Patrick Duffy wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patrick Duffy
(Patrick G. Duffy)

Pohlaví:
Muž
Narození:
17.3. 1949 - 09:00h
Místo:
Townsend, Montana
Země:
Věk:
71 let
  • Slunce: Ryby
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Býk
  • Životní číslo: 7
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Patrick Duffy - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Rodden (C)
Datum narození a čas (místní čas):
17.3.1949 - 09:00  (MST)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
17.3.1949 - 16:00  
US, Townsend:
46°19' s.š., 111°31' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patrick Duffy 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Patrick Duffy
datum narození 17.3.1949
(herec, instagram)

Patrick Duffy - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - Hotel Dallas
(2014) - Welcome to Sweden (TV seriál)
(2012) - Dallas (TV seriál)
(2010) - Daybreak
(2010) - Zase ona!
(2010) - Dělat zázraky
(2009) - The 36th Annual Daytime Emmy Awards
(2009) - Párty na klíč (TV seriál)
(2009) - Na křídlech lásky
(2009) - He's Such a Girl
(2007) - Neuvěřitelný život rockera Coxe
(2006) - Zamilovaní sousedé
(2006) - Opuštěný kaňon
(2005) - TV Land Confidential
(2004) - Dallas Reunion: Return to Southfork
(2003) - Intimate Portrait: Linda Gray
(2002) - TVography: Suzanne Somers - Mastering Success
(2002) - Suzanne Somers: The E! True Hollywood Story
(2002) - After Dallas
(2001) - Deník zasloužilé matky (TV seriál)
(2000) - To Tell the Truth
(2000) - GPTV
(2000) - Doing Dallas
(2000) - Dale's All Stars
(2000) - Cameras Rolling: 20 Days on Set
(2000) - The Secret Adventures of Jules Verne (TV seriál)
(2000) - Nejlepší hra
(1999) - Pulp Comics: Louis C.K.'s Filthy Stupid Talent Show
(1999) - Nedívej se za sebe
(1999) - Griffinovi (TV seriál)
(1998) - Intimate Portrait: Victoria Principal
(1998) - Rusty
(1998) - Dallas: Válka Ewingů
(1997) - Srdce v ohni
(1997) - Městečko South Park (TV seriál)
(1996) - Dallas: J. R. se vrací
(1995) - Texas
(1994) - ABC Sneak Peek with Step by Step
(1993) - Diagnóza vražda (TV seriál)
(1992) - Circus of the Stars and Sideshow
(1991) - Táta
(1991) - Krok za krokem (TV seriál)
(1990) - Vražda na dobírku
(1990) - Děti nevěsty
(1990) - ABC TGIF (TV seriál)
(1988) - Z puberťáka třicátníkem
(1988) - Unholy Matrimony
(1988) - Příliš hezké, než aby to byla pravda
(1987) - Báječní a bohatí (TV seriál)
(1986) - Strong Medicine
(1985) - From Here to Maternity
(1985) - Alenka v říši divů
(1984) - Vamping
(1982) - Cry for the Strangers
(1981) - 20 heures le journal
(1980) - Lou Rawls Parade of Stars
(1980) - Enola Gay: The Men, the Mission, the Atomic Bomb
(1979) - Battle of the Network Stars VI
(1978) - The Jim Nabors Show
(1978) - Dallas (TV seriál)
(1977) - Battle of the Network Stars III
(1977) - The Man from Atlantis (TV seriál)
(1977) - Man from Atlantis
(1977) - Killer Spores
(1977) - The Disappearances
(1977) - Death Scouts
(1976) - The Last of Mrs. Lincoln
(1974) - Větrná smršť
(1974) - The Stranger Who Looks Like Me

Patrick Duffy - Režijní filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

ASTROLOGIE
Ryby

Ryby (Voda)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Ryb jsou stejně jako zrozenci na Vodnáři vystaveni vlivu dvou planet a to Jupitera, který jim dává smysl pro spravedlnost, sociální cítění i ochotu pomáhat druhým, a Neptuna, který jim na jedné straně pomáhá a na straně druhé jim trochu komplikuje život.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent v Býku

Ascendent v Býku

Ascendent / Descendent
Člověk s Ascendentem v Býku vstupuje do života pozvolna, ale projevuje při tom vytrvalost. Nikam se nehrne, ale plánuje, buduje a pracuje systematicky na dosažení svého cíle. Je zde nebezpečí lenosti, netečnosti, nebo setrvávání v jistotě, která už nemá účel ani smysl.

HOROSKOPY
Buvol

Buvol (Země)

Čínský horoskop
Buvol je mlčenlivý, trpělivý a klidný. Za jeho trochu neotesaným zevnějškem se skrývají originální myšlenky a inteligence. Má dar budit důvěru a to je hlavní důvod, proč se mu daří. Je rozvážným typem, milujícím práci a samotu.

Lípa

Lípa

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Lípy dosahují svých životních cílů poměrně rychle a snadno. Těžko říci čím to je, prostě mívají štěstí. Přitom sami mívají sklon k pohodlnosti a snaží se zařídit si pokud možno bezproblémový život. Vždy a za všech okolností se vyhýbají konfliktním situacím, nikdy nejdou do přímého střetu. Jsou to lidé kompromisu, mnohdy jsou ochotni k velkým ústupkům, jen aby si nekomplikovali život.

NUMEROLOGIE
17

17. den - Zdatnost

Numerologie - den narození
Tato osoba má sílu a je odvážná. Je citlivá a ctižádostivá. Má dobrou pozorovací schopnost. Je výkonná, bystrá a pracovitá. Má vůdcovské schopnosti. Velmi důležitý je milostný vztah. Je společenská.

7

Životní číslo - 7

Numerologie - životní číslo
Tato osoba dává přednost duševní práci. Je snaha se realizovat ve skutečném kvalitním životě a vyvíjet se prací na sobě samém. Potřebuje pro svůj život přátelství.


Numerologický rozbor - Datum narození - 17.3.1949 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patrick Duffy 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patrick Duffy - herec

se narodil 17.3.1949 ve městě Townsend, Montana, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patrick Duffy

Dnes se narodili
Spojené státy Will Smith
(*1968) herec, raper

Spojené státy Christopher Reeve
(*1952) herec, scénárista, režisér

Spojené státy Michael Madsen
(*1957) herec

Spojené státy Michael Douglas
(*1944) herec, režisér

Spojené státy Mark Hamill
(*1951) herec


Patrick Duffy
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Ryby
26°44’
11
 
LunaLuna:
Štír
7°05’
6
 
MerkurMerkur:
Ryby
4°48’
11
 
VenušeVenuše:
Ryby
19°01’
11
 
MarsMars:
Ryby
26°41’
11
 
JupiterJupiter:
Kozoroh
26°19’
9
 
SaturnSaturn:
Panna
0°57’
5
R
UranUran:
Blíženci
26°34’
2
 
NeptunNeptun:
Váhy
14°16’
6
R
PlutoPluto:
Lev
14°29’
4
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
27°25’
12
R
Černá LunaLilith:
Ryby
26°42’
11
 
CheirónCheirón:
Střelec
9°05’
7
 
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Kozoroh
7°55’
8
Domy:
Býk
27°34’
Štír
27°34’
2:
Blíženci
21°52’
8:
Střelec
21°52’
3:
Rak
11°11’
9:
Kozoroh
11°11’
Lev
1°09’
Vodnář
1°09’
5:
Lev
26°37’
Vodnář
26°37’
6:
Váhy
5°16’
Beran
5°16’
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
4xZeměZemě
4xVzduchVzduch
7xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Ryby
29°21’
11
Slun./Luna:
Kozoroh
16°55’
9


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Linda Hamilton
(*1956) herečka

Spojené státy James Caviezel
(*1968) herec

Itálie Marcello Mastroianni
(*1924) herec

Česká republika Zdeněk Srstka
(*1935) herec, kaskadér

Česká republika Bořivoj Navrátil
(*1933) herec


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Jan Tříska
(*1936 - 2017) herec

Belgie král Leopold III.
(*1901 - 1983) král

Spojené státy M. Scott Peck
(*1936 - 2005) psychiatr, spisovatel

Německo Erich Maria Remarque
(*1898 - 1970) spisovatel

Slovensko Gustav Brom
(*1921 - 1995) zpěvák, skladatel, hudebník, moderátor, kapelník



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »