Jozef Čierny wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jozef Čierny

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bodorová
Země:
Věk:
† 68 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jozef Čierny - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
21.3.1911 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jozef Čierny 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Jozef Čierny
datum narození 21.3.1911
(herec, instagram)

Jozef Čierny - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Najvzdialenejšia hviezda na nebi
(1976) - Jeden stříbrný
(1976) - Iba láska
(1976) - Červené víno
(1975) - Vivat Beňovský (TV seriál)
(1975) - Štěstí sběratelů
(1974) - Tajný agent
(1974) - Rudienka
(1974) - Pätnásť životov
(1974) - Horali
(1974) - Džbán plný ambrózie
(1973) - Hriech Kataríny Padychovej
(1973) - Haldy (TV seriál)
(1973) - Hadí princ
(1973) - Dynamit
(1972) - Červené víno
(1972) - ...a pozdravuji vlaštovky
(1972) - Adam Šangala
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Sulamit
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Nevesta hôľ
(1971) - Hájnikova žena
(1971) - Dosť dobrí chlapi
(1970) - S Rozárkou
(1970) - Pařížská komuna
(1970) - Naši pred bránami
(1970) - Falošný Nero
(1969) - Molièr
(1969) - Chválenkári (TV seriál)
(1968) - Výšiny
(1968) - V hodine strachu
(1968) - Tři dcery
(1968) - Muž, který lže
(1968) - Mladá mníška
(1968) - Mária Tudorová
(1968) - Balada o siedmich obesených
(1967) - Vreckári
(1967) - Drak se vrací
(1966) - Živý bič
(1966) - Vrah zo záhrobia
(1966) - V páse zlomená
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Siedmy kontinent
(1965) - Mŕtvi nespievajú
(1964) - Prípad pre obhajcu
(1959) - Přerušená píseň
(1959) - Pán a hvezdár
(1958) - Šťastie príde v nedeľu
(1957) - Štyridsaťštyri
(1956) - Posledná bosorka
(1955) - Žena z vrchov
(1954) - Drevená dedina
(1952) - Mladé srdcia
(1951) - Lazy sa pohly
(1950) - Priehrada

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Vepř

Vepř (Kov)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Dub

Dub

Keltský horoskop
Dub je vysloveně mužským stromem a lidé pod jeho vládou narození jsou „lidmi činu“. Těmto lidem bylo dáno do vínku stát se ochránci slabších a utlačovaných. Jsou doslova ztělesněním duchovní síly, nemalé odvahy a rozhodnosti. Zrozenci Dubu bývají zpravidla vybaveni i fyzickou silou a nemalým vzrůstem. Lidé Dubu mívají přímou a čestnou povahu. Ke svému cíli jdou vždy tou nejkratší cestou, nikdy neuhýbají a neuchylují se k intrikám či nepravostem.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.3.1911 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jozef Čierny 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jozef Čierny - herec

se narodil 21.3.1911 ve městě Bodorová
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jozef Čierny

Dnes se narodili
Česká republika Roman Skamene
(*1954) herec

Česká republika Marcel Vašinka
(*1954) herec

Velká Británie Sting
(*1951) zpěvák, hudebník

Česká republika Petr Štěpánek
(*1948) herec

Česká republika Karel Hála
(*1933) zpěvák


Jozef Čierny
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
29°45’
 
LunaLuna:
Střelec
13°16’
 
MerkurMerkur:
Beran
0°42’
 
VenušeVenuše:
Beran
26°57’
 
MarsMars:
Vodnář
5°32’
 
JupiterJupiter:
Štír
13°55’
R
SaturnSaturn:
Býk
4°43’
 
UranUran:
Kozoroh
28°32’
 
NeptunNeptun:
Rak
18°47’
R
PlutoPluto:
Blíženci
25°54’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
12°13’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
10°39’
 
CheirónCheirón:
Ryby
4°10’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908) herečka, zpěvačka

Česká republika Jan Kačer
(*1936) herec, režisér

Kanada Neve Campbell
(*1973) herečka

Velká Británie Clive Owen
(*1964) herec

Spojené státy Gwen Stefani
(*1969) herečka, zpěvačka, módní návrhářka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Rock Hudson
(*1925 - 1985) herec

Česká republika Lubomír Lipský st.
(*1923 - 2015) herec, komik

Francie Marcel Duchamp
(*1887 - 1968) výtvarník, malíř, šachista

Spojené státy Tom Petty
(*1950 - 2017) zpěvák, skladatel, hudebník, kytarista

Česká republika Karel Bořivoj Presl
(*1794 - 1852) botanik, profesor, lékař



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »