Milan Drobný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Drobný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
75 let
Povolání:
zpěvák, skladatel

Milan Drobný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Drobný 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Milan Drobný
datum narození v roce *1944
(zpěvák, skladatel, instagram)

Milan Drobný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - 13. komnata Milana Drobného
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Barrandovský videostop
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Bylo nám s ním dobře
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Zajatec lesa
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Pocta rokenrolovému králi (koncert)
(1994) - Čundrcountryshow
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Vůně jehličí
(1986) - Plaváček
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Trhák
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1977) - Koncert pro mantinely
(1973) - Písničky roku 1973
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - My dva a čas
(1970) - Televarieté
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1967) - Na dejchánku v Semaforu (divadelní záznam)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Drobný 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Drobný - zpěvák, skladatel

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Drobný

Dnes se narodili
Spojené státy Cheech Marin
(*1946) herec, komik

Spojené státy Harrison Ford
(*1942) herec

Česká republika Simona Chytrová
(*1962) herečka, politička, výtvarnice kostýmů

Česká republika Zdena Hadrbolcová
(*1937) herečka

Česká republika Tatiana Vilhelmová
(*1978) herečka


Milan Drobný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°17’
 
LunaLuna:
Panna
25°48’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°53’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°46’
 
MarsMars:
Střelec
9°12’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°39’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°56’
R
UranUran:
Blíženci
10°53’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°10’
 
PlutoPluto:
Lev
10°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°43’
 
CheirónCheirón:
Váhy
1°51’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ladislav Pešek
(*1906 - 1986) herec

Česká republika Karel Zich
(*1949 - 2004) zpěvák, skladatel, textař, kytarista

Švýcarsko Kurt Huber
(*1893 - 1943) profesor psychologie, člen nenásilné protinacistické skupiny Bílá růže

Mexiko Frida Kahlo
(*1907 - 1954) mexická malířka

Finsko Matti Pellonpää
(*1951 - 1995) herec



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BeranBeranu
ukázat kalendář »