Ken Swofford wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Ken Swofford
(Kenneth Charles Swofford)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
DuQuoin
Země:
Věk:
91 let
Povolání:
herec

Ken Swofford - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.1.1932 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Ken Swofford 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Ken Swofford
datum narození 2.1.1932
(herec, instagram)

Ken Swofford - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2004) - Miláček třídy
(2001) - Přestávka: Škola mimo provoz
(1995) - Cops n Roberts
(1992) - Gunsmoke: To the Last Man
(1991) - Útěk před smrtí
(1991) - Úlovek z Beverly Hills
(1991) - Thelma a Louise
(1991) - Murder in High Places
(1990) - The Court-Martial of Jackie Robinson
(1988) - Black Roses
(1987) - The Stepford Children
(1986) - Hunter's Blood
(1985) - Hrůza na londýnském mostě
(1983) - Šerif z pouti
(1983) - M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers
(1983) - Kenny Rogers as The Gambler: The Adventure Continues
(1983) - I Want to Live
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1982) - Annie
(1981) - Trhák
(1980) - Sultan and the Rock Star
(1980) - All God's Children
(1979) - Captain America II: Death Too Soon
(1978) - Vzbouření v Sun Valley
(1978) - To Kill a Cop
(1978) - The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
(1977) - Young Joe, the Forgotten Kennedy
(1977) - Princip domina
(1976) - Scott Free
(1976) - Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
(1976) - Captains and the Kings (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Switch
(1975) - Sky Heist
(1975) - Man on the Outside
(1975) - Ellery Queen (TV seriál)
(1975) - A Cry for Help
(1975) - The Black Bird
(1974) - Judgement: The Court Martial of the Tiger of Malaya - General Yamashita
(1974) - A Case of Rape
(1973) - One Little Indian
(1973) - Columbo: Kandidát zločinu
(1972) - Skyjacked
(1971) - Kmen Andromeda
(1971) - Chraňte zvířata a děti!
(1970) - Obhájce
(1970) - The Intruders
(1970) - Cutter's Trail
(1968) - Stín na zemi
(1967) - First to Fight
(1967) - Common Law Cabin
(1964) - Father Goose
(1963) - Captain Newman, M.D.
(1962) - The Virginian (TV seriál)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Kov)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.1.1932 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Ken Swofford 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Ken Swofford - herec

se narodil 2.1.1932 ve městě DuQuoin, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Ken Swofford

Dnes se narodili
Česká republika Miroslav Donutil
(*1951) herec

Česká republika Jana Preissová
(*1948) herečka

Spojené státy Ashton Kutcher
(*1978) herec, scénárista

Česká republika Ivan Mládek
(*1942) zpěvák, skladatel, textař, bavič, bendžista

Spojené státy George Oppenheimer
(*1900) scénárista


Ken Swofford
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°53’
 
LunaLuna:
Váhy
29°46’
 
MerkurMerkur:
Střelec
20°19’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
9°31’
 
MarsMars:
Kozoroh
17°54’
 
JupiterJupiter:
Lev
21°43’
R
SaturnSaturn:
Kozoroh
23°55’
 
UranUran:
Beran
15°27’
 
NeptunNeptun:
Panna
7°50’
R
PlutoPluto:
Rak
21°17’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
0°12’
R
Černá LunaLilith:
Beran
16°28’
 
CheirónCheirón:
Býk
18°59’
R
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jack Lemmon
(*1925) herec

Spojené státy Nick Nolte
(*1941) herec

Spojené státy James Dean
(*1931) herec

Spojené státy Lana Turner
(*1921) herečka

Česká republika Vlastimil Bedrna
(*1929) herec, dabér


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Albert Finney
(*1936 - 2019) herec

Německo Josef Mengele
(*1911 - 1979) morbidní německý nacistický lékař SS, masový vrah

Itálie papež Pius IX.
(*1792 - 1878) 255. papež

Spojené státy Betty MacDonald
(*1908 - 1958) spisovatelka

Velká Británie Jindřich VIII. Tudor
(*1491 - 1547) král Anglie, Irska a uchazeč o trůn Francie



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »