Julie London wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie London
(Julie Peck)

Pohlaví:
Žena
Narození:
26.9. 1926 - 18:00h
Místo:
Santa Rosa
Země:
Věk:
† 74 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Blíženci
  • ASC:     Beran
  • Životní číslo: 8
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka, zpěvačka

Julie London - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.9.1926 - 18:00  (PST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
27.9.1926 - 02:00  
US, Santa Rosa:
38°26' s.š., 122°43' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie London 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Julie London
datum narození 26.9.1926
(herečka, zpěvačka, instagram)

Julie London - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1978) - Greatest Rescues of Emergency!
(1978) - Emergency: Survival on Charter #220
(1976) - The Alan Hamel Show
(1972) - Emergency!
(1972) - Emergency! (TV seriál)
(1968) - The Julie London Special
(1968) - Adam-12 (TV seriál)
(1967) - The Jonathan Winters Show
(1967) - Rowan & Martin's Laugh-In
(1965) - The Hollywood Squares
(1965) - The Dean Martin Show
(1965) - The Big Valley (TV seriál)
(1965) - Something Special
(1965) - I Spy (TV seriál)
(1964) - The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
(1962) - The Tonight Show Starring Johnny Carson
(1962) - The Eleventh Hour (TV seriál)
(1962) - The Alfred Hitchcock Hour (TV seriál)
(1961) - The Dick Powell Show (TV seriál)
(1961) - The George Raft Story
(1961) - Follow the Sun (TV seriál)
(1960) - Here's Hollywood
(1960) - The 3rd Voice
(1960) - The Barbara Stanwyck Show (TV seriál)
(1960) - Michael Shayne (TV seriál)
(1960) - Checkmate (TV seriál)
(1960) - Hong Kong (TV seriál)
(1960) - Dan Raven (TV seriál)
(1959) - Frances Langford Presents
(1959) - The David Niven Show (TV seriál)
(1959) - Rawhide (TV seriál)
(1959) - Night of the Quarter Moon
(1959) - Nádherná země
(1959) - Laramie (TV seriál)
(1959) - Adventures in Paradise (TV seriál)
(1958) - The Garry Moore Show
(1958) - The Chevy Showroom Starring Andy Williams
(1958) - Voice in the Mirror
(1958) - Saddle the Wind
(1958) - A Question of Adultery
(1958) - Muž ze Západu
(1957) - The Big Record
(1957) - Drango
(1956) - The Steve Allen Show
(1956) - The Rosemary Clooney Show
(1956) - The Dinah Shore Chevy Show
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - The Girl Can't Help It
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - The Great Man
(1956) - Crime Against Joe
(1955) - The Fighting Chance
(1954) - Shower of Stars
(1953) - Tonight!
(1953) - Person to Person
(1952) - The Bob Hope Show
(1951) - The Red Skelton Show
(1951) - The Fat Man
(1950) - What's My Line?
(1950) - The Jack Benny Program (TV seriál)
(1950) - Return of the Frontiersman
(1949) - Task Force
(1948) - Toast of the Town
(1948) - The Perry Como Show
(1948) - Tap Roots
(1947) - Pantomime Quiz
(1947) - The Red House
(1946) - Night in Paradise
(1945) - On Stage Everybody
(1945) - Diamond Horseshoe
(1944) - Nabonga
(1944) - Janie
Julie London - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1920) Jack Webb - manžel

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna v Blížencích

Luna v Blížencích

Luna (Měsíc)
Luna v Blížencích se projevuje potřebou změny a bezprostřednosti. Bezpečí spočívá v tom, že sdělujete své pocity jiným a sami o nich přemýšlíte. Můžete být upovídaní, vyjadřujete se lehce a obratně, lze to využít v literatuře, žurnalistice nebo poradenství.

Ascendent v Beranu

Ascendent v Beranu

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Beranu se ke světu staví rozhodně. Chce být činorodý a mít sílu k prosazení svých záměrů. Chce objevovat své vlastní schopnosti, nečeká na to, co přijde zvenčí.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Oheň)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.9.1926 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie London 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie London - herečka, zpěvačka

se narodila 26.9.1926 ve městě Santa Rosa, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie London

Dnes se narodili
Spojené státy Carrie Fisher
(*1956) herečka

Česká republika Oldřich Navrátil
(*1952) herec

Rusko Nikita Michalkov
(*1945) režisér, herec

Japonsko Ken Watanabe
(*1959) herec

Brazílie Pelé
(*1940) brazilský fotbalista


Julie London
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
3°12’
6
 
LunaLuna:
Blíženci
13°32’
3
 
MerkurMerkur:
Váhy
9°09’
7
 
VenušeVenuše:
Panna
19°03’
6
 
MarsMars:
Býk
19°25’
2
 
JupiterJupiter:
Vodnář
17°48’
11
R
SaturnSaturn:
Štír
22°34’
8
 
UranUran:
Ryby
27°13’
12
R
NeptunNeptun:
Lev
25°54’
6
 
PlutoPluto:
Rak
15°51’
4
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
12°03’
4
R
Černá LunaLilith:
Panna
12°08’
6
 
CheirónCheirón:
Býk
1°02’
1
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
23°39’
4
Domy:
Beran
3°58’
Váhy
3°58’
2:
Býk
13°34’
8:
Štír
13°34’
3:
Blíženci
10°15’
9:
Střelec
10°15’
Rak
2°11’
Kozoroh
2°11’
5:
Rak
24°29’
Kozoroh
24°29’
6:
Lev
22°23’
Vodnář
22°23’
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
4xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Vodnář
18°05’
11
Slun./Luna:
Lev
8°22’
5


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Goldblum
(*1952) herec, režisér

Velká Británie Derek Jacobi
(*1938) herec

Francie Catherine Deneuve
(*1943) herečka

Japonsko Joan Fontaine
(*1917) herečka

Jamajka Shaggy
(*1968) zpěvák


Výročí úmrtí dnes mají
Francie François Truffaut
(*1932 - 1984) režisér, herec, producent, kritik

Spojené státy Jack Kerouac
(*1922 - 1969) spisovatel z beatnické generace

Spojené státy Jim Duncan
(*1946 - 1972) fotbalista

Spojené státy Linda Goodman
(*1925 - 1995) astroložka

Spojené státy Thomas Dillon
(*1950 - 2011) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »