Joe E. Tata wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Joe E. Tata

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Pittsburg
Země:
Věk:
84 let
Povolání:
herec

Joe E. Tata - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
13.9.1936 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Joe E. Tata 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Joe E. Tata
datum narození 13.9.1936
(herec, instagram)

Joe E. Tata - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Mystery Girls (TV seriál)
(2008) - 90210: Nová generace (TV seriál)
(2004) - I Love the '90s (TV seriál)
(1998) - Čarodějky (TV seriál)
(1996) - Terminal
(1992) - Divoký anděl
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1987) - High Mountain Rangers
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - Mike Hammer (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Finder of Lost Loves (TV seriál)
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Ya Gotta Believe
(1982) - Matt Houston (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Jacqueline Susann's Valley of the Dolls
(1980) - Police Story: Confessions of a Lady Cop
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - Dallas Cowboys Cheerleaders II
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - Teror z nebes
(1978) - A Love Affair: The Eleanor and Lou Gehrig Story
(1978) - The Bastard
(1977) - Sisters of Death
(1977) - Podivná spravedlnost
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)
(1976) - Most Wanted (TV seriál)
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Mobile Two
(1975) - The Last Survivors
(1975) - Death Scream
(1975) - Dead Man on the Run
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Police Woman (TV seriál)
(1974) - It's Good to Be Alive
(1973) - Kriminální oddělení (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Temperatures Rising (TV seriál)
(1972) - Postrach na kolečkových bruslích
(1972) - Hickey & Boggs
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury (TV seriál)
(1971) - O'Hara, U.S. Treasury
(1971) - D.A.: Conspiracy to Kill
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1970) - The Immortal (TV seriál)
(1969) - Love, American Style (TV seriál)
(1968) - The Good Guys (TV seriál)
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Ironside (TV seriál)
(1967) - Cimarron Strip (TV seriál)
(1967) - Batgirl
(1966) - The Time Tunnel (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1966) - Batman (TV seriál)
(1965) - The F.B.I. (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)
(1965) - Mister Roberts (TV seriál)
(1965) - Lost in Space (TV seriál)
(1965) - Hogan's Heroes (TV seriál)
(1965) - Hank (TV seriál)
(1965) - Green Acres (TV seriál)
(1964) - Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
(1964) - No Time for Sergeants (TV seriál)
(1964) - Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
(1963) - The Outer Limits (TV seriál)
(1963) - General Hospital (TV seriál)
(1961) - Ben Casey (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.

Krysa

Krysa (Oheň)

Čínský horoskop
Krysa má šarm, neobyčejnou útočnost a bojechtivost. Na první pohled se přitom zdá být klidná, vyrovnaná a veselá, zdání ovšem klame. Za tím vším se skrývá neustálý vnitřní pohyb a záměrně pěstovaná agresivita.

Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
13

13. den - Zranitelnost

Numerologie - den narození
Je samostatná a ctižádostivá. Je věrná, otevřená a odpovědná. Je oddaným partnerem. Tvrdě pracuje pro získání materiální jistoty.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 13.9.1936 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Joe E. Tata 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Joe E. Tata - herec

se narodil 13.9.1936 ve městě Pittsburg, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Joe E. Tata

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Joe E. Tata
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
20°29’
 
LunaLuna:
Lev
25°10’
 
MerkurMerkur:
Váhy
15°21’
 
VenušeVenuše:
Váhy
11°11’
 
MarsMars:
Lev
21°46’
 
JupiterJupiter:
Střelec
16°12’
 
SaturnSaturn:
Ryby
19°00’
R
UranUran:
Býk
9°14’
R
NeptunNeptun:
Panna
16°39’
 
PlutoPluto:
Rak
28°18’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°20’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
27°48’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
23°10’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »