Leslie Jordan wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Leslie Jordan
(Leslie Allen Jordan)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Memphis, Tennessee
Země:
Věk:
66 let
Povolání:
herec

Leslie Jordan - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
29.4.1955 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Leslie Jordan 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Leslie Jordan
datum narození 29.4.1955
(herec, instagram)

Leslie Jordan - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Fear, Inc.
(2015) - Con Man (TV seriál)
(2014) - Partners (TV seriál)
(2014) - Lucky Dog
(2013) - Southern Baptist Sissies
(2013) - American Horror Story: Coven (TV seriál)
(2012) - DTLA (TV seriál)
(2011) - Hollywood to Dollywood
(2011) - Mangus!
(2011) - Černobílý svět
(2010) - A Bundle of Sticks
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Hnízdo neřesti
(2009) - Eating Out: All You Can Eat
(2008) - Sordid Lives: The Series (TV seriál)
(2008) - Smetánka (TV seriál)
(2007) - 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
(2007) - Živí nebo (ne)mrtví
(2007) - Watch & Learn
(2007) - Hidden Palms (TV seriál)
(2006) - The 58th Annual Primetime Emmy Awards
(2006) - Ošklivka Betty (TV seriál)
(2005) - Sissy Frenchfry
(2005) - Chasing Christmas
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - U nás na farmě
(2004) - Madhouse
(2004) - Kauzy z Bostonu (TV seriál)
(2003) - Tracey Ullman in the Trailer Tales
(2003) - Moving Alan
(2003) - Farm Sluts
(2002) - Můj přítel Monk (TV seriál)
(2002) - George Lopez (TV seriál)
(2001) - The Gristle
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - Život k ničemu
(2000) - Pobřežní lýtka (TV seriál)
(2000) - Lost in the Pershing Point Hotel
(2000) - Johnyho cesta
(2000) - FreakyLinks (TV seriál)
(2000) - Bostonská střední (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Bulvár Strip (TV seriál)
(1998) - Will a Grace (TV seriál)
(1998) - Sbohem lásko
(1998) - Možná už zítra (TV seriál)
(1998) - Maximum Bob (TV seriál)
(1998) - Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
(1998) - Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
(1997) - Eat Your Heart Out
(1997) - Dharma & Greg (TV seriál)
(1997) - Ally McBealová (TV seriál)
(1996) - Shoot the Moon
(1996) - Pan a paní Smithovi (TV seriál)
(1996) - Modrý Pacifik (TV seriál)
(1996) - Chameleon (TV seriál)
(1996) - Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
(1996) - Arli$$ (TV seriál)
(1995) - Star Trek: Voyager (TV seriál)
(1995) - Charlie Grace (TV seriál)
(1995) - Courthouse (TV seriál)
(1995) - Caroline in the City (TV seriál)
(1995) - Black Velvet Pantsuit
(1994) - Weird Science (TV seriál)
(1994) - Ellen (TV seriál)
(1993) - Superman (TV seriál)
(1993) - Pátek třináctého 9
(1993) - Getting By (TV seriál)
(1992) - Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
(1992) - Hrdina proti své vůli
(1992) - Hearts Afire (TV seriál)
(1991) - Top of the Heap (TV seriál)
(1991) - Reasonable Doubts (TV seriál)
(1991) - Nurses (TV seriál)
(1991) - Něco tomu chybí
(1990) - Sugar and Spice (TV seriál)
(1990) - Lyžarská akademie
(1990) - Křídla (TV seriál)
(1990) - Babes (TV seriál)
(1989) - Psanci
(1989) - The People Next Door (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Zkus se přestěhovat
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1988) - Murphy Brown (TV seriál)
(1988) - Frankenstein General Hospital
(1987) - CBS Summer Playhouse (TV seriál)
(1986) - The Wizard (TV seriál)
(1986) - Perfect Strangers (TV seriál)
(1986) - Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
(1982) - Newhart (TV seriál)
(1981) - The Fall Guy (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Koza

Koza (Dřevo)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
29

29. den - Nepřehlednost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a vnímavá. Má velký potenciál mimosmyslového vnímání. Má schopnosti při hledání pravdy a moudrosti. Vyniká dobrými myšlenkovými postupy. Velmi důležitá je duchovní činnost.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 29.4.1955 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Leslie Jordan 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Leslie Jordan - herec

se narodil 29.4.1955 ve městě Memphis, Tennessee, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Leslie Jordan

Dnes se narodili
Hong Kong Yun-Fat Chow
(*1955) herec

Česká republika Karel Roden
(*1962) herec

Slovensko Emília Vášáryová
(*1942) herečka

Itálie Frank Capra
(*1897) režisér, herec

Česká republika Zdeněk Troška
(*1953) režisér, scénárista, herec


Leslie Jordan
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
8°24’
 
LunaLuna:
Lev
12°22’
 
MerkurMerkur:
Býk
15°44’
 
VenušeVenuše:
Beran
5°50’
 
MarsMars:
Blíženci
12°27’
 
JupiterJupiter:
Rak
22°44’
 
SaturnSaturn:
Štír
18°36’
R
UranUran:
Rak
23°56’
 
NeptunNeptun:
Váhy
26°33’
R
PlutoPluto:
Lev
24°18’
R
S.UzelS.Uzel:
Střelec
29°08’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
5°33’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
5°25’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Stella Zázvorková
(*1922 - 2005) herečka

Česká republika Gustav Mahler
(*1860 - 1911) skladatel hudby

Velká Británie Ian Curtis
(*1956 - 1980) zpěvák, kytarista

Spojené státy William Saroyan
(*1908 - 1981) dramatik, prozaik

Francie Pierre Beaumarchais
(*1732 - 1799) dramatik, politik, vynálezce, hudebník, nakladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »