Kódži Jakušo wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Kódži Jakušo
(Koji Hashimoto)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Isahaya
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herec, režisér

Kódži Jakušo (Kôji Yakusho) - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
1.1.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Kódži Jakušo 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Kódži Jakušo
datum narození 1.1.1956
(herec, režisér, instagram)

Kódži Jakušo - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Ohka: Saigo no tokkô
(2015) - Nihon no Ichiban Nagai hi
(2015) - Kluk ve světě příšer
(2014) - Oyaji no Senaka (TV seriál)
(2014) - Kawaki
(2014) - Higurashi no Ki
(2013) - Kiyosu kaigi
(2012) - Tsui no Shintaku
(2011) - Smrt samuraje
(2011) - Rengô kantai shirei chôkan: Yamamoto Isoroku
(2011) - O mé matce
(2011) - Kitsutsuki to ame
(2010) - 13 samurajů
(2010) - Saigo no chuushingura
(2009) - Zerachin shirubâ love
(2009) - Tsurugidake: ten no ki
(2009) - Gama no abura
(2008) - Tokijská sonáta
(2008) - Pako to mahō no ehon
(2007) - Zō no senaka
(2007) - Kokoro
(2007) - Hedvábná cesta
(2006) - Uchōten hoteru
(2006) - Soredemo boku wa yattenai
(2006) - Odplata
(2006) - Babel
(2005) - Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean
(2005) - Gejša
(2004) - Yudan taiteki
(2004) - Warai no daigaku
(2004) - Toride Naki Mono
(2004) - Tokyo genpatsu
(2004) - Reikusaido mada kesu
(2003) - Světlušky nad řekou
(2003) - Dopperugengā
(2002) - Totsunyûseyo! Asama sansô jiken
(2001) - Vlažná voda pod červeným mostem
(2001) - Kairo
(2000) - Yurīka
(2000) - Swing Man
(2000) - Kourei
(2000) - Dora-heita
(2000) - Ai Kotoba wa Yuki
(1999) - Ningen gōkaku
(1999) - Kin'yuu fushoku rettô: Jubaku
(1999) - Karisuma
(1998) - Jônetsu tairiku (TV seriál)
(1998) - Tadon to chikuwa
(1998) - Kizuna
(1997) - Úhoř
(1997) - Shitsurakuen
(1997) - Kyua
(1997) - Baunsu ko gaurusu
(1996) - Smím prosit?
(1996) - Nemuru otoko
(1995) - Kamikaze takushî
(1994) - Hana no Ran (TV seriál)
(1993) - Gurenbana
(1990) - Takeda Shingen (TV seriál)
(1990) - Pod severnym sijanijem
(1987) - On'na sakasemasu
(1986) - Inochi (TV seriál)
(1985) - Tanpopo
(1984) - Miyamoto Musashi (TV seriál)
(1983) - Tokugawa Ieyasu (TV seriál)
(1982) - Tono monogatari
(1982) - Himeyuri no tô
(1979) - Yami no karyudo
(1970) - Nippon Sengoshi - Madamu onboro no Seikatsu

Kódži Jakušo - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 1.1.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Kódži Jakušo 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Kódži Jakušo - herec, režisér

se narodil 1.1.1956 ve městě Isahaya
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Kódži Jakušo

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Hamlin
(*1951) herec

Spojené státy Ruth Gordon
(*1896) herečka

Česká republika Šárka Vaňková
(*1987) herečka, zpěvačka

Argentina Diego Maradona
(*1960) fotbalista, trenér

Česká republika Jan Antonín Pitínský
(*1955) režisér, dramatik, spisovatel, básník


Kódži Jakušo
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
10°03’
 
LunaLuna:
Lev
26°42’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
25°39’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
10°10’
 
MarsMars:
Štír
21°45’
 
JupiterJupiter:
Panna
1°10’
R
SaturnSaturn:
Štír
28°56’
 
UranUran:
Lev
1°07’
R
NeptunNeptun:
Štír
0°09’
 
PlutoPluto:
Lev
28°22’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
16°04’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
2°55’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
3°52’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Nový Zéland Peter Jackson
(*1961) režisér, scénárista, herec

Itálie Bud Spencer
(*1929) herec, plavec, hráč vodního póla, podnikatel

Velká Británie Stephen Rea
(*1946) herec

Spojené státy Vanilla Ice
(*1968) rapper, tanečník

Česká republika Petr Vichnar
(*1953) sportovní redaktor a televizní komentátor


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Nelly Gaierová
(*1908 - 1995) herečka, zpěvačka

Spojené státy Joseph Campbell
(*1904 - 1987) spisovatel, mytolog, religionista

Německo Gustav Hertz
(*1887 - 1975) německý fyzik, Nobelova cena za fyziku

Švýcarsko Varlin
(*1900 - 1977) malíř

Francie Georges Brassens
(*1921 - 1981) skladatel, zpěvák, básník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »