Matt Servitto wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Matt Servitto
(Matthew Joseph Servitto)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Věk:
57 let
Povolání:
herec

Matt Servitto - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
7.4.1965 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Matt Servitto 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Matt Servitto
datum narození 7.4.1965
(herec, instagram)

Matt Servitto - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - The Night Watchmen
(2014) - Foreclosure
(2013) - Z Brooklynu na Manhattan
(2013) - Your Pretty Face Is Going to Hell (TV seriál)
(2013) - Banshee Origins (TV seriál)
(2013) - Banshee (TV seriál)
(2013) - Alpha House (TV seriál)
(2012) - Nařčení
(2012) - Cena peněz
(2011) - Vzpomínky (TV seriál)
(2011) - Tělo jako důkaz (TV seriál)
(2011) - Prime Suspect (TV seriál)
(2011) - The Onion News Network (TV seriál)
(2011) - Lovci zločinců (TV seriál)
(2011) - Kravaťáci (TV seriál)
(2011) - Harry's Law (TV seriál)
(2010) - Spravedlnost v krvi (TV seriál)
(2010) - Running Wilde (TV seriál)
(2010) - Past Life (TV seriál)
(2010) - Dál než se zdálo
(2009) - Zvláštní poldové (TV seriál)
(2009) - Welcome to Academia
(2009) - Nemocnice Mercy (TV seriál)
(2009) - Milionový lékař (TV seriál)
(2009) - Dobrá manželka (TV seriál)
(2009) - Big Fan
(2009) - Báječný svět shopaholiků
(2007) - Spinning Into Butter
(2007) - Kouzelná romance
(2007) - Koření života
(2007) - I Do & I Don't
(2006) - Usvědčeni (TV seriál)
(2006) - Mentor
(2006) - Diane Arbus: Příběh jedné obsese
(2006) - Co takhle zaplavat si
(2006) - Brotherhood (TV seriál)
(2006) - Beautiful Ohio
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2004) - Melinda a Melinda
(2003) - Rhinoceros Eyes
(2003) - Queens Supreme (TV seriál)
(2003) - Nola
(2003) - The Killing Zone
(2002) - Zločin a trest
(2002) - Taxík (TV seriál)
(2002) - Garmento
(2001) - Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
(2000) - Ed (TV seriál)
(2000) - Dům s tichým barem
(1999) - Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
(1999) - Třetí hlídka (TV seriál)
(1999) - Saturn
(1999) - Rodina Sopránů (TV seriál)
(1999) - Hýčkaná nevinnost
(1998) - Versace: Vražda
(1998) - Stav obležení
(1994) - New York Undercover (TV seriál)
(1993) - Policie New York (TV seriál)
(1992) - Úder Holanďana
(1992) - Mad Dog Coll
(1990) - Právo a pořádek (TV seriál)
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1968) - One Life to Live (TV seriál)
(1956) - As the World Turns (TV seriál)

HOROSKOPY
Beran

Beran (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Vládcem znamení Berana je planeta Mars, která symbolizuje energii, zdraví bojovnost i vůdčí schopnosti. Lidé narození v tomto znamení jsou odvážní a ve většině situací života rozhodní....

Had

Had (Dřevo)

Čínský horoskop
Had má ve většině zemí světa velmi špatnou pověst. Zato v zemích Asie je naproti tomu pro svou moudrost a ostrovtip velmi vážen a ceněn. Muž narozený v tomto znamení je citlivý a plný humoru. Žena je hezká a razí si svou cestu životem, nezřídka svou přitažlivou krásou.

Jeřáb

Jeřáb

Keltský horoskop
Lidé narození ve znamení Jeřábu bývají jemní a subtilní, nebo tak navenek alespoň působí. Jemný a křehký vzhled však často skrývá člověka s velmi pevnou vůlí a vytrvalostí, který se dokáže účinně bránit všem nepřízním osudu. Lidé Jeřábu mívají dobrý vkus a často jsou obdařeni uměleckým nadáním. Navenek působí trochu uzavřeně, neradi bývají středem pozornosti a velké společnosti se obvykle vyhýbají.

NUMEROLOGIE
7

7. den - Zkušenost

Numerologie - den narození
Má dar naslouchat svému vnitřnímu hlasu. Tato osoba je citlivá a vnímavá. Pro svůj život potřebuje partnera. Často má názory duchovní povahy, vztah k životnímu prostředí a medicíně. Stává se aktivistou.

5

Životní číslo - 5

Numerologie - životní číslo
Tato osoba potřebuje pohyb, změny a ráda cestuje. Vyhledává svobodu a dobrodružství. Je přístupná novým věcem a myšlenkám. Má vůdcovské sklony.


Numerologický rozbor - Datum narození - 7.4.1965 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Matt Servitto 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Matt Servitto - herec

se narodil 7.4.1965
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Matt Servitto

Dnes se narodili
Spojené státy Danny Trejo
(*1944) herec

Irsko Pierce Brosnan
(*1953) herec

Spojené státy Debra Winger
(*1955) herečka

Spojené státy Henry Fonda
(*1905) herec

Česká republika Oldřich Kaiser
(*1955) herec


Matt Servitto
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Beran
17°27’
 
LunaLuna:
Blíženci
27°25’
 
MerkurMerkur:
Beran
19°18’
R
VenušeVenuše:
Beran
16°15’
 
MarsMars:
Panna
9°42’
R
JupiterJupiter:
Býk
26°45’
 
SaturnSaturn:
Ryby
12°17’
 
UranUran:
Panna
11°24’
R
NeptunNeptun:
Štír
19°27’
R
PlutoPluto:
Panna
14°13’
R
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
16°51’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
19°51’
 
CheirónCheirón:
Ryby
20°03’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
4xZeměZemě
3xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Bill Paxton
(*1955) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Dennis Hopper
(*1936) herec

Slovensko Zuzana Fialová
(*1974) herečka, režisérka

Česká republika Jiří Korn
(*1949) herec, zpěvák, tanečník, kytarista, moderátor, baskytarista

Irsko Enya
(*1961) zpěvačka, skladatelka, hudebnice, klávesistka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Sammy Davis Jr.
(*1925 - 1990) herec, režisér

Spojené státy Ronnie James Dio
(*1942 - 2010) zpěvák, baskytarista

Spojené státy Dean Potter
(*1972 - 2015) horolezec

Spojené státy Howard Sasportas
(*1948 - 1992) astrolog

Spojené státy Andy Kaufman
(*1949 - 1984) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Úplněk ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »