Matt McCoy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt McCoy

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Washington, District of Columbia
Země:
Věk:
62 let
Povolání:
herec

Matt McCoy - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
20.5.1958 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt McCoy 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Matt McCoy
datum narození 20.5.1958
(herec, instagram)

Matt McCoy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Whispers (TV seriál)
(2015) - Memoria
(2014) - Temný případ (TV seriál)
(2011) - Born to Race
(2006) - A Merry Little Christmas
(2006) - Abominable
(2005) - Zpátky ve hře
(2003) - Policajti na baterky
(2001) - Odpočívej v pokoji (TV seriál)
(2001) - Období dešťů
(2001) - Beethoven 4
(2000) - To ani nemůže být nebe
(2000) - Radius
(2000) - The Newcomers
(2000) - Elitní jednotka
(2000) - Citizen Baines (TV seriál)
(2000) - Alley Cats Strike
(1999) - Výlet do Paříže
(1999) - Nebezpečné peřeje
(1999) - Mutual Love Life
(1999) - Buck and the Magic Bracelet
(1998) - Nightmare in Big Sky Country
(1998) - Monsoon
(1997) - The Soft Kill
(1997) - L. A. - Přísně tajné
(1997) - Bilbo
(1997) - The Apocalypse
(1997) - The Accident: A Moment of Truth Movie
(1996) - Útok
(1996) - Sticks and Stones
(1996) - My Son Is Innocent
(1996) - Horké prachy
(1995) - Memory Run
(1995) - Drsná pomsta
(1995) - Dítě na půjčku
(1995) - Desperate Measures
(1994) - Za zavřenými dveřmi
(1994) - Velká stopa - neuvěřitelné střetnutí
(1994) - Krutá jízda
(1993) - Tančící vítr
(1993) - Studený pohled
(1993) - Samurai Cowboy
(1993) - Dračí květ
(1993) - Dokonalá vražda
(1993) - Bouře v lahvi
(1993) - Bílí vlci
(1992) - Ruka na kolébce
(1992) - Přesný zásah
(1992) - Oči šílence
(1990) - Miracle Landing
(1990) - Archie: To Riverdale and Back Again
(1989) - Policejní akademie 6: Město v obklíčení
(1989) - Deep Star 6
(1988) - Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach
(1987) - Star Trek: Nová generace (TV seriál)
(1987) - American Harvest
(1986) - Dream West (TV seriál)
(1986) - Bláznivá Air Force
(1985) - Fraternity Vacation
(1983) - We Got It Made (TV seriál)

HOROSKOPY
Býk

Býk (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Býka dává lidem, kteří se v něm narodili klidnou trpělivou povahu, cit a vztah ke všemu krásnému a příjemnému, co život poskytuje...

Pes

Pes (Země)

Čínský horoskop
Pes je uzavřený, bdělý, k neznámým a novým lidem vrcholně nedůvěřivý. Je krajně tvrdohlavý. Má sklon utápět se ve zcela nedůležitých věcech a drobnostech. Je tak trochu blázen, ale jeho dobrý čich a kritický duch ho chrání před nejhorším.

Kaštan

Kaštan

Keltský horoskop
Kaštan je strom houževnatě bojující o svůj prostor, okolí však dokáže štědře obdarovat svými plody i pohodou ve stínu jeho koruny. Lidé Kaštanu mají hluboce zakořeněný smysl pro spravedlnost a jsou schopni úporně bojovat, pokud věc považují za správnou.

NUMEROLOGIE
20

20. den - Intuice

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, oddaná a laskavá. Pro tuto osobu je velmi důležitý partner. Milostný vztah hraje vážnou roli. Je trpělivá. Potřebuje lásku a něhu. Hledá harmonii.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 20.5.1958 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt McCoy 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt McCoy - herec

se narodil 20.5.1958 ve městě Washington, District of Columbia, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt McCoy

Dnes se narodili
Spojené státy Bruce Dern
(*1936) herec

Spojené státy Angelina Jolie
(*1975) herečka

Spojené státy Rosalind Russell
(*1907) herečka

Polsko Izabella Scorupco
(*1970) herečka, zpěvačka, fotomodelka

Česká republika Veronika Jeníková
(*1964) herečka


Matt McCoy
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Býk
28°57’
 
LunaLuna:
Blíženci
18°37’
 
MerkurMerkur:
Býk
4°00’
 
VenušeVenuše:
Beran
16°42’
 
MarsMars:
Ryby
17°09’
 
JupiterJupiter:
Váhy
23°02’
R
SaturnSaturn:
Střelec
24°08’
R
UranUran:
Lev
8°04’
 
NeptunNeptun:
Štír
2°43’
R
PlutoPluto:
Lev
29°48’
 
S.UzelS.Uzel:
Váhy
29°59’
R
Černá LunaLilith:
Beran
9°58’
 
CheirónCheirón:
Vodnář
22°41’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Mark Wahlberg
(*1971) herec, model, rapper

Česká republika Jitka Zelenková
(*1950) zpěvačka

Česká republika Markéta Mayerová
(*1967) moderátorka

Itálie Italo Balbo
(*1896) italský letec a velitel tzv. černých košil

Česká republika Stanislav Kostka Neumann
(*1875) básník


Výročí úmrtí dnes mají
Německo Reinhard Heydrich
(*1904 - 1942) nacista, říšský protektor Protektorátu Čechy a Morava

Německo císař Wilhelm II
(*1859 - 1941) císař

Itálie Giacomo Casanova
(*1725 - 1798) kněz, spisovatel, intrikán, špión a diplomat

Česká republika František Janeček
(*1878 - 1941) konstruktér, zakladatel firmy Jawa

Itálie Massimo Troisi
(*1953 - 1994) herec, režisér



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »