Julius Harris wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Julius Harris

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Filadelfie, Pensylvánie
Země:
Věk:
† 81 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Julius Harris - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.8.1923 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Julius Harris 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Julius Harris
datum narození 17.8.1923
(herec, instagram)

Julius Harris - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(1996) - The Burning Zone (TV seriál)
(1995) - Svengoolie (TV seriál)
(1994) - Svraštělé hlavy
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1992) - Tajemství hřbitova
(1992) - Maniac Cop III - Odznak mlčení
(1992) - Eerie, Indiana (TV seriál)
(1991) - Harley Davidson a Marlboro Man
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - To Sleep with Anger
(1990) - Modlitba bruslařů
(1990) - Darkman
(1989) - Dragnet (TV seriál)
(1988) - Rozhodující úder
(1987) - Shromáždění starých mužů
(1987) - Pátek třináctého (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1986) - Outlaws (TV seriál)
(1986) - My Chauffeur
(1986) - Hollywood Vice Squad
(1985) - Vlna zločinu
(1985) - The Golden Girls (TV seriál)
(1985) - Neuvěřitelné příběhy (TV seriál)
(1985) - Hollywoodské ženy (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Gone Are the Dayes
(1984) - The Enchanted
(1983) - Missing Pieces
(1983) - Když chlap zešílí
(1982) - Voyagers! (TV seriál)
(1982) - St. Elsewhere (TV seriál)
(1982) - Modrá a šedá (TV seriál)
(1982) - Capitol (TV seriál)
(1982) - Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
(1981) - Thornwell
(1981) - Simon & Simon (TV seriál)
(1981) - Circle of Power
(1980) - Prezident a jeho rodina
(1980) - Gorp
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - Delta Fox
(1979) - Benson (TV seriál)
(1978) - Vega$ (TV seriál)
(1978) - To Kill a Cop
(1978) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1978) - B.J. and the Bear (TV seriál)
(1977) - The Love Boat (TV seriál)
(1977) - Ring of Passion
(1977) - Ostrovy uprostřed proudu
(1977) - Ilegální přistěhovalec
(1977) - Hledání pana Goodbara
(1977) - The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
(1977) - The Fat Albert Christmas Special
(1976) - Visions (TV seriál)
(1976) - Victory at Entebbe
(1976) - Rich Man, Poor Man (TV seriál)
(1976) - King Kong
(1975) - Udělejme to znovu
(1975) - The Jeffersons (TV seriál)
(1975) - Friday Foster
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - A Cry for Help
(1974) - Salty (TV seriál)
(1974) - Přepadení vlaku z Pelhamu
(1974) - Good Times (TV seriál)
(1973) - Žít a nechat zemřít
(1973) - Salty
(1973) - Peklo v Harlemu
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1973) - Harry O (TV seriál)
(1973) - Blade
(1973) - Black Caesar
(1972) - Trouble Man
(1972) - Super Fly
(1972) - Shaft skóruje
(1972) - Sanford and Son (TV seriál)
(1972) - The Bob Newhart Show (TV seriál)
(1971) - Incident in San Francisco
(1971) - Cannon (TV seriál)
(1969) - Slaves
(1967) - N.Y.P.D. (TV seriál)
(1964) - Nothing But a Man
(1960) - Insight (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Voda)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.8.1923 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Julius Harris 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Julius Harris - herec

se narodil 17.8.1923 ve městě Filadelfie, Pensylvánie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Julius Harris

Dnes se narodili
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Julius Harris
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
23°32’
 
LunaLuna:
Štír
0°13’
 
MerkurMerkur:
Panna
16°00’
 
VenušeVenuše:
Lev
17°00’
 
MarsMars:
Lev
20°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
11°28’
 
SaturnSaturn:
Váhy
16°17’
 
UranUran:
Ryby
16°27’
R
NeptunNeptun:
Lev
18°07’
 
PlutoPluto:
Rak
11°46’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
12°14’
R
Černá LunaLilith:
Býk
5°31’
 
CheirónCheirón:
Beran
20°49’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Judge Reinhold
(*1957) herec

Spojené státy Fairuza Balk
(*1974) herečka

Rusko Andrej Dmitrijevič Sacharov
(*1921) sovětský fyzik, disident a obránce lidských práv

Česká republika Martin Doktor
(*1974) kanoista

Belgie Štěpánka Belgická
(*1864) princezna rakousko-uherská


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robin Gibb
(*1949 - 2012) zpěvák, textař, člen kapely Bee Gees

Francie Michel Gauquelin
(*1928 - 1991) psycholog, statistik, astrolog

Francie Antoine Louis
(*1723 - 1792) chirurg, vynálezce a tvůrce gilotiny

Švédsko Carl Gustaf Verner von Heidenstam
(*1859 - 1940) básník, prozaik

Spojené státy Charles Francis Adams Jr.
(*1835 - 1915) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »