Lupe Velez wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Lupe Velez
(Maria Guadaloupe Villalobos)

Pohlaví:
Žena
Narození:
18.7. 1908 - 10:00h
Místo:
San Luis Potosi
Země:
Věk:
† 36 let
  • Slunce: Rak
  • Luna:    Beran
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
Povolání:
herečka

Lupe Velez - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (XX)
Datum narození a čas (místní čas):
18.7.1908 - 10:00  ( LMT )
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.7.1908 - 16:44  (+6:44h)
MX, San Luis Potosi:
22°9' s.š., 100°59' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Lupe Velez 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Lupe Velez
datum narození 18.7.1908
(herečka, instagram)

Lupe Velez - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2002) - The Bronze Screen: 100 Years of the Latino Image in American Cinema
(1989) - Death Scenes
(1964) - The Big Parade of Comedy
(1963) - Hollywood Without Make-Up
(1944) - Nana
(1943) - Redhead from Manhattan
(1943) - Mexican Spitfire's Blessed Event
(1943) - Ladies' Day
(1942) - Mexican Spitfire's Elephant
(1942) - Mexican Spitfire Sees a Ghost
(1942) - Mexican Spitfire at Sea
(1941) - Recordar es vivir
(1941) - The Mexican Spitfire's Baby
(1941) - Six Lessons from Madame La Zonga
(1941) - Playmates
(1941) - Honolulu Lu
(1940) - Mexican Spitfire Out West
(1940) - Mexican Spitfire
(1939) - The Girl from Mexico
(1938) - La Zandunga
(1938) - Stardust
(1937) - High Flyers
(1936) - Gypsy Melody
(1935) - Screen Snapshots, Series 14, No. 1
(1935) - The Morals of Marcus
(1934) - Strictly Dynamite
(1934) - Palooka
(1934) - Laughing Boy
(1934) - Hollywood Party
(1933) - Hollywood on Parade No. A-12
(1933) - Mr. Broadway
(1933) - Hot Pepper
(1932) - The Voice of Hollywood No. 13 (Second Series)
(1932) - The Broken Wing
(1932) - Kongo
(1932) - Hombres de mi vida
(1932) - The Half Naked Truth
(1931) - The Squaw Man
(1931) - Resurrection
(1931) - Resurrección
(1931) - The Cuban Love Song
(1930) - The Voice of Hollywood, Series 1, No. 2
(1930) - Oriente y occidente
(1930) - Hell Harbor
(1930) - East Is West
(1930) - Dvou srdcí spor
(1929) - Hollywood Snapshots #11
(1929) - Wolf Song
(1929) - Tiger Rose
(1929) - Siamský tygr
(1929) - Dáma z dlažby
(1928) - Stand and Deliver
(1927) - What Women Did for Me
(1927) - Sailors Beware
(1927) - The Gaucho
Lupe Velez - Rodinné a partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

ASTROLOGIE
Rak

Rak (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Raka je ovládáno Měsícem, který dává lidem narozeným v tomto znamení, zvláštní, výrazně citové založení, a tím i značnou zdrženlivost až nesmělost...

Luna v Beranu

Luna v Beranu

Luna (Měsíc)
Pocit nejistoty vás může nutit věci vyřešit mnohem rychleji, než je to přirozené. Nehoňte se, jako by vám hrozil nějaký časový limit. Snažte se zpomalit, abyste se mohli rozhodnout, o co vám jde, a postupovat vlastním pohodlným tempem.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jilm

Jilm

Keltský horoskop
Jilm charakterizuje lidi velmi důvěryhodného vzhledu a rozvážného vystupování. Klid, duševní pohoda, sebeovládání, to vše doslova z lidí Jilmu vyzařuje. Jilmoví lidé dokáží vše velmi pečlivě naplánovat, jejich rozvaha se projevuje velkou předvídavostí, málokdy je něco zaskočí.

NUMEROLOGIE
18

18. den - Odpovědnost

Numerologie - den narození
Tato osoba je silná a zdatná. Je přemýšlivá a má dobrou inteligenci. Je starostlivá a má ochraňovatelský vztah k lidem. Dovede získat inspiraci z vyšších zdrojů. Někdy sklon k filozofii. Je upřímná a zásadová.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 18.7.1908 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Lupe Velez 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Lupe Velez - herečka

se narodila 18.7.1908 ve městě San Luis Potosi
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Lupe Velez

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Lupe Velez
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Rak
25°36’
10
 
LunaLuna:
Beran
2°12’
7
 
MerkurMerkur:
Rak
8°29’
10
 
VenušeVenuše:
Rak
6°58’
10
R
MarsMars:
Lev
6°43’
11
 
JupiterJupiter:
Lev
17°58’
11
 
SaturnSaturn:
Beran
10°10’
7
 
UranUran:
Kozoroh
14°28’
4
R
NeptunNeptun:
Rak
15°01’
10
 
PlutoPluto:
Blíženci
25°02’
9
 
S.UzelS.Uzel:
Rak
3°53’
10
R
Černá LunaLilith:
Lev
21°55’
11
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°07’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Blíženci
2°59’
9
Domy:
Panna
26°23’
Ryby
26°23’
2:
Váhy
25°16’
8:
Beran
25°16’
3:
Štír
25°43’
9:
Býk
25°43’
Střelec
26°25’
Blíženci
26°25’
5:
Kozoroh
27°01’
Rak
27°01’
6:
Vodnář
27°19’
Lev
27°19’
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
3xZeměZemě
3xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
11°24’
11
Slun./Luna:
Býk
28°54’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »