Jurij Nazarov wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Jurij Nazarov
(Yuriy Vladimirovich Nazarov)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Novosibirsk
Země:
Věk:
85 let
Povolání:
herec

Jurij Nazarov (Yuriy Nazarov) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
5.5.1937 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Jurij Nazarov 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Jurij Nazarov
datum narození 5.5.1937
(herec, instagram)

Jurij Nazarov - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
(2015) - Glavnyj
(2014) - Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
(2014) - Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
(2014) - Motylki
(2014) - Moj ljubimyj papa (TV seriál)
(2014) - Dve zimy i tri leta (TV seriál)
(2013) - Žizň posle žizni
(2013) - Motylki (TV seriál)
(2012) - Sindrom drakona (TV seriál)
(2010) - Vrabčák
(2010) - Na oščup
(2010) - Chimik (TV seriál)
(2008) - Apoštol (TV seriál)
(2007) - Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
(2007) - Poceluji padšich angelov
(2007) - Medvěžja ochota
(2006) - Junkera (TV seriál)
(2005) - Saga drevnich bulgar: Lestvica Vladimira Krasnoje Solnyško
(2005) - Ochota na asfaltě (TV seriál)
(2004) - Kodex česti 2 (TV seriál)
(2004) - Kodex česti (TV seriál)
(2002) - Vorovka 2. Sčastě naprokat (TV seriál)
(2001) - Vorovka (TV seriál)
(2000) - Dom dlja bogatych
(1992) - Un bout de Challenger
(1989) - Lošadi v okeaně
(1986) - Trojnoj pryžok Pantery
(1984) - Dvojí předjíždění
(1983) - Priznat vinovnym
(1978) - Sjuda ně zaletali čajki
(1975) - Voják vlasti
(1975) - Osvobození Prahy
(1975) - Kavkazskij plennik
(1974) - Sokolovo
(1974) - Liveň
(1973) - Otkrytije
(1972) - Nechayannye radosti
(1971) - Osvobození V - Poslední úder
(1971) - Antracit
(1970) - Kogda raschoditsja tuman
(1969) - Pobočník jeho Excelence (TV seriál)
(1969) - Osvobození II - Průlom
(1969) - Osvobození
(1968) - Osvobození I - Ohnivá duha
(1968) - Ballada o kommisare
(1965) - At' žije republika
(1962) - Osudový zápas

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Buvol

Buvol (Oheň)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
5

5. den - Vnímavost

Numerologie - den narození
Je otevřená, odvážná, energická a zásadová. Je ráda svým pánem. Je vnímavá. Má ráda pokrok a potřebuje pro svoji činnost prostor. Má ráda změny a není pro ni nic pevného. Má téměř magnetický vliv na lidi, má šarm.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 5.5.1937 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Jurij Nazarov 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Jurij Nazarov - herec

se narodil 5.5.1937 ve městě Novosibirsk
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Jurij Nazarov

Dnes se narodili
Spojené státy Chris O'Donnell
(*1970) herec

Slovensko Peter Lorre
(*1904) herec

Česká republika Ondřej Neff
(*1945) prozaik, novinář, vydavatel, spisovatel sci-fi

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Chris Isaak
(*1956) herec, zpěvák, kytarista


Jurij Nazarov
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
14°33’
 
LunaLuna:
Ryby
5°38’
 
MerkurMerkur:
Býk
23°22’
R
VenušeVenuše:
Beran
19°43’
R
MarsMars:
Střelec
2°49’
R
JupiterJupiter:
Kozoroh
27°09’
 
SaturnSaturn:
Beran
1°04’
 
UranUran:
Býk
9°52’
 
NeptunNeptun:
Panna
16°18’
R
PlutoPluto:
Rak
26°38’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°56’
R
Černá LunaLilith:
Štír
23°51’
 
CheirónCheirón:
Blíženci
20°46’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
6xZeměZemě
0xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Isabelle Adjani
(*1955) herečka

Spojené státy Tobey Maguire
(*1975) herec

Česká republika Jan Hřebejk
(*1967) režisér, scénárista, herec

Bulharsko Monika Načeva
(*1966) herečka, zpěvačka, šansoniérka, členka Divadla Sklep

Česká republika Jarmila Šuláková
(*1929) moravská folklórní zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Kája Saudek
(*1935 - 2015) malíř, kreslíř, dvojče-bratr Jana Saudka

Nizozemsko Gerrit Rietveld
(*1888 - 1964) architekt De Stijl

Ukrajina Vlasta Fabianová
(*1912 - 1991) herečka

Spojené státy John Jacob VI Astor
(*1912 - 1992) obchodník

Spojené státy Howard Baker
(*1925 - 2014) politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »