Milan Drobný wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Milan Drobný

Pohlaví:
Muž
Narození:
*1944 (?)
Země:
Věk:
76 let
Povolání:
zpěvák, skladatel

Milan Drobný - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1944 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Milan Drobný 2020, 2021 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2021
Milan Drobný
datum narození v roce *1944
(zpěvák, skladatel, instagram)

Milan Drobný - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2015) - Poslední zhasne
(2015) - Stopy života - Derniéra
(2013) - Sejdeme se na Cibulce
(2012) - Vtip za stovku!
(2012) - 13. komnata Milana Drobného
(2011) - Karel Vlach - 100 let
(2011) - Barrandovský videostop
(2008) - Hitparáda 60. let (hudební videoklip)
(2007) - Semafor - Největší hity 2 (hudební videoklip)
(2004) - Jak přežít nepohodu
(2002) - Jsou hvězdy, které nehasnou
(2002) - Abeceda hvězd
(2002) - Příběhy slavných (TV seriál)
(2002) - Bylo nám s ním dobře
(2001) - Vánoce, Vánoce
(2001) - SILVESTR 2001
(2001) - Dobroty
(2001) - Zajatec lesa
(2000) - Co v Silvestru nebylo
(1999) - Zlatá mříž
(1999) - Semafor má 40
(1999) - Banánové rybičky
(1998) - Zlatíčka
(1998) - Prima jízda
(1998) - Nikdo není dokonalý
(1998) - DO-RE-MI
(1995) - Pocta rokenrolovému králi (koncert)
(1994) - Čundrcountryshow
(1992) - V Praze bejvávalo blaze
(1992) - Šance
(1992) - Legendy taneční hudby
(1987) - Zajíc v pytli
(1987) - Vůně jehličí
(1986) - Plaváček
(1984) - Silvestrovská féerie
(1984) - ABECEDA
(1983) - Den otevřených dveří aneb Čí jsou hory? Kavčí!
(1982) - Diskotéka pro starší a pokročilé
(1982) - Zpěváci na kraji nemocnice
(1981) - Benefice orchestru Karla Vlacha
(1980) - Trhák
(1979) - Hodinářova svatební cesta korálovým mořem
(1977) - Koncert pro mantinely
(1973) - Písničky roku 1973
(1971) - Vtipnejší vyhráva
(1971) - My dva a čas
(1970) - Televarieté
(1967) - Píseň pro Rudolfa III. (TV seriál)
(1967) - Na dejchánku v Semaforu (divadelní záznam)

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
8

8. den - Rovnováha

Numerologie - den narození
Tato osoba má vysokou energii. Má vůdcovské sklony. Je inteligentní, bystrá a podnikavá. Má dobrou představivost a obrazotvornost. Je odhodlaná a pracovitá.

11

Životní číslo - 11

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ambiciózní a inteligentní. Může dosáhnout velkého úspěchu, ale i krachu. Je nadaná a má sklon k vizím. Dovede využívat inspirace shora.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Milan Drobný 2021 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Milan Drobný - zpěvák, skladatel

se narodil v roce *1944 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Milan Drobný

Dnes se narodili
Spojené státy Ben Stiller
(*1965) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Richard Crenna
(*1926) herec

Velká Británie Ridley Scott
(*1937) režisér, scénárista, kameraman, herec

Mexiko Gael García Bernal
(*1978) herec

Velká Británie Billy Idol
(*1955) zpěvák, kytarista


Milan Drobný
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
16°17’
 
LunaLuna:
Panna
25°48’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
6°53’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
26°46’
 
MarsMars:
Střelec
9°12’
 
JupiterJupiter:
Panna
25°39’
 
SaturnSaturn:
Rak
8°56’
R
UranUran:
Blíženci
10°53’
R
NeptunNeptun:
Váhy
6°10’
 
PlutoPluto:
Lev
10°06’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°02’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
2°43’
 
CheirónCheirón:
Váhy
1°51’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
5xZeměZemě
2xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Richard Pryor
(*1940) herec, komik

Spojené státy Woody Allen
(*1935) herec, scénárista, režisér, hudebník

Spojené státy Bette Midler
(*1945) herečka, zpěvačka

Velká Británie Jeremy Northam
(*1961) herec

Spojené státy Stephen Blackehart
(*1967) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy Paul Walker
(*1973 - 2013) herec

Spojené státy George Bush
(*1924 - 2018) 41. prezident USA

Irsko Oscar Wilde
(*1854 - 1900) spisovatel

Itálie papež Pius VIII.
(*1761 - 1830) 253. papež

Ukrajina Vladimir Jaščenko
(*1959 - 1999) atlet, skokan do výšky



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2021
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »