Mark Williams wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Mark Williams

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Bromsgrove
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec, scénárista, komik, moderátor

Mark Williams - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.8.1959 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Mark Williams 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Mark Williams
datum narození 22.8.1959
(herec, scénárista, komik, moderátor, instagram)

Mark Williams - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - The Curse of The Buxom Strumpet
(2014) - Tři mušketýři (TV seriál)
(2013) - Otec Brown (TV seriál)
(2013) - Blandings (TV seriál)
(2011) - Harry Potter a jeho 50 nej
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2011) - Flutter
(2011) - Albert Nobbs
(2010) - Indický lékař (TV seriál)
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2009) - Steve Coogan: The Inside Story
(2009) - Slečna Marplová: Proč nepožádali Evanse?
(2009) - Inspector George Gently: Gently in the Night
(2009) - Harry Potter a Princ dvojí krve
(2009) - Blood in the Water
(2008) - Rozum a cit (TV seriál)
(2008) - Cena za lidskost (TV seriál)
(2007) - A Room with a View
(2007) - Hvězdný prach
(2007) - Harry Potter a Fénixův řád
(2006) - Viva Blackpool
(2006) - Saxondale (TV seriál)
(2005) - Tristram Shandy
(2005) - The Rotters' Club (TV seriál)
(2005) - Pán času (TV seriál)
(2005) - Help (TV seriál)
(2005) - Harry Potter a Ohnivý pohár
(2004) - Mark Williams na kolejích (TV seriál)
(2004) - Cinemaker
(2004) - Ministry of Mayhem (TV seriál)
(2004) - Harry Potter a vězeň z Azkabanu
(2004) - Carrie & Barry (TV seriál)
(2004) - Agent Cody Banks 2
(2003) - Star (TV seriál)
(2003) - New Tricks (TV seriál)
(2003) - Grass (TV seriál)
(2003) - The Fast Show Farewell Tour
(2002) - Průmyslové objevy (TV seriál)
(2002) - Shackleton
(2002) - Nečistá hra
(2002) - The Heart of Me
(2002) - Harry Potter a Tajemná komnata
(2002) - Dick Whittington
(2002) - Anita a já
(2001) - Ztracený dárek
(2001) - Zloději a vyděrači
(2001) - "Jumpers for Goalposts"
(2001) - Happiness (TV seriál)
(2001) - Fun at the Funeral Parlour (TV seriál)
(2001) - Combat Sheep
(2000) - The Strangerers (TV seriál)
(2000) - Randall a Hopkirk (TV seriál)
(2000) - Happy Birthday Shakespeare
(2000) - Gormenghast (TV seriál)
(1999) - Whatever Happened to Harold Smith?
(1999) - Hunting Venus
(1998) - The Fast Show Live
(1998) - Zamilovaný Shakespeare
(1998) - Ted & Ralph
(1998) - In Exile (TV seriál)
(1998) - Comedy Lab (TV seriál)
(1998) - The Canterbury Tales (TV seriál)
(1997) - Pidilidi
(1996) - 101 dalmatinů
(1995) - The Big Game
(1994) - Jutský princ
(1994) - Harry Enfield and Chums (TV seriál)
(1994) - The Fast Show (TV seriál)
(1993) - Venkovská praxe (TV seriál)
(1993) - The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
(1993) - Chef! (TV seriál)
(1993) - Health and Efficiency (TV seriál)
(1991) - Merlin of the Crystal Cave
(1991) - Bottom (TV seriál)
(1990) - Kinsey (TV seriál)
(1990) - Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
(1989) - Making Out (TV seriál)
(1989) - KYTV (TV seriál)
(1988) - Tumbledown
(1988) - Červený trpaslík (TV seriál)
(1987) - The Storyteller (TV seriál)
(1987) - Out of Order
(1987) - Letní sezóna
(1982) - Privileged

HOROSKOPY
Lev

Lev (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Lva dává lidem, kteří se v něm narodili, zdravé sebevědomí a přirozenou autoritu. Mají vůli vládnout a ovládat druhé, ale jejich chování je velkorysé a přátelské.

Vepř

Vepř (Země)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Modřín

Modřín

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Modřínu působí obvykle dojmem sebejistých a rozhodných lidí. Velmi rádi imponují okolí a vždy mají snahu zaujímat dominantní postavení. Rozhodující roli se snaží hrát nejen v zaměstnání, ale i ve společnosti a v rodině. Mají tvůrčího ducha, fantazii a často neobvyklé nápady.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.8.1959 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Mark Williams 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Mark Williams - herec, scénárista, komik, moderátor

se narodil 22.8.1959 ve městě Bromsgrove, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Mark Williams

Dnes se narodili
Spojené státy Vincent D'Onofrio
(*1959) herec

Spojené státy Susan Hayward
(*1917) herečka

Slovensko Anna Šišková
(*1960) herečka

Česká republika Naďa Urbánková
(*1939) herečka, zpěvačka

Česká republika Ivan Trojan
(*1964) herec


Mark Williams
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Lev
28°38’
 
LunaLuna:
Beran
16°16’
 
MerkurMerkur:
Lev
10°20’
 
VenušeVenuše:
Panna
13°30’
R
MarsMars:
Panna
20°44’
 
JupiterJupiter:
Štír
23°44’
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
0°36’
R
UranUran:
Lev
17°27’
 
NeptunNeptun:
Štír
4°32’
 
PlutoPluto:
Panna
3°45’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
5°41’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
0°55’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
24°56’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Kanada Dan Aykroyd
(*1952) herec

Spojené státy Liv Tyler
(*1977) herečka

Spojené státy Sydney Pollack
(*1934) režisér, herec

Japonsko Olivia de Havilland
(*1916) herečka, pětkrát nominována na Cenu Akademie

Velká Británie Charles Laughton
(*1899) herec, režisér


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Josef Mašín
(*1896 - 1942) důstojník prvorepublikové Československé armády, člen protinacistické odbojové organizace Tři králové

Velká Británie Christopher Fry
(*1907 - 2005) scénárista

Spojené státy Chet Atkins
(*1924 - 2001) zpěvák

Francie Roger Chapelet
(*1903 - 1995) malíř

Kanada John Norman Collins
(*1947 - 1968) sériový vrah



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »