Larry Manetti wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Larry Manetti

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Chicago, Illinois
Země:
Věk:
73 let
Povolání:
herec

Larry Manetti - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.7.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Larry Manetti 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Larry Manetti
datum narození 23.7.1947
(herec, instagram)

Larry Manetti - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2008) - Strašidelné příběhy celebrit
(2008) - Vraždící loutka
(2005) - Po letech
(2005) - Bezva prachy
(2004) - Scrambled Eggs
(2003) - Oživlá monstra
(2003) - Las Vegas: Kasino (TV seriál)
(2002) - The Stoneman
(2001) - Random Acts
(2000) - Falešný únos
(1999) - Únos
(1999) - Povedená spravedlnost
(1999) - Bez šance
(1998) - Síť (TV seriál)
(1998) - Ohrožené město
(1998) - Fatal Pursuit
(1997) - Vysoká hra
(1996) - Subliminal Seduction
(1996) - Exit
(1995) - Záhady těla
(1995) - Záhadné pobřeží
(1995) - JAG (TV seriál)
(1994) - Bandit: Bandit Bandit
(1993) - Walker, Texas Ranger (TV seriál)
(1993) - Renegát 2: Fronta na smrt
(1993) - Renegát
(1993) - Dračí květ
(1993) - Cobra (TV seriál)
(1993) - C.I.A.: Krycí jméno Alexa 2
(1992) - Raven (TV seriál)
(1992) - Odpadlík (TV seriál)
(1992) - Muži v klobouku (TV seriál)
(1991) - Street Justice (TV seriál)
(1990) - Swamp Thing (TV seriál)
(1990) - Kořist
(1989) - Quantum Leap (TV seriál)
(1986) - The New Hollywood Squares
(1984) - The 36th Annual Primetime Emmy Awards
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1983) - Hotel (TV seriál)
(1982) - The 34th Annual Primetime Emmy Awards
(1981) - Entertainment Tonight
(1980) - Tenspeed and Brown Shoe (TV seriál)
(1980) - Magnum (TV seriál)
(1979) - Most Deadly Passage
(1979) - The Duke (TV seriál)
(1978) - Battlestar Galactica (TV seriál)
(1977) - Sudden Death
(1977) - Fantasy Island (TV seriál)
(1976) - Odpočítávání smrti
(1976) - Letka černých ovcí (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Starsky a Hutch (TV seriál)
(1975) - Masakr v Kansas City
(1974) - The Rockford Files (TV seriál)
(1973) - Chase (TV seriál)
(1973) - Barnaby Jones (TV seriál)
(1972) - V ulicích San Francisca (TV seriál)
(1972) - Emergency! (TV seriál)

HOROSKOPY
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.7.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Larry Manetti 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Larry Manetti - herec

se narodil 23.7.1947 ve městě Chicago, Illinois, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Larry Manetti

Dnes se narodili
Spojené státy Sean Astin
(*1971) herec, režisér

Česká republika Jaroslava Hanušová
(*1949) herečka

Francie Jean Todt
(*1946) jezdec, výkonný ředitel stáje Ferrari


Česká republika Pavel Dostál
(*1943) divadelní dramaturg, scenárista, režisér, publicista, politik, poslanec, 5. ministr kultury ČR


Larry Manetti
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Rak
29°47’
 
LunaLuna:
Váhy
12°09’
 
MerkurMerkur:
Rak
17°15’
R
VenušeVenuše:
Rak
18°16’
 
MarsMars:
Blíženci
15°36’
 
JupiterJupiter:
Štír
17°46’
 
SaturnSaturn:
Lev
10°44’
 
UranUran:
Blíženci
24°10’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°19’
 
PlutoPluto:
Lev
12°33’
 
S.UzelS.Uzel:
Býk
29°22’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°17’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°43’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
5xVzduchVzduch
5xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Bill Paxton
(*1955 - 2017) herec, scénárista, režisér

Česká republika Zdeněk Smetana
(*1925 - 2016) animátor, scénárista, výtvarník, tvůrce Křemílka a Vochomůrky

Spojené státy Tennessee Williams
(*1911 - 1983) dramatik, básník, prozaik

Irsko Thomas Moore
(*1779 - 1852) básník, právník, autor písní, skladatel, romanopisec

Francie Henri Desire Landru
(*1869 - 1922) sňatkový podvodník a sériový vrah válečných vdov, Pařížský Modrovous



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »