Kevin Cooney wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Cooney

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Houston, Texas
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herec

Kevin Cooney - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
2.10.1945 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Cooney 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kevin Cooney
datum narození 2.10.1945
(herec, instagram)

Kevin Cooney - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2014) - 23 Blast
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2008) - Okřídlené bytosti
(2008) - The Haunting of Molly Hartley
(2007) - Soukromá válka pana Wilsona
(2007) - Probuzené srdce
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Chundelatý pes
(2006) - Alibi
(2005) - Good Cop, Bad Cop
(2005) - Barry Dingle
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - Bravo Girls: Opět v akci
(2004) - American Crime
(2002) - Západním směrem
(2002) - Kód Navajo
(2002) - Cesta do války
(2002) - Austin Powers - Goldmember
(2001) - Prci, prci, prcičky 2
(2001) - Pravá blondýnka
(2001) - My First Mister
(2000) - Last Mistake
(2000) - Krvavá volba
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - Klub zlomených srdcí
(1999) - Tanec smrti
(1999) - Austin Powers: Špion, který mě vojel
(1998) - Superlék
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - Barvy moci
(1997) - Past
(1997) - Město šílenců
(1997) - Hlídači času
(1997) - Con Air
(1996) - Woman Undone
(1996) - Kdyby zdi mohly mluvit
(1996) - Invader
(1996) - Den nezávislosti
(1995) - Terror in the Shadows
(1995) - Mrtvý muž přichází
(1994) - Jasné nebezpečí
(1994) - Bílá míle
(1993) - V zajetí ledu
(1993) - Najatá k zabíjení
(1989) - Společnost mrtvých básníků
(1989) - Roe vs. Wade
(1989) - Noční hra
(1989) - Červené jako krev
(1988) - Úplněk v modré vodě
(1986) - Yuri Nosenko, KGB
(1985) - The Trip to Bountiful
(1981) - Požehnání smrti
(1979) - North Dallas Forty

HOROSKOPY
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Kohout

Kohout (Dřevo)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
2

2. den - Družnost

Numerologie - den narození
Je ohleduplná a dovede naslouchat druhým. Je oddaná a citově založená. Pracuje i pro druhé a dokáže se vcítit do druhého. Je družná a drží se v blízkosti rodiny. Je diplomatem.

22

Životní číslo - 22

Numerologie - životní číslo
Tato osoba má snahu po kolektivní činnosti. Je vysoké inteligence. Osobní život je na druhém místě. Má touhu budovat pro druhé. Vidí daleko a v širokých souvislostech.


Numerologický rozbor - Datum narození - 2.10.1945 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Cooney 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Cooney - herec

se narodil 2.10.1945 ve městě Houston, Texas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Cooney

Dnes se narodili
Spojené státy Robert Blake
(*1933) herec

Spojené státy Jack Warden
(*1920) herec

Velká Británie Tara Fitzgerald
(*1967) herečka

Švédsko Greta Garbo
(*1905) herečka

Spojené státy James Marsden
(*1973) herec


Kevin Cooney
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Váhy
8°55’
 
LunaLuna:
Lev
27°06’
 
MerkurMerkur:
Váhy
8°57’
 
VenušeVenuše:
Panna
9°31’
 
MarsMars:
Rak
13°40’
 
JupiterJupiter:
Váhy
8°05’
 
SaturnSaturn:
Rak
23°47’
 
UranUran:
Blíženci
17°25’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°16’
 
PlutoPluto:
Lev
11°25’
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
4°15’
R
Černá LunaLilith:
Štír
6°05’
 
CheirónCheirón:
Váhy
9°19’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Velká Británie Jeremy Irons
(*1948) herec

Česká republika Jan Skopeček
(*1925) herec, dramatik

Česká republika Valérie Zawadská
(*1958) herečka, dabérka

Itálie Alessandra Martines
(*1963) herečka, tanečnice

Česká republika Emil Zátopek
(*1922) atlet - běžec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Vinklář
(*1930 - 2007) herec

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942 - 1970) zpěvák, textař, kytarista

Švýcarsko Leonhard Euler
(*1707 - 1783) průkopnický matematik a fyzik

Spojené státy Vitas Gerulaitis
(*1954 - 1994) tenista

Švédsko Dag Hammarskjöld
(*1905 - 1961) politik, diplomat, druhý generální tajemník OSN



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »