Nela Boudová wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nela Boudová

Pohlaví:
Žena
Narození:
*1967 (?)
Země:
Věk:
52 let
Povolání:
herečka, dabérka

Nela Boudová - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
Rok 1967 (?)
Systém domů:
žádný systém domů (?)
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nela Boudová 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Nela Boudová
datum narození v roce *1967
(herečka, dabérka, instagram)

Nela Boudová - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2017) - Poslední z Aporveru
(2016) - Heda Gablerová (divadelní záznam)
(2016) - Jak básníci čekají na zázrak
(2014) - Strejda
(2013) - Špačkovi v síti času (TV seriál)
(2013) - Roznese tě na kopytech
(2013) - Nevinné lži (TV seriál)
(2013) - Doktoři z Počátků (TV seriál)
(2013) - Cirkus Bukowsky (TV seriál)
(2012) - Setkání s hvězdou: Boleslav Polívka
(2012) - Probudím se včera
(2012) - Obchoďák (TV seriál)
(2012) - Líbáš jako ďábel
(2012) - FTM – Film Experiment
(2011) - Vrabci v hrsti
(2011) - Máme dítě
(2011) - Barrandovský videostop
(2011) - Micimutr
(2011) - Léda (divadelní záznam)
(2011) - Aféry (TV seriál)
(2010) - VIP zprávy
(2010) - Skečbar
(2010) - Vyprávěj - ohlédnutí
(2010) - Sama v čase normálnosti
(2010) - Alma
(2009) - Vyprávěj (TV seriál)
(2009) - Škola pro život (TV seriál)
(2009) - Ptákovina (divadelní záznam)
(2009) - Líbáš jako Bůh
(2008) - Deskový statek (divadelní záznam)
(2008) - Bekyně mniška
(2008) - Anglické jahody
(2007) - O korunu krále Karla
(2007) - Velmi křehké vztahy (TV seriál)
(2007) - Trapasy (TV seriál)
(2007) - O uloupené divožence
(2006) - Vratné lahve
(2006) - Škola Na Výsluní (TV seriál)
(2006) - Po hlavě... do prdele
(2006) - Malé velké gatě
(2006) - Impresário ze Smyrny (divadelní záznam)
(2006) - Horákovi (TV seriál)
(2005) - Všechnopárty
(2005) - Pípšoubazar
(2005) - Ayahuasca v Amazonii
(2005) - 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
(2005) - Oběti: Hadí tanec
(2005) - Maska a tvář (divadelní záznam)
(2005) - Dobrá čtvrť (TV seriál)
(2005) - Doblba!
(2004) - Redakce (TV seriál)
(2004) - Náměstíčko (TV seriál)
(2004) - Nadměrné maličkosti: Bahno
(2004) - Místo nahoře (TV seriál)
(2003) - Volejte Novu
(2003) - Telebazar
(2003) - Past
(2002) - Nevěsta s velkýma nohama
(2000) - Pod pokličkou
(2000) - Začátek světa
(2000) - Powers
(1999) - Pán hradu
(1999) - Bunkr
(1998) - Sama doma
(1998) - Silná jako smrt
(1998) - Poklad pana H.
(1998) - Motel Anathema (TV seriál)
(1998) - Když kočky nejsou doma...
(1997) - Úsměvy
(1997) - Čarodějné námluvy
(1996) - Studené denní světlo
(1996) - Kolja
(1995) - Šaty dělají mrtvolu
(1995) - Muž v pozadí (TV seriál)
(1995) - Jediná na světě
(1994) - Snídaně s Novou
(1994) - Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)
(1994) - Bylo nás pět (TV seriál)
(1993) - O poklad Anežky české
(1993) - Dobré ráno
(1993) - Racek
(1993) - Navštívení
(1992) - Volba
(1991) - Volavka
(1991) - Přes padací mosty
(1990) - Motýl na anténě
(1989) - Putování po Blažených ostrovech
(1989) - Prstienky z kukučiny
(1989) - Než poznáš první úsměv
(1989) - Muka obraznosti
(1989) - Jestřábí moudrost
(1988) - Smrt guvernéra
(1988) - Rodáci (TV seriál)
(1988) - Píšťaličko, otloukej se
(1987) - Pravidlá kruhu
(1987) - Dotyky
(1986) - Přezůvky štěstí
(1986) - Jsi krásná
(1986) - Bylo nás šest (TV seriál)
(1985) - Tchyně
(1985) - Mravenci nesou smrt
(1984) - Cizí holka
(1983) - Nevěsta z obrázku
(1983) - Hrátky

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Koza

Koza (Oheň)

Čínský horoskop
Koza si potrpí na elegantní zevnějšek a ráda se předvádí, je umělecky nadaná, miluje přírodu. Mohla by být nejšaramantnější bytostí na zemi, kdyby nebyla tak nestálá a pesimistická.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
1

1. den - Nezávislost

Numerologie - den narození
Je nezávislá a je schopná hluboké lásky. Rozhoduje se sama. Je chápavá, solidní, přesná a čestná. Je přímá a jasně se vyjadřuje. Má ráda novinky a pružně je zavádí. Má tvůrčí myšlení a dar využívat tvořivosti k prosazení svých cílů a hledání nových možností. Je pozitivní a chytrá.

9

Životní číslo - 9

Numerologie - životní číslo
Tato osoba hledá ideál. Bude podnikat cesty, aby získala zkušenosti a setkání s významnými lidmi. Má vysokou úroveň mentální energie a všechna úskalí a problémy zvládne.


Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nela Boudová 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nela Boudová - herečka, dabérka

se narodila v roce *1967 v Českém městě
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nela Boudová

Dnes se narodili
Spojené státy Bill Murray
(*1950) herec, scénárista

Česká republika Věra Ferbasová
(*1913) herečka

Česká republika Daniela Kolářová
(*1946) herečka

Česká republika Luba Skořepová
(*1923) herečka, spisovatelka

Česká republika Regina Zahradníková-Řandová
(*1967) herečka, dabérka


Nela Boudová
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
8°36’
 
LunaLuna:
Střelec
6°10’
 
MerkurMerkur:
Štír
23°48’
 
VenušeVenuše:
Váhy
23°21’
 
MarsMars:
Kozoroh
29°44’
 
JupiterJupiter:
Panna
5°08’
 
SaturnSaturn:
Beran
5°42’
R
UranUran:
Panna
28°41’
 
NeptunNeptun:
Štír
24°37’
 
PlutoPluto:
Panna
22°41’
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
25°36’
R
Černá LunaLilith:
Býk
7°45’
 
CheirónCheirón:
Ryby
25°18’
R
Zastoupení živlů:
6xOheňOheň
4xZeměZemě
1xVzduchVzduch
2xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Ukrajina Paul Muni
(*1895) herec

Česká republika Arnošt Goldflam
(*1946) herec, režisér, dramatik, spisovatel, pedagog

Česká republika Zdeněk Štěpánek
(*1896) herec, scénárista, režisér, dramatik

Austrálie Nick Cave
(*1957) skladatel, herec, zpěvák, spisovatel

Velká Británie Rosamunde Pilcher
(*1924) spisovatelka


Výročí úmrtí dnes mají
Dánsko král Haakon VII.
(*1872 - 1957) král

Velká Británie Walter Scott
(*1771 - 1832) básník, prozaik

Polsko Arthur Schopenhauer
(*1788 - 1860) filosof, pesimista

Spojené státy Florence Griffith Joyner
(*1959 - 1998) atletka, sprinterka, trojnásobná olympijská vítězka

Francie Liliane Bettencourt
(*1922 - 2017) podnikatelka, dědička firmy L'oreal, mecenáška



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »