960) - Coronation Street (TV seriál)

Joanna Lumley - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
Spoluherci ve filmu "Jakub a obří broskev":
(*1947) Richard Dreyfuss

(*1946) Susan Sarandon

(*1946) Pete Postlethwaite

(*1963) David Thewlis

(*1958) Tim Burton (producent)

(*1961) Jane Leeves

(*1952) Henry Selick (režisér)

(*1941) Miriam Margolyes

(*1949) Simon Callow

(*1955) Steven Culp

(*1950) Mike Starr

(*1943) Randy Newman (hudební skladatel)

(*1916) Roald Dahl (spisovatelská předloha)



Tranzitní horoskop (1996)
Planeta
Nativní
Tranzitní
SlunceSlunce:
Býk
10°34’
-(rychlá)
LunaLuna:
Býk
11°00’
-(rychlá)
MerkurMerkur:
Beran
14°56’
-(rychlá)
VenušeVenuše:
Blíženci
2°35’
-(rychlá)
MarsMars:
Lev
3°58’
-(rychlá)
JupiterJupiter:
Váhy
20°11’
Střelec
29°35’
SaturnSaturn:
Rak
19°31’
Ryby
19°25’
UranUran:
Blíženci
15°23’
Kozoroh
29°22’
NeptunNeptun:
Váhy
6°23’
Kozoroh
24°41’
PlutoPluto:
Lev
9°27’
Střelec
1°57’
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
23°05’
Váhy
22°24’
Černá LunaLilith:
Štír
29°35’
Rak
10°32’
CheirónCheirón:
Váhy
16°26’
Váhy
13°37’
Domy:
Nativní
1. ASC:
Štír
14°47’
4. IC:
Vodnář
21°19’
7. DSC:
Býk
14°47’
10. MC:
Lev
21°19’

Dnes se narodili
Česká republika Ladislav Frej st.
(*1941) herec

Spojené státy Peter Facinelli
(*1973) herec

Spojené státy Tina Turner
(*1939) zpěvačka

Spojené státy Mark Margolis
(*1939) herec

Česká republika Roman Šebrle
(*1974) atlet


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Itálie Bernardo Bertolucci
(*1941 - 2018) režisér, scénárista, herec

Bělorusko Adam Mickiewicz
(*1798 - 1855) spisovatel

Česká republika Eliška Krásnohorská
(*1847 - 1926) básnířka, libretistka, spisovatelka a překladatelka

Česká republika Arne Novák
(*1880 - 1939) literární historik a kritik, autor portrétů a monografií

Česká republika Jaroslav Skála
(*1916 - 2007) lékař, psycholog, zakladatel protialkoholních záchytných stanic, bojovník proti alkoholismu a závislostem



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »