Jozef Dóczy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jozef Dóczy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Nitra
Země:
Věk:
† 83 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Jozef Dóczy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
19.11.1929 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jozef Dóczy 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Jozef Dóczy
datum narození 19.11.1929
(herec, instagram)

Jozef Dóczy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Kriminálka Staré Město (TV seriál)
(2008) - Obchod so šťastím (TV seriál)
(2007) - Takí sme boli
(2007) - Veľká noc s Bonifácom
(2007) - Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
(2006) - Bonifác a zázračný anjel
(2005) - Adam Šangala (divadelní záznam)
(2002) - Večer plný secesie
(2001) - Kováč Juraj
(2000) - Ako divé husi
(1999) - O ľuďoch a čarodejníkoch
(1998) - Senzi Senzus
(1998) - Za mestskými múrmi (TV seriál)
(1998) - Rivers of Babylon
(1998) - Jeppe z vŕšku (divadelní záznam)
(1998) - A ešte dve frašky...
(1997) - Pták Ohnivák
(1997) - Pacho sa vracia (divadelní záznam)
(1996) - Zábavný televízny archív
(1996) - Suzanne
(1995) - Mikuláš Mráz
(1995) - Dnes večer hrám ja (TV seriál)
(1995) - Cik-cak cik-cak-bum
(1994) - Princezná v ježovej koži
(1993) - Vera
(1993) - Prípad na vidieku
(1993) - Príbeh Mateja Hóza
(1993) - Pod vládou ženy aj na svitaní
(1993) - Duo Zemganno
(1993) - Domovníkov syn
(1993) - Arabela se vrací aneb Rumburak králem Říše pohádek (TV seriál)
(1991) - Zbytočné trápenia
(1989) - Podľa zvyku starého
(1989) - Zlatňanka
(1989) - Tanec nad plačom
(1989) - Škola detektívky (TV seriál)
(1989) - Semaforová rozprávka
(1989) - Prorok Rak
(1989) - Núraddín Ali a Anísaldžalísa
(1989) - Faklonos a Dobropán
(1988) - Zostane to v rodine
(1988) - Šášovský hradný pán a ladomerská mýtnička
(1988) - Proso
(1988) - Príživník
(1988) - Posledný drak (TV seriál)
(1988) - Jubileum
(1988) - Jakubove uniformy
(1988) - Dunajské rozprávky
(1987) - Zbojnícke fašiangy
(1987) - Začiatok sezóny
(1987) - Ochsenkrieg, Der (TV seriál)
(1987) - Noc pred Kračúnom
(1987) - Modré kráľovstvo
(1987) - Kobyla na bielej čiare
(1987) - Hľadanie šťastnej chvíle
(1987) - Blšiak
(1986) - Tučná princezná
(1986) - Tiene v raji
(1986) - Safari (TV seriál)
(1986) - Pro forma
(1986) - Okná dokorán (TV seriál)
(1986) - Ľudmilka
(1986) - Dobríčko
(1985) - Rozprávanie kvetu kamélie
(1985) - Piesočná potvorka (TV seriál)
(1985) - Mlynárka z Arcosu
(1985) - Kto odhodil?
(1985) - A vrátil sa im pokojný spánok
(1984) - Vzbúrené mesto
(1984) - Vynálezy hodinára Aurela (TV seriál)
(1984) - Vrabce z Tŕnia (TV seriál)
(1984) - Stretnutie pod starou píniou
(1984) - Neodchádzaj nocou letnou
(1984) - Loktibrada
(1984) - Kura
(1983) - Zrelá mladosť
(1983) - Zlatá rybka
(1983) - Zajac na diaľnici
(1983) - Rozprávkový kráľ
(1983) - Náš pán doktor
(1983) - Múdra Gabriela
(1983) - Jožko Púčik a jeho kariéra
(1983) - Chrobák v hlave
(1983) - Farebný bazár
(1983) - Cesta na krvavé pole
(1982) - Zlatá panna a prekliaty brat
(1982) - Rozprávky pätnástich sestier (TV seriál)
(1982) - O smelom krajčírikovi
(1982) - Krásna múdrosť
(1982) - Kočka
(1982) - Keď radí strach
(1982) - Dievčatko z predmestia
(1982) - Cukor
(1981) - Nápadníci
(1981) - Manduľa
(1981) - Konôpka
(1981) - Detektív Karol (TV seriál)
(1980) - Šiel tovariš svetom
(1980) - Demokrati
(1979) - Svadba Arneho Jurgu
(1979) - Satanov chrám
(1979) - Prvá vina odpustená
(1979) - Krajina Haliganda (TV seriál)
(1979) - Frndolína
(1978) - Výmysly uja elektróna (TV seriál)
(1978) - Večera
(1978) - Štyri kolesá
(1978) - Sladké bezvládie
(1978) - Klebetnice
(1978) - Dnes platí regulačný stupeň č.6
(1977) - Vianočné oblátky
(1977) - Útek zo zlatej krajiny (TV seriál)
(1977) - Šediny doktora Ondáka
(1977) - Sedem krátkych rokov inžiniera Hagaru
(1977) - Nohavice
(1977) - Louis Pasteur
(1977) - Druhá láska
(1977) - Ako sa Vinco zaťal
(1977) - Ako sa Štrbania s Važťanmi o bujaka Šándora pasovali
(1976) - Zypa Cupák
(1976) - Vincova fajka
(1976) - Štipku soli
(1976) - Španielska gitara
(1976) - Sváko Ragan
(1976) - Stratená dolina
(1976) - Sokovia
(1976) - Milosrdný čas
(1976) - Majster zlodejského cechu
(1976) - Deväť opustených kabeliek
(1975) - Zlatá priadka
(1975) - Sebechlebskí hudci
(1975) - Nepokojná láska (TV seriál)
(1975) - Jurát
(1974) - Veľké pokušenie
(1974) - Sezam,otvor sa!
(1973) - Očovské pastorále
(1972) - Adam Šangala
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - Žiarlivé ženy
(1971) - Zaprášené histórie Ema Bohúňa (TV seriál)
(1971) - V tieni vlkov (TV seriál)
(1971) - Parížski mohykáni (TV seriál)
(1971) - Bírbal a sprisahanci
(1970) - Ujo Váňa
(1970) - S Rozárkou
(1969) - Nevesta
(1969) - Generácia
(1968) - Román o base
(1968) - Pomsta starej dámy alebo na každého raz dôjde
(1966) - Tri gaštanové kone
(1966) - Tango pre medveďa
(1965) - Žltý dostavník
(1964) - Pre mňa nehrá blues
(1963) - Výhybka
(1962) - Výlet po Dunaji
(1961) - Most na tú stranu
(1960) - Skalní v ofsajde
(1959) - Pán a hvezdár
(1958) - V hodine dvanástej

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Had

Had (Země)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
19

19. den - Účastenství

Numerologie - den narození
Má velkou sílu a elán. Je moudrá, chápavá a účastná. Je intelektuálně založená. Je trpělivá a snaží se vyhovět žádostem druhých. V milostných vztazích je oddaná. Chce porozumět partnerovi a je velkorysá. Vášnivě ochraňuje rodinu.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 19.11.1929 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jozef Dóczy 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jozef Dóczy - herec

se narodil 19.11.1929 ve městě Nitra
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jozef Dóczy

Dnes se narodili
Spojené státy Jessica Lange
(*1949) herečka

Spojené státy Carmen Electra
(*1972) herečka, zpěvačka, modelka

Rakousko Adolf Hitler
(*1889) politik, diktátor, nacista, masový vrah

Německo Heinrich Göbel
(*1818) hodinář, vynálezce, jeden z objevitelů žárovky

Rusko Generál Alexandr Ivanovič Lebeď
(*1950) populární ruský voják a politik


Jozef Dóczy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
26°41’
 
LunaLuna:
Rak
0°41’
 
MerkurMerkur:
Štír
22°03’
 
VenušeVenuše:
Štír
7°40’
 
MarsMars:
Střelec
0°40’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
13°14’
R
SaturnSaturn:
Střelec
28°49’
 
UranUran:
Beran
7°46’
R
NeptunNeptun:
Panna
3°30’
 
PlutoPluto:
Rak
19°27’
R
S.UzelS.Uzel:
Býk
11°11’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
20°13’
 
CheirónCheirón:
Býk
11°17’
R
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Andie MacDowell
(*1958) herečka

Spojené státy Iggy Pop
(*1947) zpěvák, punker, rocker, herec

Velká Británie James McAvoy
(*1979) herec

Irsko Glen Hansard
(*1970) herec, zpěvák, skladatel

Česká republika Jaroslav Hutka
(*1947) folkový hudebník, skladatel a písničkář


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Vlastimil Brodský
(*1920 - 2002) herec

Dánsko král Kristián X.
(*1870 - 1947) dánský král

Česká republika Ferdinand Peroutka
(*1895 - 1978) spisovatel, dramatik, publicista, prozaik, esejista

Švédsko Avicii
(*1989 - 2018) hudebník, DJ, remixer a hudební producent

Velká Británie Steve Marriott
(*1947 - 1991) zpěvák, skladatel, kytarista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »