Max Schreck wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Max Schreck
(Friedrich Gustav Maximilian Schreck)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Berlín
Země:
Věk:
† 56 let
Úmrtí:
20.2.1936 (Příčina: Infarkt)
Povolání:
herec

Max Schreck - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
6.9.1879 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Max Schreck 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Max Schreck
datum narození 6.9.1879
(herec, instagram)

Max Schreck - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie
(2010) - Skeleton Farm's Halloween Horrorshow
(2007) - Cinemassacre's Monster Madness (TV seriál)
(1998) - Historie hororu
(1981) - Queen & David Bowie: Under Pressure (hudební videoklip)
(1936) - Die Letzten Vier von Santa Cruz
(1935) - Tajemné město Donogoo Tonka
(1935) - Der Schlafwagenkontrolleur
(1935) - Knockout - Mladé děvče, mladý muž
(1933) - Zamilovaný hotel
(1933) - Der Tunnel
(1933) - Roman einer Nacht
(1933) - Povídky slečny Hoffmanové
(1933) - Muß man sich gleich scheiden lassen
(1933) - Kuß in der Sommernacht, Ein
(1933) - Eine Frau wie Du
(1932) - Boo
(1932) - Prodaná nevěsta
(1932) - Peter Voss, zloděj milionů
(1932) - Nacht der Versuchung
(1932) - Mann mit Herz, Ein
(1932) - Fürst Seppl
(1931) - Im Banne der Berge
(1930) - Ludwig der Zweite, König von Bayern
(1930) - Das Land des Lächelns
(1930) - Boykott
(1929) - Der Kampf der Tertia
(1928) - Wolga Wolga
(1928) - Serenissimus, der Vielgeliebte, und die letzte Jungfrau
(1928) - Scampolo
(1928) - Ritter der Nacht
(1928) - Die Republik der Backfische
(1928) - Rasputins Liebesabenteuer
(1928) - Luther
(1928) - Fremdenlegionär
(1928) - Doña Juana
(1928) - Der alte Fritz - 2. Ausklang
(1928) - Der alte Fritz - 1. Friede
(1927) - Der Sohn der Hagar
(1927) - Ramper, der Tiermensch
(1927) - Am Rande der Welt
(1926) - Der Rosa Diamant
(1925) - Krieg im Frieden
(1924) - Finance pana velkovévody
(1924) - Dudu, ein Menschenschicksal
(1923) - Ulice
(1923) - Mysterien eines Frisiersalons
(1923) - Der Kaufmann von Venedig
(1922) - Upír Nosferatu
(1922) - Pique Ass
(1922) - Nathan, der Weise
(1922) - Der Favorit der Königin
(1921) - Der Verfluchte
(1921) - Der Roman der Christine von Herre
(1921) - Am Narrenseil
(1920) - Sudí zalamejský

HOROSKOPY
Panna

Panna (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Výrazným rysem lidí narozených ve znamení Panny je smysl pro pořádek a systém. Jsou to lidé praktičtí a mají velké konstrukční a manuální schopnosti a dovedou se vždy plně soustředit na své úkoly.


Vrba

Vrba

Keltský horoskop
Lidé Vrby mívají složitou povahu. Na jedné straně jsou velmi senzitivní, vnímaví a citliví. Na straně druhé mají v sobě jakýsi věčný neklid, vnitřní nespokojenost, proměnlivost nálad i chování. Vrba mívá velkou fantazii, někdy bývá až snivá a dokáže se velmi dobře vcítit do situace druhých. Je velmi dobrým psychologem a umí toho využívat.

NUMEROLOGIE
6

6. den - Harmonie

Numerologie - den narození
Tato osoba potřebuje lásku a teplo domova. Vše dělá proto, aby dosáhla harmonie. Hledá partnera pro celý život. Je laskavá, citlivá, ohleduplná a bezelstná. Miluje rodinu a lidi, žije řádným manželským životem.

4

Životní číslo - 4

Numerologie - životní číslo
Dosáhne pracovních úspěchů díky své vytrvalosti a systematické práci. Důležitá je důslednost a pořádek. Úspěch v pozdějším věku a po poměrně usilovné práci.


Numerologický rozbor - Datum narození - 6.9.1879 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Max Schreck 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Max Schreck - herec

se narodil 6.9.1879 ve městě Berlín
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Max Schreck

Dnes se narodili
Spojené státy Will Patton
(*1954) herec

Spojené státy Donald Trump
(*1946) realitní magnát, politik, televizní hvězda, spisovatel

Česká republika Tereza Kostková
(*1976) herečka, moderátorka

Česká republika Veronika Koko Kokešová
(*1985) Foodblogerka Koko z pořadu Menu domů, moderátorka

Německo Steffi Graf
(*1969) tenistka


Max Schreck
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Panna
13°29’
 
LunaLuna:
Býk
18°00’
 
MerkurMerkur:
Lev
26°13’
 
VenušeVenuše:
Váhy
8°16’
R
MarsMars:
Býk
22°49’
 
JupiterJupiter:
Ryby
6°57’
R
SaturnSaturn:
Beran
14°28’
R
UranUran:
Panna
5°10’
 
NeptunNeptun:
Býk
11°56’
R
PlutoPluto:
Býk
27°24’
R
S.UzelS.Uzel:
Kozoroh
22°09’
R
Černá LunaLilith:
Býk
17°41’
 
CheirónCheirón:
Býk
12°55’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
9xZeměZemě
1xVzduchVzduch
1xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Courteney Cox
(*1964) herečka, modelka

Spojené státy Helen Hunt
(*1963) herečka, režisérka, scénáristka

Spojené státy Ice Cube
(*1969) herec, scénárista, rapper

Francie Johnny Hallyday
(*1943) herec, zpěvák, kytarista

Čína Si Ťin-pching
(*1953) politik, generální tajemník, prezident


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Leoš Suchařípa
(*1932 - 2005) herec, překladatel, dramaturg, div. teoretik

Velká Británie Jerome Klapka Jerome
(*1859 - 1927) spisovatel, redaktor, humorista

Velká Británie John Logie Baird
(*1888 - 1946) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Německo Max Weber
(*1864 - 1920) německý sociolog a ekonom

Irsko Rory Gallagher
(*1948 - 1995) herec, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »