John Carson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

John Carson

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Kolombo
Země:
Věk:
94 let
Povolání:
herec

John Carson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
28.2.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(John Carson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
John Carson
datum narození 28.2.1927
(herec, instagram)

John Carson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2006) - Hercule Poirot: Rodinné sídlo
(2000) - Snila jsem o Africe
(1998) - Rhodes (TV seriál)
(1998) - Operace Delta Force II
(1997) - Mandela a de Klerk
(1997) - Maigret a čtyři ženy
(1997) - Black Velvet Band
(1994) - Osudová žena
(1993) - Death in the Family (TV seriál)
(1992) - The Sheltering Desert
(1991) - Nebezpečná vášeň
(1990) - Ven z temnoty
(1989) - Poslední válečník
(1989) - The Mountain and the Molehill
(1989) - Hercule Poirot: Podivná loupež
(1987) - Ve zlomku sekundy
(1987) - Ten, který přežil
(1987) - Shaka Zulu
(1987) - An African Dream
(1986) - Shaka Zulu (TV seriál)
(1983) - City of Blood
(1982) - Frost in May
(1980) - Guardian of the Abyss
(1979) - Telford's Change (TV seriál)
(1979) - After Julius (TV seriál)
(1978) - Kidnapped (TV seriál)
(1977) - The Rehearsal
(1976) - Loyalties
(1974) - Schmoedipus
(1974) - Před pikolou, za pikolou ...
(1974) - Captain Kronos - Vampire Hunter
(1973) - Possession
(1972) - No Exit (TV seriál)
(1972) - Emma (TV seriál)
(1971) - This Body Is Mine
(1971) - Paper Roses
(1971) - Male Bait
(1971) - Andrew Pelham 3: Inquiry
(1970) - Taste the Blood of Dracula
(1970) - Muž, který pronásledoval sám sebe
(1970) - The Lie
(1969) - Dombey and Son (TV seriál)
(1968) - Hromoví ptáci
(1967) - Girl in a Black Bikini (TV seriál)
(1967) - Failpass
(1966) - The Plague of the Zombies
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - The Night Caller
(1965) - The Man in a Looking Glass
(1965) - Hereward the Wake (TV seriál)
(1965) - Act of Murder
(1964) - Smokescreen
(1964) - Master Spy
(1964) - It's Dark Outside (TV seriál)
(1964) - The Caves of Steel
(1963) - The Set-Up
(1963) - Accidental Death
(1962) - Locker Sixty-Nine
(1962) - Guns of Darkness
(1961) - You Can't Win (TV seriál)
(1961) - Seven Keys
(1961) - The Secret of the Nubian Tomb (TV seriál)
(1961) - The Mask of the Clown (TV seriál)
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1960) - Maigret (TV seriál)
(1959) - The Lady Is a Square
(1959) - The Return of Peggy Atherton
(1958) - Intent to Kill
(1957) - Emergency-Ward 10 (TV seriál)
(1956) - Ramsbottom Rides Again
(1955) - The Adventures of Quentin Durward
(1947) - Teheran

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
28

28. den - Rozpornost

Numerologie - den narození
Tato osoba je nezávislá a snaží se uspět. Řídí se citem a pak rozumem. Důležitý je partnerský vztah a rodinná pohoda. Má smysl pro humor. Ráda má vše pod svojí kontrolou. Rozhoduje se sama za sebe.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 28.2.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

John Carson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

John Carson - herec

se narodil 28.2.1927 ve městě Kolombo
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - John Carson

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


John Carson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
8°54’
 
LunaLuna:
Kozoroh
23°21’
 
MerkurMerkur:
Ryby
26°22’
 
VenušeVenuše:
Beran
2°24’
 
MarsMars:
Blíženci
3°22’
 
JupiterJupiter:
Ryby
9°37’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°24’
 
UranUran:
Ryby
28°14’
 
NeptunNeptun:
Lev
25°14’
R
PlutoPluto:
Rak
13°55’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°52’
R
Černá LunaLilith:
Panna
29°26’
 
CheirónCheirón:
Beran
28°43’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »