Lena Stolze wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lena Stolze

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
64 let
Povolání:
herečka

Lena Stolze - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
8.8.1956 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lena Stolze 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Lena Stolze
datum narození 8.8.1956
(herečka, instagram)

Lena Stolze - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Tatort – Totenstille
(2016) - Kommissarin Heller - Hitzschlag
(2016) - Ente Gut
(2015) - Nie mehr wie immer
(2015) - Kommissarin Heller - Querschläger
(2015) - Bella Block - Die schönste Nacht des Lebens
(2014) - Sternstunde ihres Lebens
(2014) - Let's go!
(2014) - Kommissarin Heller - Tod am Weiher
(2014) - Kommissarin Heller - Der Beutegänger
(2014) - Die Auserwählten
(2013) - Und morgen mittag bin ich tot
(2013) - Tatort - Machtlos
(2013) - Die Kronzeugin - Mord in den Bergen
(2013) - Die Pastorin
(2013) - Beste Freundinnen
(2012) - Herbstkind
(2011) - Tage die bleiben
(2011) - Der Mann auf dem Baum
(2010) - Nanga Parbat
(2010) - Mahler auf der Couch
(2009) - Marianne von Werefkin - Ich lebe nur durch das Auge
(2009) - Within the Whirlwind
(2009) - Vize - Život Hildegardy z Bingenu
(2008) - Zweier ohne
(2008) - Freiwild. Ein Würzburg-Krimi
(2008) - Ein Teil von mir
(2007) - Unter anderen Umständen - Bis dass der Tod euch scheidet
(2007) - Tatort - Unter uns
(2007) - Nakonec přijedou turisté
(2007) - Doppelter Einsatz - Rumpelstilzchen
(2006) - Unter anderen Umständen
(2006) - Unter anderen Umständen (TV seriál)
(2006) - Tatort - Aus der Traum
(2006) - Oko medvěda
(2006) - Místo činu - Ztracené dítě
(2005) - In Sachen Kaminski
(2004) - Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
(2004) - Delphinsommer
(2003) - Schussangst
(2003) - Rosenstrasse
(2003) - Northern Star
(2002) - Väter
(2002) - Tatort - Schlaf, Kindlein, schlaf
(2002) - Der Elefant - Mord verjährt nie
(2002) - Ballett ist ausgefallen
(2001) - Herr Schmidt und Herr Friedrich
(2001) - Stubbe - Von Fall zu Fall: Unschuldsengel
(2001) - Starkes Team - Der schöne Tod, Ein
(2001) - Späte Rache
(2000) - Brennendes Schweigen
(1999) - Relative Strangers (TV seriál)
(1997) - Zimní dítě
(1997) - Mein Herz - Niemandem!
(1997) - Gefangene der Liebe
(1996) - The Writing on the Wall
(1996) - Diebinnen
(1996) - Ärzte: Dr. Vogt - Afrika vergessen
(1995) - Schlafes Bruder
(1995) - Nur der Sieg zählt
(1994) - Die Vergebung
(1994) - Die Staatsanwältin
(1993) - Wehner - Die unerzählte Geschichte
(1993) - Todesreigen
(1991) - DAS!
(1991) - Struppi & Wolf
(1990) - Hrozná holka
(1986) - Mashenka
(1984) - Zítra v Alabamě
(1983) - Die Schaukel
(1982) - Fünf letzte Tage
(1982) - Bílá růže
(1979) - Lemminge, Teil 1 Arkadien
(1978) - SOKO 5113 (TV seriál)
(1977) - Die Ratten

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Opice

Opice (Oheň)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 8.8.1956 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lena Stolze 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lena Stolze - herečka

se narodila 8.8.1956 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lena Stolze

Dnes se narodili
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Lena Stolze
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
15°53’
 
LunaLuna:
Panna
14°23’
 
MerkurMerkur:
Panna
4°33’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°42’
 
MarsMars:
Ryby
23°37’
 
JupiterJupiter:
Panna
6°15’
 
SaturnSaturn:
Štír
26°13’
 
UranUran:
Lev
3°28’
 
NeptunNeptun:
Váhy
27°53’
 
PlutoPluto:
Lev
27°52’
 
S.UzelS.Uzel:
Střelec
4°25’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
27°23’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
8°39’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Affleck
(*1972) herec, scénárista, režisér

Mexiko Alejandro González Iñárritu
(*1963) režisér, scénárista

Velká Británie Nigel Terry
(*1945) herec, představitel krále Artuše z Excaliburu

Spojené státy Joe Jonas
(*1989) herec, zpěvák, model, hudebník, kytarista, pianista

Spojené státy Jennifer Lawrence
(*1990) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy George Oppenheimer
(*1900 - 1977) scénárista

Česká republika Jiří Adamíra
(*1926 - 1993) herec

Německo Konstantin von Neurath
(*1873 - 1956) generál, diplomat

Česká republika Miki Volek
(*1943 - 1996) zpěvák, hudebník

Itálie Diego Fabbri
(*1911 - 1980) scénárista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »