Luboš Veselý wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Luboš Veselý

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1961 (?)
Země:
Věk:
59 let
Povolání:
herec

Luboš Veselý - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1961 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Luboš Veselý 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Luboš Veselý
datum narození v roce *1961
(herec, instagram)

Luboš Veselý - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - 8 hlav šílenství
(2016) - Zločin v Polné
(2016) - Hlas pro římského krále
(2016) - Drazí sousedé (TV seriál)
(2015) - Staré pověsti české
(2015) - Nebezpečí klidu
(2015) - Laputa
(2015) - Jan Hus - Cesta bez návratu
(2015) - Jan Hus
(2014) - David Zeisberger - apoštol indiánů
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2014) - První republika (TV seriál)
(2014) - Poslední cyklista
(2014) - Případy 1. oddělení (TV seriál)
(2013) - Škoda lásky (TV seriál)
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Klukovina
(2013) - Jako nikdy
(2013) - Hořící keř
(2013) - České století (TV seriál)
(2013) - Bella Mia
(2012) - Úly
(2012) - Sejít z cesty
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Vetřelci a lovci: Krutá nevěra
(2011) - Tahle země není pro mladý
(2011) - Poupata
(2010) - Wanda
(2010) - Hasiči
(2010) - Cukrárna (TV seriál)
(2010) - Bludičky
(2010) - Bloudím
(2009) - Zemský ráj to napohled
(2009) - Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
(2009) - Pouta
(2009) - Pátá žena
(2009) - Mezičas
(2009) - Dům U Zlatého úsvitu
(2008) - Soukromé pasti (TV seriál)
(2008) - Milovat se
(2008) - Kriminálka Anděl (TV seriál)
(2008) - Hrobník
(2008) - Hlídač č. 47
(2008) - Expozitura (TV seriál)
(2008) - Černá sanitka (TV seriál)
(2008) - Comeback (TV seriál)
(2007) - Velkofilm
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2007) - O rodičích a dětech
(2007) - Na vlastní nebezpečí
(2007) - Maharal - Tajemství talismanu (TV seriál)
(2007) - Kája a Zabi
(2006) - Maharal - Tajemství talismanu
(2006) - Anička
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Sametoví vrazi
(2005) - Comeback
(2004) - Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
(2003) - 51 kHz
(2003) - Taťka
(2003) - Janek nad Janky
(2002) - Udělení milosti se zamítá
(2001) - Výbuch
(2001) - Otec neznámý aneb Cesta do hlubin duše výstrojního náčelníka
(2000) - Cesta z města
(1999) - Wartburg movie show
(1999) - Osudové setkání
(1997) - Četnické humoresky (TV seriál)
(1995) - Život na zámku (TV seriál)
(1994) - Mlýny (divadelní záznam)
(1994) - Co Hedvika neřekla
(1992) - Zítra to spustíme
(1992) - Temná komora
(1991) - Franz a Felice
(1990) - Kouř
(1989) - Faust
(1989) - Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)
(1988) - Poutníci
(1986) - Cena medu
(1986) - Antonyho šance
(1985) - Skalpel, prosím
(1985) - ING.
(1978) - Leť, ptáku, leť!
Luboš Veselý - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)
Rodina:
(*1980) Iva Pazderková - manželka

HOROSKOPY
Štír

Štír (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Štíra mají velmi jasné myšlení, bystrý úsudek a přesný odhad situace. Nemají jen dobrou paměť, ale mají i aktivní tvořivé myšlení, které se vyznačuje originalitou.

Buvol

Buvol (Kov)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Ořešák

Ořešák

Keltský horoskop
Lidé narození pod vládou Ořešáku jsou stejně jako on tvrdí a nepoddajní. Mívají zpravidla velké ambice a za svým cílem dokáží jít velmi vytrvale. Mají dokonalý cit pro strategii a díky své inteligenci dokáží vymýšlet i realizovat plány, na které se jiní lidé neodváží pomyslet ani ve snu. Chybí jim však přizpůsobivost a chybují tam, kde je třeba improvizovat.

NUMEROLOGIE
30

30. den - Ráznost

Numerologie - den narození
Tato osoba vyniká tvůrčí představivostí a pronikavou bystrostí. Vzniklý problém nejdříve promyslí a pak se rozhodne. Má radikální názory na život Je vynalézavá. Má své kouzlo.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Luboš Veselý 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Luboš Veselý - herec

se narodil v roce *1961 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Luboš Veselý

Dnes se narodili
Česká republika Petra Černocká
(*1949) herečka, zpěvačka

Bosna a Hercegovina Emir Kusturica
(*1954) režisér, scénárista, herec

Spojené státy Ted Bundy
(*1946) sériový vrah, vystudovaný psycholog

Česká republika John Bok
(*1945) herec

Česká republika Martin Chodúr
(*1989) zpěvák, vítěz československé superstar


Luboš Veselý
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Štír
6°49’
 
LunaLuna:
Rak
27°14’
 
MerkurMerkur:
Váhy
22°27’
R
VenušeVenuše:
Váhy
15°21’
 
MarsMars:
Štír
19°46’
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
29°27’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
24°06’
 
UranUran:
Lev
29°55’
 
NeptunNeptun:
Štír
10°53’
 
PlutoPluto:
Panna
9°39’
 
S.UzelS.Uzel:
Lev
23°19’
R
Černá LunaLilith:
Panna
0°07’
 
CheirónCheirón:
Ryby
1°57’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
3xZeměZemě
2xVzduchVzduch
6xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Ludvík Svoboda
(*1895) 7. československý prezident

Polsko Eduard Tomáš
(*1908) mystik, jogín, spisovatel, právník

Německo Karl Benz
(*1844) automobilový konstruktér, spoluzakladatel automobilky Mercedes-Benz

Itálie papež Jan XXIII.
(*1881) 261. papež

Německo Julius Mayer
(*1814) lékař, fyzik, jeden ze zakladatelů termodynamiky


Výročí úmrtí dnes mají
Tanzanie Freddie Mercury
(*1946 - 1991) zpěvák, skladatel, muzikant

Mexiko Diego Rivera
(*1886 - 1957) umělec, malíř, aktivní komunista a manžel malířky Fridy Kahlo

Spojené státy Pat Morita
(*1932 - 2005) herec

Spojené státy Melanie Thornton
(*1967 - 2001) zpěvačka

Francie Barbara
(*1930 - 1997) zpěvačka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »