Kenneth Tigar wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kenneth Tigar

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chelsea, Massachusetts
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Kenneth Tigar - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
24.9.1942 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kenneth Tigar 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kenneth Tigar
datum narození 24.9.1942
(herec, instagram)

Kenneth Tigar - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - Hell's Heart
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2013) - Domek z karet (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2008) - Zákon podle Canterburyové (TV seriál)
(2008) - Hranice nemožného (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2002) - Time of Fear
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Blessed Art Thou
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Silnice E9
(1997) - 413 Hope St. (TV seriál)
(1997) - Spiknutí
(1997) - Prokletá farma
(1997) - Podsvětí hudby
(1997) - Hollywoodské safari
(1997) - Bilbo
(1996) - Sedmé nebe (TV seriál)
(1996) - Riot
(1996) - Prvotní strach
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Horká stopa L.A. (TV seriál)
(1996) - Cadillac Ranch
(1995) - Zuřivost
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Murder One (TV seriál)
(1995) - Live Shot (TV seriál)
(1995) - Jade
(1995) - The Great Mom Swap
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1994) - The 5 Mrs. Buchanans (TV seriál)
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Dotek anděla (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Můj život
(1993) - Dračí květ
(1993) - Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1992) - Smrtonosná zbraň 3
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Jsem do tebe blázen (TV seriál)
(1992) - Human Target (TV seriál)
(1991) - The Commish (TV seriál)
(1991) - Civil Wars (TV seriál)
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - V zájmu dítěte
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1990) - Fresh Prince (TV seriál)
(1990) - Flash (TV seriál)
(1990) - Beverly Hills 90210 (TV seriál)
(1989) - Smrtonosná zbraň 2
(1989) - The Runnin' Kind
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1989) - Pobřežní hlídka (TV seriál)
(1988) - Sladkých osmnáct
(1988) - Phantasm II
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Justin Case
(1987) - The Betty Ford Story
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - Jake's M.O.
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - Druhé podání
(1986) - Amen (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Stingray (TV seriál)
(1985) - Mr. Belvedere (TV seriál)
(1985) - Just One of the Guys
(1985) - Jiný život
(1985) - Growing Pains (TV seriál)
(1985) - A Death in California
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1984) - Fatal Vision
(1984) - Crazy Like a Fox (TV seriál)
(1984) - CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
(1983) - Webster (TV seriál)
(1983) - Thursday's Child
(1983) - Special Bulletin
(1983) - Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
(1983) - Missing Pieces
(1983) - Great Day
(1982) - Pray TV
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1982) - Knight Rider (TV seriál)
(1981) - Poldové z Hill Street (TV seriál)
(1981) - Nero Wolfe (TV seriál)
(1981) - Joe Dancer: Hořká pilulka
(1981) - Gangster Wars
(1981) - The Gangster Chronicles (TV seriál)
(1981) - Dynastie (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1980) - It's a Living (TV seriál)
(1980) - Chůva
(1980) - Bosom Buddies (TV seriál)
(1979) - The Facts of Life (TV seriál)
(1979) - Neobvyklé příběhy (TV seriál)
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1979) - Hart a Hartová (TV seriál)
(1979) - The Golden Gate Murders
(1978) - WKRP in Cincinnati (TV seriál)
(1978) - Project U.F.O. (TV seriál)
(1978) - Kaz (TV seriál)
(1978) - The Gypsy Warriors
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - The Man from Atlantis (TV seriál)
(1977) - Lou Grant (TV seriál)
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - The Hemingway Play
(1977) - Eight Is Enough (TV seriál)
(1976) - The Adams Chronicles (TV seriál)
(1976) - Charlieho andílci (TV seriál)
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - One Day at a Time (TV seriál)
(1975) - The Happy Hooker
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1974) - Barney Miller (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1971) - The Waltons (TV seriál)
(1965) - Tak jde čas (TV seriál)

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.9.1942 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kenneth Tigar 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kenneth Tigar - herec

se narodil 24.9.1942 ve městě Chelsea, Massachusetts, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kenneth Tigar

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Kenneth Tigar
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
0°48’
 
LunaLuna:
Ryby
29°27’
 
MerkurMerkur:
Váhy
25°05’
 
VenušeVenuše:
Panna
17°11’
 
MarsMars:
Váhy
4°35’
 
JupiterJupiter:
Rak
21°34’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
12°31’
 
UranUran:
Blíženci
4°30’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°39’
 
PlutoPluto:
Lev
6°49’
 
S.UzelS.Uzel:
Panna
2°43’
R
Černá LunaLilith:
Rak
3°06’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°07’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »