Leon Russom wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leon Russom

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Little Rock, Arkansas
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Leon Russom - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.12.1941 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leon Russom 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Leon Russom
datum narození 6.12.1941
(herec, instagram)

Leon Russom - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Binding
(2015) - Bethany
(2013) - Lost on Purpose
(2012) - Fuzz Track City
(2010) - Opravdová kuráž
(2009) - Prison Break: The Final Break
(2007) - Paranormal, Burbank (TV seriál)
(2006) - Smith (TV seriál)
(2006) - Jericho (TV seriál)
(2005) - Útěk z vězení (TV seriál)
(2005) - Sběratelé kostí (TV seriál)
(2003) - 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
(2003) - Situace: Ohrožení (TV seriál)
(2003) - Odložené případy (TV seriál)
(2003) - Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
(2003) - Dragnet (TV seriál)
(2002) - The Johnny Chronicles
(2002) - John Doe (TV seriál)
(2002) - Buttleman
(2001) - Za nepřátelskou linií
(2001) - Pejskové
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(2001) - Alias (TV seriál)
(2000) - Ten nejlepší
(2000) - A Visit from the Sergeant Major with Unintended Consequences
(2000) - Ascension
(1999) - Západní křídlo (TV seriál)
(1999) - Strange World (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Ochrana svědků
(1998) - A Wing and a Prayer
(1998) - Sedm statečných (TV seriál)
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Big Lebowski
(1998) - Becker (TV seriál)
(1997) - Childhood Sweetheart?
(1997) - Advokáti (TV seriál)
(1996) - Temné nebe (TV seriál)
(1996) - Případ pro Sam (TV seriál)
(1996) - Pohnutky srdce
(1996) - Ochránce (TV seriál)
(1996) - Nevinné oběti
(1996) - The Lazarus Man (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Fantom
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Almost Forever
(1995) - Zlatovláska a tři medvědi
(1995) - Pan nikdo (TV seriál)
(1995) - Lebkouni IV: Tělo a duše
(1995) - JAG (TV seriál)
(1995) - The Client (TV seriál)
(1994) - Surové hry
(1994) - Midnight Runaround
(1994) - Dvojitý drak
(1993) - Zmizení Nory
(1993) - Vesmírní jezdci (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1993) - Dobrodružství Hucka Finna
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1993) - Akta X (TV seriál)
(1993) - Akta X
(1992) - Tisíc hrdinů
(1992) - Soukromá záležitost
(1991) - The 43rd Annual Primetime Emmy Awards
(1991) - Tagget
(1991) - Star Trek VI: Neobjevená země
(1991) - Řekl, řekla...
(1991) - Long Road Home
(1990) - Project: Tin Men
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
(1989) - Hard Time on Planet Earth (TV seriál)
(1988) - Záchranná akce
(1988) - TV 101 (TV seriál)
(1988) - Rukojmí
(1988) - Divocí koně
(1987) - Jump Street 21 (TV seriál)
(1987) - Jake a Tlusťoch (TV seriál)
(1987) - Hotshot
(1987) - Bez východiska
(1986) - Právo v Los Angeles (TV seriál)
(1986) - Matlock (TV seriál)
(1985) - Stříbrná kulka
(1985) - Spenser: For Hire (TV seriál)
(1983) - Příběhy z temnot (TV seriál)
(1975) - Judgment: The Court Martial of Lieutenant William Calley
(1974) - The Migrants
(1974) - Get Christie Love (TV seriál)
(1973) - Kojak (TV seriál)
(1972) - The Trial of the Catonsville Nine
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1967) - Love Is a Many Splendored Thing (TV seriál)
(1966) - Mission: Impossible (TV seriál)
(1964) - Another World (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Kov)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.12.1941 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leon Russom 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leon Russom - herec

se narodil 6.12.1941 ve městě Little Rock, Arkansas, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leon Russom

Dnes se narodili
Spojené státy Jon Hall
(*1915) herec

Česká republika Petr Vondráček
(*1976) herec, zpěvák, moderátor

Spojené státy Johnny Cash
(*1932) zpěvák, skladatel, kytarista

Francie Victor Hugo
(*1802) spisovatel

Česká republika Antonín Sova
(*1864) spisovatel


Leon Russom
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
13°59’
 
LunaLuna:
Rak
12°52’
 
MerkurMerkur:
Střelec
5°26’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
0°29’
 
MarsMars:
Beran
15°10’
 
JupiterJupiter:
Blíženci
16°41’
R
SaturnSaturn:
Býk
23°35’
R
UranUran:
Býk
27°41’
R
NeptunNeptun:
Panna
29°41’
 
PlutoPluto:
Lev
5°35’
R
S.UzelS.Uzel:
Panna
18°11’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°24’
 
CheirónCheirón:
Lev
14°29’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Adam Baldwin
(*1962) herec

Velká Británie Elizabeth Taylor
(*1932) herečka

Spojené státy Joanne Woodward
(*1930) herečka, režisérka

Česká republika Nataša Gollová
(*1912) herečka

Česká republika Jitka Kocurová
(*1979) herečka, modelka, moderátorka


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jiří Pomeje
(*1964 - 2019) herec

Česká republika Arnošt Lustig
(*1926 - 2011) spisovatel, publicista

Ukrajina Levi Eshkol
(*1895 - 1969) třetí izraelský premiér

Rakousko Ferdinand Schubert
(*1794 - 1859) skladatel, brat Franze Schuberta

Francie Marie-Claire Alain
(*1926 - 2013) francouzská varhanice



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »