Mark Hildreth wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Hildreth

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Vancouver, Britská Kolumbie
Země:
Věk:
43 let
Povolání:
herec

Mark Hildreth - Horoskop, Vztahy, Herecká filmografie

Datum narození:
24.1.1978 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Hildreth 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Mark Hildreth
datum narození 24.1.1978
(herec, instagram)

Mark Hildreth - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - American Pastoral
(2014) - Resurrection (TV seriál)
(2013) - Hulk and the Agents of S.M.A.S.H. (TV seriál)
(2013) - Hrozící konec světa
(2011) - Voltron Force (TV seriál)
(2010) - Max Steel vs The Toxic Legion
(2009) - V (TV seriál)
(2009) - Max Steel vs. The Mutant Menace
(2009) - Hot Wheels: Bojová pětka (TV seriál)
(2009) - Barbie a Tři Mušketýři
(2007) - Piráti z Karibiku: Na konci světa
(2006) - Žádná noc není dost dlouhá
(2006) - This Space for Rent (TV seriál)
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2005) - My Scene - Hvězdy Hollywoodu
(2005) - Mladí mušketýři (TV seriál)
(2005) - Lovci duchů (TV seriál)
(2005) - Dragons II: The Metal Ages
(2005) - Barbie a kouzlo Pegasu
(2004) - Zeměmoří
(2004) - Jammin' in Jamaica
(2004) - G.I. Joe: Valor Vs. Venom
(2004) - Everyone
(2004) - Draci: Oheň a led
(2004) - The Collector (TV seriál)
(2004) - Barbie Princezna a švadlenka
(2003) - Barbie z Labutího jezera
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Stargate: Infinity (TV seriál)
(2002) - Oni přicházejí
(2002) - Mrtvá zóna (TV seriál)
(2002) - Barbie Růženka
(2001) - Wolf Lake (TV seriál)
(2001) - UC: Undercover (TV seriál)
(2001) - Šikula a šikulkové (TV seriál)
(2001) - Pro dobrou věc (TV seriál)
(2001) - Noční přízraky (TV seriál)
(2001) - Barbie v Louskáčku
(2000) - X-men: Začátek (TV seriál)
(2000) - Sekce 9 (TV seriál)
(2000) - Andromeda (TV seriál)
(1999) - Hope Island (TV seriál)
(1999) - Fenomén Y2K
(1997) - Honey, I Shrunk the Kids: The TV Show (TV seriál)
(1996) - Ve jménu spásy
(1995) - Street Fighter: The Animated Series (TV seriál)
(1995) - Shock Treatment
(1995) - Final Fight (TV seriál)
(1995) - Action Man (TV seriál)
(1994) - Sokolí oko (TV seriál)
(1994) - Conan and the Young Warriors (TV seriál)
(1993) - Relentless: Mind of a Killer
(1993) - Madison (TV seriál)
(1993) - Hurricanes (TV seriál)
(1993) - The Bots Master (TV seriál)
(1992) - Odyssea (TV seriál)
(1992) - Král Artuš a rytíři spravedlnosti (TV seriál)
(1991) - My Son Johnny
(1990) - The New Adventures of He-Man (TV seriál)
(1987) - Jak jsem ti slíbil
(1951) - Hallmark Hall of Fame (TV seriál)
Mark Hildreth - Partnerské vztahy
(Kliknutím na osobu se zobrazí vzájemný partnerský horoskop)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Had

Had (Oheň)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
24

24. den - Přívětivost

Numerologie - den narození
Tato osoba je velmi kamarádská, ochotná, velkorysá a starostlivá. Je citlivá, něžná, štědrá a laskavá. Má metodický přístup a je praktická. Má ráda harmonii a krásu.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 24.1.1978 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Hildreth 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Hildreth - herec

se narodil 24.1.1978 ve městě Vancouver, Britská Kolumbie, Kanada
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Hildreth

Dnes se narodili
Švédsko král Gustav V.
(*1858) král

Česká republika Jan Železný
(*1966) atlet - oštěpař

Spojené státy Geronimo
(*1829) apačský náčelník, šaman

Spojené státy Teal Swan
(*1984) jasnovidka

Spojené státy Tupac Shakur
(*1971) herec, scénárista, rapper


Mark Hildreth
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
4°08’
 
LunaLuna:
Lev
6°02’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
13°35’
 
VenušeVenuše:
Vodnář
4°41’
 
MarsMars:
Lev
0°37’
R
JupiterJupiter:
Blíženci
27°14’
R
SaturnSaturn:
Lev
28°52’
R
UranUran:
Štír
16°05’
 
NeptunNeptun:
Střelec
17°29’
 
PlutoPluto:
Váhy
16°41’
R
S.UzelS.Uzel:
Váhy
9°18’
R
Černá LunaLilith:
Rak
0°45’
 
CheirónCheirón:
Býk
1°11’
 
Zastoupení živlů:
5xOheňOheň
1xZeměZemě
6xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Greg Kinnear
(*1963) herec

Česká republika Karel Höger
(*1909) herec

Spojené státy Venus Williams
(*1980) tenistka

Rusko Igor Fjodorovič Stravinskij
(*1882) ruský hudební skladatel

Spojené státy Jason Patric
(*1966) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Adina Mandlová
(*1910 - 1991) herečka

Spojené státy Nicholas Ray
(*1911 - 1979) herec

Rusko Elsa Triolet
(*1896 - 1970) francouzská spisovatelka

Německo Helmut Kohl
(*1930 - 2017) politik

Slovensko Alexandra Berková
(*1949 - 2008) scénáristka, publicistka, prozaička, pedagožka



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »