Patrick Allen wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patrick Allen
(John Keith Patrick Allen)

Pohlaví:
Muž
Narození:
Země:
Malawi(?)
Věk:
† 79 let
Úmrtí:
Povolání:
herec

Patrick Allen - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
17.3.1927 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patrick Allen 2022, 2023 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2023
Patrick Allen
datum narození 17.3.1927
(herec, instagram)

Patrick Allen - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2005) - Adolf Hitler
(2004) - Jack Dee Live at the Apollo
(2003) - Dny, které otřásly světem (TV seriál)
(2003) - Dangerville (TV seriál)
(2002) - Válečné šílenství 3 - Hitlerovy tajné zbraně
(2000) - Diktátoři (TV seriál)
(1999) - The Occult History of the Third Reich
(1998) - Na plný plyn
(1995) - Bullet to Beijing
(1993) - The Smell of Reeves and Mortimer (TV seriál)
(1993) - If You See God, Tell Him (TV seriál)
(1993) - Body and Soul (TV seriál)
(1992) - Fergie & Andrew: Behind the Palace Doors
(1989) - Luftwaffe
(1989) - Tugs (TV seriál)
(1987) - Roman Holiday
(1987) - Love After Lunch
(1986) - Prázdný dům
(1986) - Lord Mountbatten: The Last Viceroy (TV seriál)
(1985) - Time for Murder (TV seriál)
(1984) - Vlákna
(1984) - Pericles, Prince of Tyre
(1983) - Vichry války (TV seriál)
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1982) - Who Dares Wins
(1982) - Vždyť je to hračka
(1982) - Emery Presents: Legacy of Murder (TV seriál)
(1982) - East Lynne
(1982) - The Brack Report (TV seriál)
(1981) - Bergerac (TV seriál)
(1980) - Mořští vlci
(1980) - Hamlet, princ dánský
(1979) - Churchill and the Generals
(1979) - Caligula
(1978) - Scorpion Tales (TV seriál)
(1978) - Oddíl 10 z Navarone
(1978) - Kidnapped (TV seriál)
(1978) - Divoké husy
(1977) - The Lover
(1977) - Hard Times (TV seriál)
(1976) - Orel přistál
(1976) - Dangerous Knowledge (TV seriál)
(1976) - Alien Attack
(1975) - Spiknutí
(1974) - Persecution
(1974) - Churchill's People (TV seriál)
(1974) - Diamonds on Wheels
(1973) - Thriller (TV seriál)
(1973) - Sutherland's Law (TV seriál)
(1972) - The Protectors (TV seriál)
(1972) - Komisař Van der Valk (TV seriál)
(1971) - Puppet on a Chain
(1971) - Brett (TV seriál)
(1970) - UFO (TV seriál)
(1970) - Když dinosauři vládli světu
(1970) - Codename (TV seriál)
(1969) - Případ zlaté husy
(1969) - ITV Saturday Night Theatre (TV seriál)
(1969) - The Gold Robbers (TV seriál)
(1969) - The Body Stealers
(1969) - The Big Switch
(1969) - The Assassination Bureau
(1968) - The Devil Rides Out
(1968) - Journey to the Unknown (TV seriál)
(1968) - Journey Into Darkness
(1968) - The Champions (TV seriál)
(1968) - Carry On... Up the Khyber
(1967) - The Night of the Generals
(1967) - Night of the Big Heat
(1967) - Man in a Suitcase (TV seriál)
(1966) - Vendetta (TV seriál)
(1966) - Don't Lose Your Head
(1966) - The Baron (TV seriál)
(1965) - Undermind (TV seriál)
(1965) - The Troubleshooters (TV seriál)
(1965) - Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
(1965) - The Power Game (TV seriál)
(1965) - The Big Job
(1965) - BBC Play of the Month (TV seriál)
(1964) - The Wednesday Play (TV seriál)
(1964) - Theatre 625 (TV seriál)
(1964) - Případy komisaře Gideona (TV seriál)
(1964) - A Midsummer Night's Dream
(1963) - The Traitors
(1963) - The Sentimental Agent (TV seriál)
(1963) - Crane (TV seriál)
(1963) - As You Like It
(1962) - The Saint (TV seriál)
(1962) - Out of This World (TV seriál)
(1962) - Captain Clegg
(1961) - The Avengers (TV seriál)
(1961) - Sir Francis Drake (TV seriál)
(1961) - The Sinister Man
(1960) - The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
(1960) - Never Take Sweets from a Stranger
(1960) - BBC Sunday-Night Play (TV seriál)
(1959) - Glencannon (TV seriál)
(1959) - Bouřlivý let
(1958) - Tread Softly Stranger
(1958) - The Man Who Wouldn't Talk
(1958) - I Was Monty's Double
(1958) - High Hell
(1958) - Dunkirk
(1957) - The Long Haul
(1957) - Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
(1957) - The Mark of the Hawk
(1957) - High Tide at Noon
(1956) - 1984
(1956) - Wicked as They Come
(1956) - The Errol Flynn Theatre (TV seriál)
(1956) - Dítě a bitevní loď
(1956) - Assignment Foreign Legion (TV seriál)
(1956) - Armchair Theatre (TV seriál)
(1955) - King's Rhapsody
(1955) - ITV Play of the Week (TV seriál)
(1955) - Dixon of Dock Green (TV seriál)
(1955) - Cross Channel
(1955) - Confession
(1954) - World for Ransom
(1954) - Vražda na objednávku
(1954) - Disneyland (TV seriál)
(1953) - Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
(1953) - Battle Circus
(1952) - Blackbeard, the Pirate
(1950) - BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

HOROSKOPY
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Zajíc

Zajíc (Oheň)

Čínský horoskop
Zajíc je většinou opatrný, rozumný a zdrženlivý. Chce žít v pokoji a pohodlí a chránit svůj klidný život. Zajíc je nesmírně jemný tvor,symbolizuje půvab a laskavost. Má vybrané způsoby, zdravý úsudek a vztah ke kráse.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1927 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patrick Allen 2023 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patrick Allen - herec

se narodil 17.3.1927
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patrick Allen

Dnes se narodili
Spojené státy Joe Pesci
(*1943) herec

Velká Británie Ronald Colman
(*1891) herec

Spojené státy Mia Farrow
(*1945) herečka

Česká republika Kateřina Brožová
(*1968) herečka, zpěvačka, moderátorka

Česká republika Josef Masopust
(*1931) fotbalista


Patrick Allen
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Ryby
25°54’
 
LunaLuna:
Panna
15°43’
 
MerkurMerkur:
Ryby
18°22’
R
VenušeVenuše:
Beran
23°20’
 
MarsMars:
Blíženci
12°35’
 
JupiterJupiter:
Ryby
13°43’
 
SaturnSaturn:
Střelec
7°40’
 
UranUran:
Ryby
29°11’
 
NeptunNeptun:
Lev
24°48’
R
PlutoPluto:
Rak
13°48’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
2°58’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
1°20’
 
CheirónCheirón:
Beran
29°33’
 
Zastoupení živlů:
3xOheňOheň
2xZeměZemě
1xVzduchVzduch
7xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Laura Dern
(*1967) herečka, scénáristka

Česká republika Ida Kelarová
(*1956) romská zpěvačka, muzikantka, sestra zpěvačky Ivy Bittové

Rusko Boris Pasternak
(*1890) básník, prozaik

Česká republika Martin Severa
(*1956) moderátor

Spojené státy Emma Roberts
(*1991) herečka, zpěvačka


Výročí úmrtí dnes mají
Spojené státy John Gavin
(*1931 - 2018) herec, politik, ambasádor

Rusko Fjodor Michajlovič Dostojevskij
(*1821 - 1881) spisovatel

Spojené státy Bill Haley
(*1925 - 1981) zpěvák, kytarista, jeden z prvních rokenrolových hudebníků

Velká Británie Ian Richardson
(*1934 - 2007) herec

Česká republika Jarmila Novotná
(*1907 - 1994) herečka, operní pěvkyně



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2023
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »