Lukasz Simlat wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lukasz Simlat

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Sosnowiec
Země:
Věk:
42 let
Povolání:
herec

Lukasz Simlat - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
11.12.1977 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lukasz Simlat 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Lukasz Simlat
datum narození 11.12.1977
(herec, instagram)

Lukasz Simlat - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Szatan kazal tanczyc
(2015) - Warsaw by Night
(2015) - Moje dcery krávy
(2015) - Karbala
(2015) - Anatomia zla
(2014) - Zblizenia
(2014) - Piate: Nie odchodz
(2014) - Paní ze školky
(2014) - Jeziorak
(2013) - Ve jménu...
(2013) - The Boys
(2013) - Stacja Warszawa
(2013) - Na krawędzi (TV seriál)
(2013) - Magma
(2013) - Jízdenka na Měsíc
(2013) - Dopraváci
(2012) - Paradoks (TV seriál)
(2012) - Nejmilejší nepřítel
(2012) - Krew z krwi (TV seriál)
(2012) - Ixjana
(2011) - Výmyk
(2011) - Trzy siostrzyczki trupki
(2011) - Maraton tańca
(2011) - Lincz
(2011) - Chichot losu (TV seriál)
(2011) - Gleboka woda (TV seriál)
(2011) - Bez tajemnic (TV seriál)
(2010) - Trik
(2010) - Nowa (TV seriál)
(2010) - Matka Tereza od koček
(2010) - Krzysztof
(2009) - Strážce svědomí (TV seriál)
(2009) - Generał - zamach na Gibraltarze
(2009) - Demakijaz
(2009) - Contact High
(2008) - 39 i pól (TV seriál)
(2008) - Ojciec Mateusz (TV seriál)
(2008) - Niezawodny system
(2008) - Nieruchomy poruszyciel
(2008) - Nie kłam, kochanie
(2008) - Malá velká láska
(2008) - Lekcje pana Kuki
(2008) - Jaro 1941
(2008) - Izolator
(2008) - Czas honoru (TV seriál)
(2008) - BrzydUla (TV seriál)
(2007) - U Pana Boga w ogródku
(2007) - Świadek koronny
(2007) - Odwróceni (TV seriál)
(2007) - Hania
(2006) - Wszyscy jesteśmy Chrystusami
(2006) - Statyści
(2006) - Smierc rotmistrza Pileckiego
(2005) - Wiedzmy (TV seriál)
(2005) - Pitbull
(2005) - Niania (TV seriál)
(2005) - Kochankowie z Marony
(2005) - Klinika samotnych serc (TV seriál)
(2005) - Dokonalé odpoledne
(2004) - Vinci
(2004) - Prodloužený víkend
(2004) - Kryminalni (TV seriál)
(2003) - Zerwany
(2003) - Warszawa
(2002) - Sfora - Bez litosci
(2002) - Sfora (TV seriál)
(2002) - Das Letzte Versteck

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
11

11. den - Citlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a intuitivní. Má zájem o duchovní cestu. Je to charismatická osobnost. Má ráda druhé lidi. Je snílkem. Je diplomatem.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Numerologický rozbor - Datum narození - 11.12.1977 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lukasz Simlat 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lukasz Simlat - herec

se narodil 11.12.1977 ve městě Sosnowiec
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lukasz Simlat

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Lukasz Simlat
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
19°20’
 
LunaLuna:
Kozoroh
0°21’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
7°25’
 
VenušeVenuše:
Střelec
9°20’
 
MarsMars:
Lev
11°32’
 
JupiterJupiter:
Rak
2°36’
R
SaturnSaturn:
Panna
0°32’
 
UranUran:
Štír
14°18’
 
NeptunNeptun:
Střelec
15°59’
 
PlutoPluto:
Váhy
16°15’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
11°38’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
25°49’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°33’
R
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
4xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »