Kim Cattrall wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kim Cattrall
(Kim Victoria Cattrall)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Liverpool, Anglie
Země:
Věk:
65 let
Povolání:
herečka

Kim Cattrall - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
21.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kim Cattrall 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Kim Cattrall
datum narození 21.8.1956
(herečka, instagram)

Kim Cattrall - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Being Canadian
(2014) - Sensitive Skin (TV seriál)
(2011) - Comic Relief: Uptown Downstairs Abbey
(2010) - Kdo myslíte, že jste? (TV seriál)
(2010) - Seznamte se, Monica Velour
(2010) - Muž ve stínu
(2010) - Any Human Heart (TV seriál)
(2009) - Alan Carr: Chatty Man
(2007) - The Graham Norton Show
(2007) - Legenda o mém synovi
(2006) - Na hřbetě keltského tygra
(2006) - Him and Us
(2005) - Princezna ledu
(2004) - The Paul O'Grady Show
(2004) - Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
(2003) - Show Ellen DeGeneresové
(2003) - MTV Video Music Awards 2003
(2003) - Zkratky ke štěstí
(2002) - The 54th Annual Primetime Emmy Awards
(2002) - Playboy: Inside the Playboy Mansion
(2002) - Intimate Portrait: Cynthia Nixon
(2002) - Crossroads
(2001) - The 53rd Annual Primetime Emmy Awards
(2001) - 15 minut
(2000) - GPTV
(2000) - Intimate Portrait: Kim Cattrall
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - 36 hodin do smrti
(1999) - Malí géniové
(1998) - Netvor
(1998) - Modern Vampires
(1997) - Tracks
(1997) - Smrtící invaze
(1997) - Exception to the Rule
(1996) - Where Truth Lies
(1996) - V labyrintu smrti
(1996) - Sen každé ženy
(1995) - OP Center
(1995) - Mimo podezření
(1995) - Live Nude Girls
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - The Heidi Chronicles
(1994) - Two Golden Balls
(1994) - Dvojitý cíl
(1994) - Agentka s digitálním srdcem
(1993) - Divoké palmy (TV seriál)
(1993) - Angel Falls
(1992) - Gomorron
(1992) - Zlomek sekundy
(1992) - Zázrak v divočině
(1992) - Double Vision
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1990) - V dobrém i zlém
(1990) - Ohňostroj marnosti
(1989) - Simpsonovi (TV seriál)
(1989) - Návrat tří mušketýrů
(1989) - La Famiglia Buonanotte
(1988) - Půlnoční křižovatka
(1988) - Palais Royale
(1988) - Maškaráda
(1987) - Figurina
(1986) - Oprah show
(1986) - Velké nesnáze v Malé Číně
(1985) - Larry King Live
(1985) - Turk 182!
(1985) - Bezva finta
(1984) - Zákon města
(1984) - Sins of the Past
(1984) - Policejní akademie
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - Porky
(1981) - Lístek do nebe
(1980) - Scruples (TV seriál)
(1980) - Hold
(1980) - The Gossip Columnist
(1979) - The Rebels
(1979) - The Night Rider
(1979) - Laťka
(1978) - Columbo: Jak vytočit vraždu
(1978) - The Bastard
(1977) - What Really Happened to the Class of '65? (TV seriál)
(1977) - Good Against Evil
(1977) - Deadly Harvest
(1975) - Růžové poupě
Kim Cattrall - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
21

21. den - Pochopení

Numerologie - den narození
Tato osoba má velký potenciál. Je citlivá, laskavá a tolerantní. Snaží se pochopit druhé. Je tvořivá a může pracovat v širokém okruhu činností. Je společenská a diplomatická.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 21.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kim Cattrall 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kim Cattrall - herečka

se narodila 21.8.1956 ve městě Liverpool, Anglie, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kim Cattrall

Dnes se narodili
Česká republika Radek John
(*1954) politik, publicista, spisovatel a scénárista

Česká republika Zdeněk Junák
(*1951) herec

Venezuela Alicia Machado
(*1976) herečka, zpěvačka, modelka

Mexiko Dulce María
(*1985) herečka, zpěvačka, hudební skladatelka

Francie Philippe Bouvard
(*1929) spisovatel


Kim Cattrall
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°23’
 
LunaLuna:
Vodnář
28°05’
 
MerkurMerkur:
Panna
23°48’
 
VenušeVenuše:
Rak
13°00’
 
MarsMars:
Ryby
22°52’
R
JupiterJupiter:
Panna
9°01’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°32’
 
UranUran:
Lev
4°14’
 
NeptunNeptun:
Váhy
28°08’
 
PlutoPluto:
Lev
28°17’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
3°43’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
28°50’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
7°58’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jitka Asterová
(*1959) herečka, moderátorka

Slovensko Dara Rolins
(*1972) zpěvačka

Slovensko Věra Tichánková
(*1920) herečka

Spojené státy Eli Wallach
(*1915) herec

Spojené státy Tom Waits
(*1949) herec, zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Don Ameche
(*1908 - 1993) herec

Francie Johnny Hallyday
(*1943 - 2017) herec, zpěvák, kytarista

Velká Británie Peter Vaughan
(*1923 - 2016) herec

Německo Oskar Messter
(*1866 - 1943) režisér, vynálezce, sběratel

Francie Pierre Bost
(*1901 - 1975) scénárista, spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »