Nick Moran wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Nick Moran
(Nick James Moran)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
East End, London
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Nick Moran - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
23.12.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Nick Moran 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Nick Moran
datum narození 23.12.1969
(herec, instagram)

Nick Moran - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Don't Knock Twice
(2015) - Gunned Down
(2015) - Crow
(2015) - Age of Kill
(2014) - Down Dog
(2013) - 13 Eerie
(2013) - The Wrong Mans (TV seriál)
(2013) - Prisoners of the Sun
(2013) - Pan Selfridge (TV seriál)
(2013) - Our Lady of Lourdes
(2013) - Little Favour
(2013) - The Great Train Robbery
(2012) - St George's Day
(2012) - The Other Side
(2012) - Coward
(2011) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
(2010) - Harry Potter a Relikvie smrti - část 1
(2010) - Away We Stay
(2009) - Góóól! III.
(2007) - The Alan Titchmarsh Show
(2007) - British Film Forever (TV seriál)
(2007) - Nuclear Secrets (TV seriál)
(2006) - The Amazing Grace
(2005) - Tichý spojenec
(2005) - Puritan
(2005) - Poslední výsadek
(2004) - Bullrun: Cops, Cars & Superstars (TV seriál)
(2004) - Šmejdi
(2004) - Rukojmí ve zkumavce
(2004) - Pes fotbalista: Evropský pohár
(2004) - Americký den
(2003) - White Bits
(2003) - Ten Minutes
(2003) - Noise Control
(2003) - Chaos and Cadavers
(2002) - Ashes and Sand
(2002) - Ant Muzak
(2001) - The Proposal
(2001) - Mušketýr
(2001) - Jiný život
(2001) - The Fear (TV seriál)
(2000) - GPTV
(2000) - Guns for Hire: The Making of 'The Magnificent Seven'
(2000) - Rancid Aluminium
(2000) - Podvojné účetnictví Christie Malryho
(2000) - New Blood
(1999) - Star! Star!
(1999) - The Rules of Engagement
(1998) - Slečna Pondělí
(1998) - Sbal prachy a vypadni
(1997) - Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
(1996) - Theatreland
(1996) - The Future Lasts a Long Time
(1996) - Clancy's Kitchen
(1991) - Redemption
(1991) - Buddy's Song
(1989) - Hard Days, Hard Nights
(1986) - Screenplay (TV seriál)

Nick Moran - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

Nick Moran - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Kozoroh

Kozoroh (Země)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Znamení Kozoroha je ovládáno planetou Saturn, která dává lidem narozeným v tomto znamení klid, trpělivost, vytrvalost a ctižádost. Tito lidé jsou schopni vynaložit maximum úsilí na práci, kterou si zvolili, nebo která jim byla zadána.

Kohout

Kohout (Země)

Čínský horoskop
Kohout je krajně dobrosrdečný, ale někdy i brutálně agresivní. Tím může lidi, kteří to nechápou, hluboce ranit a dotknout se jich. Kohout říká vždy, co si myslí, tak jak mu to přijde na jazyk, nebere si servítek. Leč tato prostoduchost prozrazuje jeho egoismus.

Jabloň

Jabloň

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Jabloně bývají sympatičtí, nadaní zvláštním kouzlem osobnosti. Při jednání s ostatními jsou obvykle srdeční a velkorysí. Jsou to lidé hloubaví a ochotní pustit se do jakéhokoliv dobrodružství.

NUMEROLOGIE
23

23. den - Samostatnost

Numerologie - den narození
Rozhoduje se sama a nedá se ovlivnit. Žije svůj vlastní život. Někdy se jeví, jako by chtěla volnost, ale ve skutečnosti potřebuje partnera. Je citlivá, něžná, milá a chce být milována. Je chápavá, bystrá a společenská.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 23.12.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Nick Moran 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Nick Moran - herec

se narodil 23.12.1969 ve městě East End, London, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Nick Moran

Dnes se narodili
Spojené státy Joe Pesci
(*1943) herec

Velká Británie Ronald Colman
(*1891) herec

Spojené státy Mia Farrow
(*1945) herečka

Česká republika Kateřina Brožová
(*1968) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Josef Masopust
(*1931) fotbalista


Nick Moran
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Kozoroh
1°29’
 
LunaLuna:
Blíženci
28°55’
 
MerkurMerkur:
Kozoroh
20°27’
 
VenušeVenuše:
Střelec
23°45’
 
MarsMars:
Ryby
5°53’
 
JupiterJupiter:
Štír
1°05’
 
SaturnSaturn:
Býk
2°10’
R
UranUran:
Váhy
8°35’
 
NeptunNeptun:
Štír
29°36’
 
PlutoPluto:
Panna
27°22’
 
S.UzelS.Uzel:
Ryby
15°44’
R
Černá LunaLilith:
Lev
1°49’
 
CheirónCheirón:
Beran
2°24’
 
Zastoupení živlů:
1xOheňOheň
5xZeměZemě
3xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Laura Dern
(*1967) herečka, scénáristka

Česká republika Ida Kelarová
(*1956) romská zpěvačka, muzikantka, sestra zpěvačky Ivy Bittové

Rusko Boris Pasternak
(*1890) básník, prozaik

Česká republika Martin Severa
(*1956) moderátor

Spojené státy Emma Roberts
(*1991) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Gavin
(*1931 - 2018) herec, politik, ambasádor

Rusko Fjodor Michajlovič Dostojevskij
(*1821 - 1881) spisovatel

Spojené státy Bill Haley
(*1925 - 1981) zpěvák, kytarista, jeden z prvních rokenrolových hudebníků

Velká Británie Ian Richardson
(*1934 - 2007) herec

Česká republika Jarmila Novotná
(*1907 - 1994) herečka, operní pěvkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »