Kevin Dobson wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Dobson
(Kevin Patrick Dobson)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
78 let
Povolání:
herec

Kevin Dobson - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.3.1943 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Dobson 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kevin Dobson
datum narození 18.3.1943
(herec, instagram)

Kevin Dobson - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Profesionální lháři (TV seriál)
(2011) - The Representative
(2009) - Portal
(2008) - Doesn't Texas Ever End
(2007) - Christmas at Cadillac Jack's
(2005) - Smršť nad Pacifikem
(2002) - He-Man and the Masters of the Universe: The Beginning
(2001) - She's No Angel
(2001) - The Haunted Heart
(2001) - Čára za minulostí
(1999) - Intimate Portrait: Michele Lee
(1999) - Právník
(1998) - Vánoční překvapení
(1998) - Nobody Lives Forever
(1998) - Nathan Grimm
(1998) - Crimes of Passion: Nobody Lives Forever
(1997) - Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
(1996) - Zvláštní efekty (TV seriál)
(1996) - Voice from the Grave
(1995) - Láska na ostří nože
(1993) - The Knots Landing Block Party
(1993) - Odsouzená
(1992) - Dům tajemství a lží
(1992) - Dirty Work
(1991) - Osudné přátelství
(1990) - Kojak: Vždycky je tu něco
(1990) - Casey's Gift: For Love of a Child
(1989) - The Pat Sajak Show
(1989) - Prachy, moc a vražda
(1984) - Sladká pomsta
(1982) - Battle of the Network Stars XIII
(1981) - Shannon (TV seriál)
(1981) - Margin for Murder
(1981) - Celou dlouhou noc
(1980) - Reunion
(1980) - Mám tě rád, Marku
(1980) - Hardhat and Legs
(1979) - Vlak naděje
(1979) - Transplant
(1979) - Knots Landing (TV seriál)
(1978) - Battle of the Network Stars IV
(1978) - The Immigrants
(1978) - Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
(1977) - Battle of the Network Stars III
(1977) - Battle of the Network Stars II
(1976) - The Alan Hamel Show
(1976) - Battle of the Network Stars
(1976) - Stranded
(1976) - Bitva o Midway
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - The Rookies
(1971) - Klute
(1968) - One Life to Live (TV seriál)

Kevin Dobson - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Koza

Koza (Voda)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.3.1943 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Dobson 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Dobson - herec

se narodil 18.3.1943 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Dobson

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Kevin Dobson
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
27°01’
 
LunaLuna:
Lev
18°01’
 
MerkurMerkur:
Ryby
11°55’
 
VenušeVenuše:
Beran
25°48’
 
MarsMars:
Vodnář
7°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
15°14’
 
SaturnSaturn:
Blíženci
7°03’
 
UranUran:
Blíženci
1°12’
 
NeptunNeptun:
Váhy
0°47’
R
PlutoPluto:
Lev
5°07’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
23°27’
R
Černá LunaLilith:
Rak
22°36’
 
CheirónCheirón:
Lev
24°02’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
0xZeměZemě
4xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »