Kevin Rankin wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kevin Rankin

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Baton Rouge, Louisiana
Země:
Věk:
45 let
Povolání:
herec

Kevin Rankin - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
18.4.1976 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kevin Rankin 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kevin Rankin
datum narození 18.4.1976
(herec, instagram)

Kevin Rankin - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Lucifer (TV seriál)
(2016) - Comancheria
(2014) - Úsvit planety opic
(2014) - Gracepoint (TV seriál)
(2014) - Divočina
(2013) - Útok na Bílý dům
(2013) - Pawn Shop Chronicles: Historky ze zastavárny
(2013) - Klub poslední naděje
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - J. Edgar
(2011) - Garde na výletě
(2010) - Vždy připraven!
(2010) - All Signs of Death
(2009) - 1%
(2009) - Záchranka San Francisco (TV seriál)
(2009) - Last of the Ninth
(2008) - Perníkový táta (TV seriál)
(2007) - Hnutí mysli (TV seriál)
(2007) - Bionická žena (TV seriál)
(2006) - Velká láska (TV seriál)
(2006) - Santeria: The Soul Possessed
(2006) - Friday Night Lights (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2005) - Jmenuju se Earl (TV seriál)
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Heads N TailZ
(2004) - Ztraceni (TV seriál)
(2003) - O.C. (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Hulk
(2003) - All About the Andersons (TV seriál)
(2002) - My Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
(2002) - Birds of Prey (TV seriál)
(2001) - Philly (TV seriál)
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Kolej, základ života (TV seriál)
(2001) - Carman: The Champion
(2000) - Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
(2000) - After Diff'rent Strokes: When the Laughter Stopped
(1999) - Clean and Narrow
(1997) - Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
(1997) - Apoštol
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1994) - Americanski Blues
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Drak

Drak (Oheň)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Javor

Javor

Keltský horoskop
Nejvýraznějšími rysy lidí zrozených pod vládou Javoru je vysoká inteligence, neobyčejná paměť a schopnost hledat a nacházet originální řešení tam, kde jiní ztroskotávají. Lidé Javoru se dobře cítí ve vedoucím postavení, neboť se vyznačují přirozenou autoritou, velkými ambicemi a jistou osobní hrdostí. Snadno se dokáží nadchnout pro nové věci a lehce získávají pro věc i ostatní, sami však většinou nedokáží své nápady dotáhnout do konce.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.4.1976 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kevin Rankin 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kevin Rankin - herec

se narodil 18.4.1976 ve městě Baton Rouge, Louisiana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kevin Rankin

Dnes se narodili
Velká Británie Albert Finney
(*1936) herec

Spojené státy Rosario Dawson
(*1979) herečka, zpěvačka

Česká republika Marek Taclík
(*1973) herec

Spojené státy Billy Joel
(*1949) zpěvák, skladatel, kytarista

Česká republika Adam Gebrian
(*1979) architekt, kritik, teoretik


Kevin Rankin
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
28°34’
 
LunaLuna:
Střelec
23°47’
 
MerkurMerkur:
Býk
15°22’
 
VenušeVenuše:
Beran
12°28’
 
MarsMars:
Rak
14°54’
 
JupiterJupiter:
Býk
5°25’
 
SaturnSaturn:
Rak
26°27’
 
UranUran:
Štír
5°24’
R
NeptunNeptun:
Střelec
13°40’
R
PlutoPluto:
Váhy
9°50’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
13°31’
R
Černá LunaLilith:
Beran
18°54’
 
CheirónCheirón:
Beran
27°42’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Paige O'Hara
(*1956) herečka, zpěvačka

Spojené státy Fred Astaire
(*1899) herec, zpěvák, choreograf, tanečník

Irsko Bono
(*1960) zpěvák

Německo Alfred Jodl
(*1890) náčelník operačního štábu německých ozbrojených sil (OKW)

Velká Británie Sid Vicious
(*1957) zpěvák, baskytarista Sex Pistols


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Alice Faye
(*1912 - 1998) herečka, zpěvačka

Německo Ulrike Meinhof
(*1934 - 1976) novinářka, levicová aktivistka, teroristka, spoluzakladatelka Frakce Rudé armády

Německo Friedrich von Schiller
(*1759 - 1805) dramatik, básník, prozaik

Česká republika Jana Werichová
(*1935 - 1981) herečka, scénáristka, překladatelka, divadelní asistentka režie

Česká republika Petr Svojtka
(*1946 - 1982) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »