Marc Lawrence wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Marc Lawrence
(Max Goldsmith)
(F. A. Foss, Marc C. Lawrence)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.12. 1909 - 23:59h
Místo:
Bronx, New York
Země:
Věk:
† 95 let
  • Slunce: Střelec
  • Luna:    Ryby
  • ASC:     Panna
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Úmrtí:
28.11.2005 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec, spisovatel, režisér

Marc Lawrence - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (A)
Datum narození a čas (místní čas):
17.12.1909 - 23:59  (EST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
18.12.1909 - 04:59  
US, Bronx:
40°51' s.š., 73°52' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Marc Lawrence 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Marc Lawrence
datum narození 17.12.1909
(herec, spisovatel, režisér, instagram)

Marc Lawrence - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Bullets Over Hollywood
(2003) - Looney Tunes: Zpět v akci
(2001) - Total Access 24/7
(2001) - Ostrovní zprávy
(2000) - Inside 'Diamonds Are Forever'
(1999) - Konec světa
(1996) - Od soumraku do úsvitu
(1996) - Mafián
(1995) - Čtyři pokoje
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1993) - Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
(1992) - Ruby
(1992) - Newsies
(1990) - Donor
(1989) - Červené jako krev
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1986) - Policie z New Orleans
(1985) - Night Train to Terror
(1983) - Savage Journey
(1983) - A-Team (TV seriál)
(1982) - Terror at Alcatraz
(1982) - Kočka a pes
(1980) - Superpolda
(1980) - Cataclysm
(1979) - The Dukes of Hazzard (TV seriál)
(1979) - Swap Meet
(1979) - Hot Stuff
(1978) - Nečistá hra
(1978) - Goin' Coconuts
(1977) - CHiPs (TV seriál)
(1977) - Akce
(1976) - Maratónec
(1975) - Wonder Woman (TV seriál)
(1975) - Switch (TV seriál)
(1975) - Baretta (TV seriál)
(1974) - Muž se zlatou zbraní
(1973) - Honor Thy Father
(1973) - Frasier, the Sensuous Lion
(1972) - The Rookies (TV seriál)
(1972) - In Pursuit of Treasure
(1972) - Daddy's Deadly Darling
(1971) - The Partners (TV seriál)
(1971) - Nichols (TV seriál)
(1971) - Diamanty jsou věčné
(1970) - McCloud (TV seriál)
(1970) - The Kremlin Letter
(1970) - Dream No Evil
(1969) - Krakatoa, na východ od Jávy
(1968) - Válka King Kongů
(1968) - The Doris Day Show (TV seriál)
(1968) - Here's Lucy (TV seriál)
(1967) - Mannix (TV seriál)
(1967) - Generál Custer
(1966) - The Rat Patrol (TV seriál)
(1966) - Sette monaci d'oro
(1966) - Savage Pampas
(1966) - Johnny Tiger
(1966) - Du mou dans la gâchette
(1966) - Due mafiosi contro Al Capone
(1963) - Petticoat Junction (TV seriál)
(1963) - Johnny Cool
(1963) - Doctor Who (TV seriál)
(1963) - Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
(1963) - Arrest and Trial (TV seriál)
(1961) - Whispering Smith (TV seriál)
(1960) - Thriller (TV seriál)
(1959) - Tightrope (TV seriál)
(1959) - The Untouchables (TV seriál)
(1959) - The Detectives (TV seriál)
(1959) - The Deputy (TV seriál)
(1959) - Shotgun Slade (TV seriál)
(1959) - Johnny Staccato (TV seriál)
(1959) - Bonanza (TV seriál)
(1958) - The Rifleman (TV seriál)
(1958) - Peter Gunn (TV seriál)
(1958) - Mister Ed (TV seriál)
(1958) - Lawman (TV seriál)
(1958) - Bronco (TV seriál)
(1957) - Wagon Train (TV seriál)
(1957) - Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
(1957) - M Squad (TV seriál)
(1957) - Kill Her Gently
(1956) - Zane Grey Theater (TV seriál)
(1956) - Playhouse 90 (TV seriál)
(1956) - Paris a Helena
(1955) - Suor Maria
(1955) - Luna nuova
(1955) - La Catena dell'odio
(1954) - Vacanze col gangster
(1954) - Jolanda la figlia del corsaro nero
(1954) - Ballata tragica
(1953) - Legione straniera
(1952) - Tre corsari, I
(1952) - Tormento del passato
(1952) - Noi peccatori
(1952) - La Tratta delle bianche
(1952) - Fratelli d'Italia
(1951) - My Favorite Spy
(1951) - Hurricane Island
(1950) - The Desert Hawk
(1950) - Black Hand
(1950) - Asfaltová džungle
(1950) - Abbott and Costello in the Foreign Legion
(1949) - Tough Assignment
(1949) - Hádanka
(1949) - Calamity Jane and Sam Bass
(1948) - Out of the Storm
(1948) - Key Largo
(1948) - I Walk Alone
(1947) - Yankee Fakir
(1947) - Neporažená
(1947) - Joe Palooka in the Knockout
(1947) - Captain from Castile
(1946) - The Virginian
(1946) - Plášť a dýka
(1946) - Inside Job
(1946) - Blonde Alibi
(1945) - Life with Blondie
(1945) - Flame of Barbary Coast
(1945) - Don't Fence Me In
(1945) - Dillinger
(1945) - Club Havana
(1944) - Tampico
(1944) - Rainbow Island
(1944) - Princezna a pirát
(1943) - Submarine Alert
(1943) - Hit the Ice
(1943) - Calaboose
(1942) - Revolver na prodej
(1942) - 'Neath Brooklyn Bridge
(1942) - Nazi Agent
(1942) - Eyes of the Underworld
(1942) - Call of the Canyon
(1941) - The Shepherd of the Hills
(1941) - The Man Who Lost Himself
(1941) - Tall, Dark and Handsome
(1941) - Sundown
(1941) - Public Enemies
(1941) - Pošlapané květy
(1941) - The Monster and the Girl
(1941) - Lady Scarface
(1941) - Hold That Ghost
(1941) - A Dangerous Game
(1940) - The Man Who Talked Too Much
(1940) - The Great Profile
(1940) - The Golden Fleecing
(1940) - Love, Honor and Oh Baby!
(1940) - Johnny Apollo
(1940) - Charlie Chan v muzeu voskových figurín
(1940) - Brigham Young
(1939) - Think First
(1939) - There's That Woman Again
(1939) - S.O.S. Tidal Wave
(1939) - Sergeant Madden
(1939) - Romance of the Redwoods
(1939) - The Lone Wolf Spy Hunt
(1939) - Invisible Stripes
(1939) - The Housekeeper's Daughter
(1939) - Homicide Bureau
(1939) - Ex-Champ
(1939) - Dust Be My Destiny
(1939) - Code of the Streets
(1939) - Blind Alley
(1939) - Beware Spooks!
(1938) - Who Killed Gail Preston?
(1938) - While New York Sleeps
(1938) - The Spider's Web
(1938) - Squadron of Honor
(1938) - Penitentiary
(1938) - I Am the Law
(1938) - Charlie Chan in Honolulu
(1938) - Convicted
(1938) - Adventure in Sahara
(1937) - What Price Vengeance?
(1937) - The Shadow
(1937) - San Quentin
(1937) - Racketeers in Exile
(1937) - Murder in Greenwich Village
(1937) - Motor Madness
(1937) - Life Begins with Love
(1937) - It Can't Last Forever
(1937) - I Promise to Pay
(1937) - Charlie Chan on Broadway
(1937) - Criminals of the Air
(1937) - Counsel for Crime
(1937) - A Dangerous Adventure
(1936) - Trapped by Television
(1936) - The Final Hour
(1936) - The Cowboy Star
(1936) - Robin Hood z Eldorada
(1936) - Road Gang
(1936) - Pokušení
(1936) - Pod dvojí vlajkou
(1936) - Night Waitress
(1936) - Love on a Bet
(1936) - Charlie Chan at the Opera
(1936) - Don't Gamble with Love
(1936) - Counterfeit
(1936) - Blackmailer
(1935) - Three Kids and a Queen

Marc Lawrence - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Marc Lawrence - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Luna v Rybách

Luna v Rybách

Luna (Měsíc)
V tomto znamení má Luna nejvyšší citlivost a vnímavost k okolí. Člověka mohou provázet pocity nejistoty, jeho život může provázet pasivita a pouhá očekávání toho, co by mohlo být. Pokud se pustíte do tvůrčího nebo duchovního hledání, můžete se stát umělcem nebo mystikem s velkou představivostí.

Ascendent v Panně

Ascendent v Panně

Ascendent / Descendent
Tento člověk se nejlépe rozvíjí pomocí duchovní analýzy, rozlišování a sebekritiky. Uplatňování znalostí musí být účelné, s ohledem na užitek, který to přinese - musí být prospěšné veřejnosti. Středem pozornosti je zájem o tělo a zdraví. I z mysli je třeba pečlivě selektovat negativní zkušenosti a zbavit se jich. Pozor na posedlost pořádkumilovností, přesností a dokonalostí, tím člověk ztrácí přirozenou spontánnost.

HOROSKOPY
Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Osika

Osika

Keltský horoskop
Lidé pod vládou Osiky mívají velmi pestrý život. Mívají totiž dobrodružnou povahu a k ní se často řadí různorodé schopnosti. Do všeho se dokáží vrhnout s velkým nadšením, jsou schopni se obětovat celí nějaké věci nebo i osobě. Vše, co činí, dělají naplno s ohromnou energií a elánem.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.12.1909 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Marc Lawrence 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Marc Lawrence - herec, spisovatel, režisér

se narodil 17.12.1909 ve městě Bronx, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Marc Lawrence

Dnes se narodili
Spojené státy Kevin Kline
(*1947) herec, režisér

Francie Gilbert Bécaud
(*1927) herec, zpěvák

Slovensko Jožo Ráž
(*1954) zpěvák, baskytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Česká republika Pavel Šafr
(*1967) novinář, komentátor, bývalý šéfredaktor Lidových novin a MF DNES


Marc Lawrence
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Střelec
25°39’
3
 
LunaLuna:
Ryby
1°15’
5
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
3°59’
4
 
VenušeVenuše:
Vodnář
11°57’
5
 
MarsMars:
Beran
10°57’
7
 
JupiterJupiter:
Váhy
11°50’
1
 
SaturnSaturn:
Beran
16°22’
7
R
UranUran:
Kozoroh
19°42’
4
 
NeptunNeptun:
Rak
18°32’
10
R
PlutoPluto:
Blíženci
25°52’
9
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
6°29’
9
R
Černá LunaLilith:
Váhy
19°48’
1
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°15’
5
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Rak
22°04’
10
Domy:
Panna
27°40’
Ryby
27°40’
2:
Váhy
23°29’
8:
Beran
23°29’
3:
Štír
23°45’
9:
Býk
23°45’
Střelec
27°17’
Blíženci
27°17’
5:
Vodnář
0°56’
Lev
0°56’
6:
Ryby
1°27’
Panna
1°27’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
6xVzduchVzduch
3xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Lev
12°28’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
28°27’
4


Zítra slaví narozeniny
Česká republika Jiří Schmitzer
(*1949) herec

Česká republika Václav Vydra ml.
(*1902) herec

Česká republika Jan Kanyza
(*1947) herec

Francie Annie Girardot
(*1931) herečka

Česká republika Theodor Pištěk ml.
(*1932) výtvarník, malíř, automobilový závodník


Výročí úmrtí dnes mají
Irsko Maureen O'Hara
(*1920 - 2015) herečka, zpěvačka

Slovensko Jaromil Jireš
(*1935 - 2001) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Jindřich Šimon Baar
(*1869 - 1925) katolický kněz a spisovatel, sběratel pohádek

Spojené státy Daniel Webster
(*1782 - 1852) právník, řečník, tajemník a senátor USA

Dánsko Tycho Brahe
(*1546 - 1601) astronom, astrolog, alchymista



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »