Libuše Štědrá wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Libuše Štědrá

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1942 (?)
Země:
Věk:
77 let
Povolání:
herečka

Libuše Štědrá - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1942 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Libuše Štědrá 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Libuše Štědrá
datum narození v roce *1942
(herečka, instagram)

Libuše Štědrá - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2010) - Hledáme své předky (TV seriál)
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2005) - Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
(2003) - Le Train de 16h19
(2001) - Rebelové
(2001) - Manželka Ronalda Sheldona
(2001) - Karlínská balada
(2001) - Ideální manžel
(1999) - Polojasno
(1996) - Na hraně
(1996) - Lékárníkových holka (TV seriál)
(1995) - Generál Eliáš
(1994) - V erbu lvice
(1994) - O zvířatech a lidech (TV seriál)
(1994) - Narcisový dům
(1993) - Pozvání na večeři
(1992) - Osvětová přednáška v Suché Vrbici
(1991) - Josef Hlávka
(1991) - Proč pláčeš, břízo bílá
(1991) - Hřbitov pro cizince
(1989) - Případ pro zvláštní skupinu (TV seriál)
(1988) - Uf - oni jsou tady
(1988) - Přejděte na druhou stranu (TV seriál)
(1988) - Pan Tau
(1987) - Uloupené dětství
(1986) - Území strachu
(1986) - Návštěvní hodiny
(1986) - Každý má svůj den
(1986) - Gottwald (TV seriál)
(1986) - Černá punčocha
(1986) - Cena medu
(1985) - Synové a dcery Jakuba skláře (TV seriál)
(1984) - Na dosah ruky (TV seriál)
(1984) - Jak se rozloučit s Odettkou
(1984) - Cizí holka
(1984) - Bambinot (TV seriál)
(1984) - Atomová katedrála
(1983) - Jako kníže Rohan
(1983) - Cizí lidé
(1982) - Malý pitaval z velkého města (TV seriál)
(1981) - Zkouška
(1981) - Začít znovu
(1981) - V podstatě jsme normální
(1981) - Ubohý pan Kufalt
(1981) - Rána pod pás
(1981) - Okres na severu (TV seriál)
(1981) - A na konci je začátek
(1980) - Oddělení zvláštní péče
(1980) - Dopis psaný španělsky
(1979) - Zmizení herce Bendy
(1979) - Zlaté rybičky
(1979) - Řekni mi to beze slov
(1979) - Plechová kavalérie (TV seriál)
(1979) - Abiturientský večírek
(1978) - Stříbrná pila (TV seriál)
(1978) - Černá ovce
(1977) - Nemocnice na kraji města (TV seriál)
(1976) - Střílej oběma rukama
(1976) - Muž na radnici (TV seriál)
(1976) - „Marečku, podejte mi pero!“
(1975) - Hledám paní na hlídání
(1974) - 30 případů majora Zemana (TV seriál)
(1973) - Tichý svědek
(1973) - Projížďka v kočáře
(1973) - Kost v krku
(1972) - Pohár za první poločas
(1971) - Muzikant
(1961) - Spadla s měsíce
(1961) - Magdalena Dobromila Rettigová

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Kůň

Kůň (Voda)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

2

Životní číslo - 2

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je snášenlivá. Laskavá a vyniká velmi dobrou intuicí. Kterou může využívat při své činnosti. Je dobré naslouchat druhým, mít trpělivost a učit se umění diplomacie.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Libuše Štědrá 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Libuše Štědrá - herečka

se narodila v roce *1942 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Libuše Štědrá

Dnes se narodili
Spojené státy Diane Ladd
(*1935) herečka

Česká republika Hana Maciuchová
(*1945) herečka

Spojené státy Joel Coen
(*1954) režisér, scénárista, herec

Česká republika Matěj Hádek
(*1975) herec

Spojené státy The Game
(*1979) herec, rapper


Libuše Štědrá
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°39’
 
LunaLuna:
Panna
13°35’
 
MerkurMerkur:
Střelec
8°53’
 
VenušeVenuše:
Střelec
12°21’
 
MarsMars:
Štír
20°07’
 
JupiterJupiter:
Rak
24°38’
R
SaturnSaturn:
Blíženci
9°03’
R
UranUran:
Blíženci
2°18’
R
NeptunNeptun:
Váhy
1°44’
 
PlutoPluto:
Lev
7°08’
R
S.UzelS.Uzel:
Lev
29°07’
R
Černá LunaLilith:
Rak
10°41’
 
CheirónCheirón:
Lev
29°14’
 
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
2xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Cary Grant
(*1904 - 1986) herec

Spojené státy Natalie Wood
(*1938 - 1981) herečka

Velká Británie George Harrison
(*1943 - 2001) zpěvák, skladatel, kytarista

Rakousko císařovna Marie Terezie
(*1717 - 1780) císařovna z rodu Habsburků

Itálie Giacomo Puccini
(*1858 - 1924) italský operní skladatel a významný představitel verismu



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BlíženciBlížencích
ukázat kalendář »