Mário Kubec wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mário Kubec

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1964 (?)
Země:
Věk:
58 let
Povolání:
herec

Mário Kubec - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1964 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mário Kubec 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mário Kubec
datum narození v roce *1964
(herec, instagram)

Mário Kubec - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Rudý kapitán
(2016) - Každý milion dobrý
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2014) - Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2013) - České století (TV seriál)
(2012) - Stín smrtihlava
(2011) - Westernstory
(2010) - Cesty domů (TV seriál)
(2010) - Bludičky
(2009) - T.M.A.
(2009) - Dilino a čert
(2007) - Vem si mě!
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - Světla pasáže (TV seriál)
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2005) - Zvoňte dvakrát!
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Ulice (TV seriál)
(2005) - Oběti: Živnostník
(2005) - Miluj bližního svého
(2001) - Černí andělé (TV seriál)
(2001) - Brnění a rolničky
(2000) - Řád saténových mašlí
(2000) - Dřevěná Marika
(1999) - Silák a strašidla
(1998) - Čerte, tady straší!
(1997) - Zdivočelá země (TV seriál)
(1996) - Není houba jako houba
(1995) - O moudré Sorfarině
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Hříchy pro diváky detektivek (TV seriál)
(1995) - Hrad stínů
(1994) - V erbu lvice
(1994) - O zlatém pokladu
(1994) - Celnice
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Jak se ztratit ve zlém světě
(1991) - Pražský student (TV seriál)
(1991) - Osudné dveře
(1991) - Lhát se nemá, princezno!
(1990) - Radostný život posmrtný
(1990) - Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil
(1990) - Jak s Kubou šili všichni čerti
(1989) - O čarovné Laskonce (TV seriál)
(1988) - Chlapci a chlapi (TV seriál)

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Drak

Drak (Dřevo)

Čínský horoskop
Drak oplývá silou, zdravím a energií. Je velmi otevřený, nikdy ne malicherný. Nenávidí pokrytectví a klepy a zpravidla nemá ani tu nejlepší diplomatickou obratnost. Je důvěřivý a nechá si vše namluvit.

Topol

Topol

Keltský horoskop
Člověk, který se narodil pod vládou Topolu, se rychle učí a rychle chápe. Stejně jako topol bývají lidé narození v době jeho vlády přímočaří a rovní. Často mívají umělecký talent a cit pro krásu.

NUMEROLOGIE
9

9. den - Uvážlivost

Numerologie - den narození
Tato osoba má velkou citlivost a je spolehlivá. Pravdu řekne až po důkladném promyšlení. Skrývá se v ní víc, než je vidět. Má schopnost akceptovat se taková, jaká je. Chce být zachraňovatelem.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mário Kubec 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mário Kubec - herec

se narodil v roce *1964 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mário Kubec

Dnes se narodili
Spojené státy Susan Sarandon
(*1946) herečka

Spojené státy Alicia Silverstone
(*1976) herečka

Turecko Tchéky Karyo
(*1953) herec

Spojené státy Charlton Heston
(*1923) herec

Spojené státy Buster Keaton
(*1895) herec, komik, hvězda němého filmu, režisér


Mário Kubec
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
16°54’
 
LunaLuna:
Panna
9°30’
 
MerkurMerkur:
Panna
13°50’
 
VenušeVenuše:
Rak
2°58’
 
MarsMars:
Rak
6°29’
 
JupiterJupiter:
Býk
24°02’
 
SaturnSaturn:
Ryby
2°48’
R
UranUran:
Panna
8°56’
 
NeptunNeptun:
Štír
15°06’
 
PlutoPluto:
Panna
13°01’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
29°37’
R
Černá LunaLilith:
Střelec
23°08’
 
CheirónCheirón:
Ryby
17°47’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
6xZeměZemě
1xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Daniel Baldwin
(*1960) herec

Spojené státy Karen Allen
(*1951) herečka

Velká Británie Kate Winslet
(*1975) herečka, zpěvačka

Velká Británie Guy Pearce
(*1967) herec

Česká republika Rudolf Hrušínský ml.
(*1946) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Janis Joplin
(*1943 - 1970) zpěvačka, kytaristka

Česká republika Nina Jiránková
(*1927 - 2014) herečka

Spojené státy Gordon Cooper
(*1927 - 2004) americký vojenský letec a astronaut z prvních letů do vesmíru

Rakousko Otto Weininger
(*1880 - 1903) filozof

Nizozemsko Rembrandt
(*1606 - 1669) malíř, kreslíř, grafik a rytec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna ve Vodnář Vodnáři
ukázat kalendář »