Matt Frewer wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt Frewer

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, D.C., District of Columbia
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Matt Frewer - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
4.1.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt Frewer 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Matt Frewer
datum narození 4.1.1958
(herec, instagram)

Matt Frewer - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Residue
(2016) - Love in Paradise
(2015) - Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
(2015) - House in the Hamptons
(2014) - Rampage: Capital Punishment
(2014) - Knihovníci (TV seriál)
(2014) - Knick: Doktoři bez hranic (TV seriál)
(2013) - Three Days in Havana
(2013) - Orphan Black (TV seriál)
(2012) - Kyberválka
(2011) - 50/50
(2011) - Pytel kostí
(2011) - Foreverland
(2010) - Wushu Warrior
(2010) - Kdo rozsvítí Vánoce
(2010) - Frankie & Alice
(2009) - Strážci - Watchmen
(2009) - Rampage
(2009) - Pod kápí
(2009) - Darfur
(2009) - Alice (TV seriál)
(2007) - Weirdsville
(2006) - Heuréka – město divů (TV seriál)
(2006) - Beznaděj
(2005) - Tajná služba (TV seriál)
(2005) - Intelligence
(2004) - Úsvit mrtvých
(2004) - Tři do páru
(2004) - Lékařská akademie
(2004) - Jízda na střele
(2004) - Geraldine's Fortune
(2004) - Divoká jízda
(2002) - Uneseni (TV seriál)
(2002) - Smrt v klášteře
(2002) - Mickey's House of Villains
(2001) - Znamení čtyř
(2001) - Skandál v Čechách
(2001) - House of Mouse (TV seriál)
(2000) - Pes baskervillský
(2000) - Jailbait
(2000) - CyberWorld
(1999) - 6ix
(1999) - Hercules: Zero to Hero
(1998) - Ve stínu sekvojí
(1998) - Toonsylvania (TV seriál)
(1998) - In the Doghouse
(1998) - Herkules (TV seriál)
(1998) - Gargoyles: The Hunted
(1998) - Gargoyles: Brothers Betrayed
(1997) - Smrtící oheň
(1997) - Quicksilver Highway
(1997) - Kozy, kozy, kozičky
(1997) - Herkules
(1997) - Desert's Edge
(1997) - Dead Man's Gun
(1996) - Trávníkář 2: Odvrácená strana vesmíru
(1996) - The Incredible Hulk (TV seriál)
(1996) - Generation X
(1996) - Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
(1996) - Bruno the Kid (TV seriál)
(1996) - Apollo 11
(1995) - Krajní meze (TV seriál)
(1995) - Kissinger and Nixon
(1995) - Dumb and Dumber (TV seriál)
(1995) - Banda na výletě
(1994) - Svědectví (TV seriál)
(1994) - Long Shadows
(1994) - Iron Man (TV seriál)
(1994) - In Search of Dr. Seuss
(1994) - Aladinova dobrodružství (TV seriál)
(1993) - Twenty Bucks
(1993) - Růžový panter (TV seriál)
(1993) - Nepochybně pravdivá dobrodružství údajné texaské vražedkyně
(1993) - The Day My Parents Ran Away
(1992) - Shaky Ground (TV seriál)
(1991) - Úlovek z Beverly Hills
(1990) - V časové tísni
(1989) - Závodní horečka
(1989) - Miláčku, zmenšil jsem děti
(1989) - Městečko hrůzy
(1989) - Doctor Doctor (TV seriál)
(1989) - A Night of Comic Relief 2
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - The Original Max Talking Headroom Show (TV seriál)
(1987) - Max Headroom (TV seriál)
(1987) - Ishtar
(1987) - Čtvrtý protokol
(1985) - Tender Is the Night (TV seriál)
(1985) - Špióni jako my
(1985) - The Max Headroom Show (TV seriál)
(1985) - Max Headroom
(1985) - Displaced Person
(1984) - Supergirl: The Making of the Movie
(1984) - Superdívka
(1984) - The First Olympics: Athens 1896
(1983) - Šikana
(1983) - Monty Pythonův smysl života
(1983) - The Crimson Permanent Assurance

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Oheň)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jedle

Jedle

Keltský horoskop
Jedle charakterizuje lidi velmi pracovité a nadané, obdařené jakousi chladnou krásou a důstojností. Dokáží se s originalitou sobě vlastní pustit do jakékoliv práce či problému a většinou své úsilí dovedou do úspěšného konce.

NUMEROLOGIE
4

4. den - Vyrovnanost

Numerologie - den narození
Je praktická a vyrovnaná. Má ráda rutinu. Je rozhodná. Má dobré organizační schopnosti. Je spolehlivá a soucitná. Když má někoho ráda, tak je vřelá, štědrá a věrná. Je systematická a trpělivá.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 4.1.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt Frewer 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt Frewer - herec

se narodil 4.1.1958 ve městě Washington, D.C., District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt Frewer

Dnes se narodili
Spojené státy Julianne Moore
(*1960) herečka

Spojené státy Daryl Hannah
(*1960) herečka

Francie Jean-Luc Godard
(*1930) režisér, scénárista, kameraman, herec

Česká republika Olga Scheinpflugová
(*1902) herečka, spisovatelka, básnířka a dramatička

Spojené státy Anna Chlumsky
(*1980) herečka


Matt Frewer
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
13°38’
 
LunaLuna:
Blíženci
26°21’
 
MerkurMerkur:
Střelec
25°17’
R
VenušeVenuše:
Vodnář
16°02’
 
MarsMars:
Střelec
8°37’
 
JupiterJupiter:
Váhy
29°01’
 
SaturnSaturn:
Střelec
19°49’
 
UranUran:
Lev
10°40’
R
NeptunNeptun:
Štír
4°29’
 
PlutoPluto:
Panna
2°05’
R
S.UzelS.Uzel:
Štír
7°11’
R
Černá LunaLilith:
Ryby
24°52’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
15°04’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Jeff Bridges
(*1949) herec

Kanada Deanna Durbin
(*1921) herečka

Německo Horst Buchholz
(*1933) herec

Spojené státy Tyra Banks
(*1973) herečka, zpěvačka, modelka

Spojené státy Jay-Z
(*1969) rapper, hudební producent


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Robert Louis Stevenson
(*1850 - 1894) spisovatel, básník, esejista

Francie Auguste Renoir
(*1841 - 1919) francouzský impresionistický malíř

Česká republika Jan Kefer
(*1906 - 1941) astrolog, hermetik a publicista

Spojené státy Scott Weiland
(*1967 - 2015) zpěvák

Francie Paul Aussaresses
(*1918 - 2013) generál



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v RakRaku
ukázat kalendář »