Julie Walters wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julie Walters
(Julia Mary Walters)

Pohlaví:
Žena
Narození:
22.2. 1950 - 15:00h
Místo:
Smethwick, Anglie
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Býk
  • ASC:     Lev
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herečka

Julie Walters - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Fisher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
22.2.1950 - 15:00  (GMT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
22.2.1950 - 15:00  
GB, Smethwick:
52°30' s.š., 1°50' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julie Walters 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Julie Walters
datum narození 22.2.1950
(herečka, instagram)

Julie Walters - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The EE British Academy Film Awards 2016 (TV pořad)
(2015) - The EE BAFTA Film Awards 2015
(2015) - National Television Awards 2015
(2015) - Very British Problems (TV seriál)
(2015) - Brooklyn
(2015) - Bouřlivé léto v Britské Indii (TV seriál)
(2014) - Paddington
(2014) - Effie Gray
(2013) - Šálek čaje s Victorií Wood
(2013) - Životní šance
(2013) - Justin: Jak se stát rytířem
(2013) - The Harry Hill Movie
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich V.
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich IV. (2. díl)
(2012) - V kruhu koruny: Jindřich IV. (1. díl)
(2012) - Rebelka
(2012) - The Legend of Mor'du
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - The Jury II (TV seriál)
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Gnomeo & Julie
(2010) - Mo
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - A Short Stay in Switzerland
(2009) - Mid Life Christmas
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2008) - ABBA: Mamma Mia! Story
(2008) - Obscenita - Příběh Mary Whitehouseové
(2008) - Mamma Mia!
(2007) - The Comedy Map of Britain (TV seriál)
(2007) - Vášeň a cit
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - The ONE Show
(2006) - Záhady Sally Lockhartové - Rubín v kouři
(2006) - Lekce řízení
(2006) - Acorn Antiques: The Musical
(2005) - Noční Show Craiga Fergusona
(2005) - Soumrak nad Jižní Afrikou
(2005) - Ředitelka
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Mickybo a já
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2003) - Návrat
(2003) - Holky z kalendáře
(2003) - Canterburské povídky (TV seriál)
(2002) - Tři sestry a jeden pohřeb
(2002) - Murder
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2001) - 73. Annual Academy Awards
(2001) - We Know Where You Live
(2001) - Friday Night with Jonathan Ross
(2001) - Comic Relief: Say Pants to Poverty
(2001) - The Sketch Show Story (TV seriál)
(2001) - The Billy Elliot Boy
(2001) - Prokletý láskou
(2001) - Harry Potter a Kámen mudrců
(2001) - Cesta domů
(2000) - Victoria Wood with All the Trimmings
(2000) - GPTV
(2000) - Billy Elliot
(1999) - Laughter in the House: The Story of British Sitcom (TV seriál)
(1999) - Wetty Hainthropp Investigates
(1999) - Oliver Twist (TV seriál)
(1999) - Julie Walters Is an Alien in New York
(1998) - Titanic Town
(1998) - Talking Heads 2 (TV seriál)
(1998) - Jack and the Beanstalk
(1998) - Girls' Night
(1998) - Dinnerladies (TV seriál)
(1997) - Melissa (TV seriál)
(1997) - Bathtime
(1996) - Intimate Relations
(1996) - Brazen Hussies
(1995) - Jake's Progress (TV seriál)
(1994) - Michael Caine: Rozbití bariéry
(1994) - Sesterská láska
(1994) - Requiem Apache
(1994) - Pat and Margaret
(1994) - Bambino mio
(1993) - Kde chybějí slova
(1993) - Clothes in the Wardrobe
(1992) - Victoria Wood's All Day Breakfast
(1992) - Gerald nebo Geraldina?
(1991) - Stepping Out
(1991) - G.B.H. (TV seriál)
(1990) - Killing Dad or How to Love Your Mother
(1989) - Victoria Wood (TV seriál)
(1989) - Mackie Messer
(1988) - This Morning
(1988) - Buster
(1988) - An Audience with Victoria Wood
(1987) - Talking Heads (TV seriál)
(1987) - Personal Services
(1987) - Nastražte uši
(1986) - Car Trouble
(1986) - The Birthday Party
(1986) - Acorn Antiques (TV seriál)
(1985) - Victoria Wood: As Seen on TV (TV seriál)
(1985) - Theatre Night (TV seriál)
(1985) - Tajný deník Adriana Molea (TV seriál)
(1985) - Screen Two (TV seriál)
(1985) - Dítě snů
(1984) - Unfair Exchanges
(1984) - She'll Be Wearing Pink Pyjamas
(1984) - Láska a manželství (TV seriál)
(1983) - Rita
(1982) - Wood and Walters (TV seriál)
(1982) - Intensive Care
(1982) - Boys from the Blackstuff (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Nearly a Happy Ending
(1981) - Happy Since I Met You
(1981) - Days at the Beach
(1979) - Talent
(1979) - Screenplay (TV seriál)
(1978) - Me! I'm Afraid of Virginia Woolf
(1976) - Occupy!
(1973) - BBC2 Playhouse (TV seriál)
(1971) - Film '72
(1970) - Play for Today (TV seriál)
(1967) - Omnibus (TV seriál)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna v Býku

Luna v Býku

Luna (Měsíc)
Vaše bezpečí spočívá ve stabilitě, kterou není lehké uspokojit. Můžete mít praktickou povahu, závislou na materiálních stránkách života. Musíte se naučit přijímat změnu jako součást svého žití, jinak se mohou objevit komplikace - změny způsobené jinými lidmi, které máte rádi, nemoci a podobně.

Ascendent ve Lvu

Ascendent ve Lvu

Ascendent / Descendent
Tento člověk potřebuje uplatňovat svou tvořivost, autoritu a moc. Vyhledává lásku, obdiv, potlesk. U někoho to vede k tomu, že se násilím dere do popředí, chová se výstředně. Obsahem usilování by mělo být stát se samostatnou svébytnou individualitou. Nebezpečím těchto lidí je pýcha. Musí nejdříve vyvinout patřičné úsilí, aby si úctu a obdiv zasloužili.

HOROSKOPY
Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Borovice

Borovice

Keltský horoskop
Borovice charakterizuje lidi odvážné a optimistické. Člověk zrozený pod vládou Borovice bývá nesmírně houževnatý v naplňování svých životních cílů. Za svým si dokáže jít neobyčejně tvrdě, ve sporech je neústupný a v mezích slušnosti i zdravě drzý. Pokud si je jist svojí pravdou, neuznává autority, dokáže vzdorovat a někdy být i pěkně paličatý.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.2.1950 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julie Walters 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julie Walters - herečka

se narodila 22.2.1950 ve městě Smethwick, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julie Walters

Dnes se narodili
Spojené státy Matt LeBlanc
(*1967) herec

Česká republika Gabriela Osvaldová
(*1953) herečka, textařka

Bosna a Hercegovina Gavrillo Princip
(*1894) bosenskosrbský politický aktivista, který spáchal atentát na Františka Ferdinanda d’Este

Ukrajina Dmitri Dmitrenko
(*1973) krasobruslař, mezinárodní technický specialista

Česko-Slovensko Monika Horáková
(*1968) herečka


Julie Walters
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
3°25’
8
 
LunaLuna:
Býk
6°47’
10
 
MerkurMerkur:
Vodnář
10°00’
7
 
VenušeVenuše:
Vodnář
3°10’
6
 
MarsMars:
Váhy
10°21’
3
R
JupiterJupiter:
Vodnář
18°53’
7
 
SaturnSaturn:
Panna
17°02’
3
R
UranUran:
Rak
1°02’
11
R
NeptunNeptun:
Váhy
17°01’
4
R
PlutoPluto:
Lev
16°37’
1
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
9°19’
9
R
Černá LunaLilith:
Býk
4°36’
10
 
CheirónCheirón:
Střelec
20°33’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Váhy
11°29’
3
Domy:
Lev
8°07’
Vodnář
8°07’
2:
Lev
24°45’
8:
Vodnář
24°45’
3:
Panna
16°22’
9:
Ryby
16°22’
Váhy
16°24’
Beran
16°24’
5:
Štír
26°30’
Býk
26°30’
6:
Kozoroh
7°10’
Rak
7°10’
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
3xZeměZemě
5xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Blíženci
12°15’
11
Slun./Luna:
Beran
5°06’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Kevin Spacey
(*1959) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Sandra Bullock
(*1964) herečka

Velká Británie Helen Mirren
(*1945) herečka

Česká republika Saša Rašilov nejml.
(*1972) herec

Francie Frédéric Diefenthal
(*1968) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Japonsko Olivia de Havilland
(*1916 - 2020) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Rusko Vladimir Vysockij
(*1938 - 1980) herec, skladatel, písničkář, básník

Francie René Fallet
(*1927 - 1983) scénárista, spisovatel

Velká Británie Samuel Taylor Coleridge
(*1772 - 1834) romantický básník, kritik a filosof

Francie François Coty
(*1874 - 1934) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »