Kirstie Alley wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kirstie Alley
(Kirstie Louise Alley)

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Wichita, Kansas
Země:
Věk:
69 let
Povolání:
herečka, scénáristka

Kirstie Alley - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
12.1.1951 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kirstie Alley 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kirstie Alley
datum narození 12.1.1951
(herečka, scénáristka, instagram)

Kirstie Alley - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Flaked (TV seriál)
(2015) - Going Clear: Scientology and the Prison of Belief
(2015) - Accidental Love
(2013) - Syrup
(2013) - Kirstie (TV seriál)
(2013) - Baby Sellers
(2012) - The Manzanis
(2010) - The Marriage Ref
(2010) - Nouzové přistání (TV seriál)
(2010) - Kirstie Alley's Big Life (TV seriál)
(2007) - Byla to ona
(2005) - Dancing with the Stars
(2005) - Fat Actress (TV seriál)
(2004) - The 56th Annual Primetime Emmy Awards
(2004) - Fashion News Live
(2004) - Rodinné hříchy
(2004) - Přítel z mládí
(2003) - Profoundly Normal
(2002) - Salem Witch Trials (TV seriál)
(2002) - Beze stopy (TV seriál)
(2002) - Back by Midnight
(2001) - Blondýnka
(2000) - Cheers: The E! True Hollywood Story
(1999) - The 51st Annual Primetime Emmy Awards
(1999) - Taff
(1999) - The Mao Game
(1999) - Krása na zabití
(1998) - The 50th Annual Primetime Emmy Awards
(1998) - The Last Don II (TV seriál)
(1997) - The View
(1997) - The 49th Annual Primetime Emmy Awards
(1997) - Vidláci
(1997) - Veroničiny svůdnosti (TV seriál)
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - Poslední don (TV seriál)
(1997) - Nevada
(1997) - Bezzubí
(1996) - Suddenly
(1996) - Sticks and Stones
(1996) - Radiant City
(1996) - Orientation: A Scientology Information Film
(1995) - 50 Years of Funny Females
(1995) - Péťa a vlk
(1995) - Městečko prokletých
(1995) - Malé dohazovačky
(1994) - The 46th Annual Primetime Emmy Awards
(1994) - Comic Relief VI
(1994) - The Wonderful World of Disney: 40 Years of Television Magic
(1994) - 3 Chains o' Gold
(1994) - David's Mother
(1993) - Seven Deadly Sins: An MTV News Special Report
(1993) - Canceled Lives: Letters from the Inside
(1993) - Kdopak to mluví 3
(1992) - The 44th Annual Primetime Emmy Awards
(1992) - The American Film Institute Salute to Sidney Poitier
(1992) - Time Out: The Truth About HIV, AIDS, and You
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - The 42nd Annual Primetime Emmy Awards
(1990) - Cheers: 200th Anniversary Special
(1990) - Zátiší Summit Bluff
(1990) - Masquerade
(1990) - Kdopak to mluví 2
(1990) - Blázinec
(1989) - The Arsenio Hall Show
(1989) - Zajíček
(1989) - Kdopak to mluví
(1988) - The 40th Annual Primetime Emmy Awards
(1988) - Rukojmí pro vraha
(1988) - Manželské etudy
(1987) - Summer School
(1987) - Nevěra
(1986) - Oprah show
(1986) - Stark: Mirror Image
(1986) - Sever a Jih II (TV seriál)
(1986) - Princ z Bel Air
(1985) - Larry King Live
(1985) - Sever a Jih (TV seriál)
(1985) - A Bunny's Tale
(1984) - Závod se smrtí
(1984) - Útěk robotů
(1984) - Slepý, který viděl
(1984) - Sins of the Past
(1983) - Masquerade
(1983) - Masquerade (TV seriál)
(1982) - Star Trek II: Khanův hněv
(1982) - Na zdraví (TV seriál)
(1981) - Entertainment Tonight
(1981) - One More Chance
(1973) - Match Game 73
(1953) - Panorama (TV seriál)
Kirstie Alley - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1952) Parker Stevenson - manžel
Další partnerské vztahy:
(*1968) James Wilder
(*1931) William Shatner (fáma)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Tygr

Tygr (Kov)

Čínský horoskop
Tygr je zpravidla velmi nedisciplinovaný šťoural. Je popudlivé povahy, těžko se přemáhá a podřizuje druhým, rád napadá lidi, stojící v pořadí nad ním. Je tesán z materiálu, z něhož se rodí vůdcové a revolucionáři.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
12

12. den - Všestrannost

Numerologie - den narození
Tato osoba je činorodá a myšlenkově bystrá. Je všestranná a profesionálně schopná. Je chytrá, oblíbená a přitažlivá. Vyniká v řadě oblastí. Má smysl pro rodinu.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Numerologický rozbor - Datum narození - 12.1.1951 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kirstie Alley 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kirstie Alley - herečka, scénáristka

se narodila 12.1.1951 ve městě Wichita, Kansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kirstie Alley

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Kirstie Alley
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
21°28’
 
LunaLuna:
Ryby
22°25’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
1°55’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
5°47’
 
MarsMars:
Vodnář
22°05’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°56’
 
SaturnSaturn:
Váhy
2°21’
 
UranUran:
Rak
6°51’
R
NeptunNeptun:
Váhy
19°30’
 
PlutoPluto:
Lev
19°16’
R
S.UzelS.Uzel:
Ryby
22°10’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
10°44’
 
CheirónCheirón:
Střelec
27°21’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Francie Pierre Richard
(*1934) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Madonna
(*1958) herečka, zpěvačka, skladatelka, režisérka, tanečnice, návrhářka

Německo Charles Bukowski
(*1920) spisovatel, básník

Bělorusko Šimon Peres
(*1923) politik, izraelský prezident

Česká republika Xindl X
(*1979) zpěvák, scénárista


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Ludwig Prandtl
(*1875 - 1953) fyzik

Francie Paul Signac
(*1863 - 1935) francouzský malíř, představitel neoimpresionismu

Česká republika Alexandr Postler st.
(*1937 - 1996) herec

Spojené státy Paul Anderson
(*1932 - 1994) americký vzpěrač

Itálie Alberto Bertuccelli
(*1924 - 2002) fotbalista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »