Patton Oswalt wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Patton Oswalt

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Portsmouth, Virginie
Země:
Věk:
53 let
Povolání:
herec

Patton Oswalt - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
27.1.1969 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Patton Oswalt 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Patton Oswalt
datum narození 27.1.1969
(herec, instagram)

Patton Oswalt - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2016) - The Confirmation
(2016) - The Circle
(2016) - Nerdland
(2016) - Funny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The Movie
(2015) - Welcome to Bridgetown
(2015) - Call Me Lucky
(2015) - We Bare Bears (TV seriál)
(2015) - The Loneliest Stoplight
(2015) - Space Cop
(2015) - Hříčky přírody
(2015) - Dude Bro Party Massacre III
(2014) - The 2014 Film Independent Spirit Awards
(2014) - Patton Oswalt: Tragedy Plus Comedy Equals Time
(2014) - Marvel: 75 Years, From Pulp to Pop!
(2014) - 22 Jump Street
(2014) - Jason Nash Is Married
(2014) - BoJack Horseman (TV seriál)
(2013) - Walter Mitty a jeho tajný život
(2013) - Super doktoři (TV seriál)
(2013) - Neobyčejný Odd Thomas
(2013) - Brooklyn Nine-Nine (TV seriál)
(2013) - Axe Cop (TV seriál)
(2013) - Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
(2012) - The 17th Annual Critics' Choice Movie Awards
(2012) - The Bitter Buddha
(2012) - The Brotherhood of the Traveling Rants
(2012) - Nature Calls
(2012) - Hledám přítele pro konec světa
(2011) - Talking Dead
(2011) - Znovu a jinak
(2011) - Zahulíme, uvidíme 3
(2011) - Next Time on Lonny (TV seriál)
(2011) - The Heart, She Holler (TV seriál)
(2010) - Conan
(2010) - Blood Into Wine
(2010) - Beautiful Darling
(2010) - Vychovávat Hope (TV seriál)
(2010) - Robotomy (TV seriál)
(2010) - Neighbors from Hell (TV seriál)
(2009) - Noční Show Jimmyho Fallona
(2009) - Patton Oswalt: My Weakness Is Strong
(2009) - Zpátky do školy (TV seriál)
(2009) - Znuděný k smrti (TV seriál)
(2009) - Zevlovat a prudit
(2009) - Tara a její svět (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Informátor!
(2009) - Glenn Martin DDS (TV seriál)
(2009) - Dům loutek (TV seriál)
(2009) - Caprica (TV seriál)
(2009) - Big Fan
(2008) - Largo
(2008) - Všechny cesty vedou domů
(2007) - Super High Me
(2007) - WordGirl (TV seriál)
(2007) - Vaši kamarádi hlodavci
(2007) - Tim and Eric Awesome Show, Great Job! (TV seriál)
(2007) - Skóruj!
(2007) - The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
(2007) - Ratatouille
(2007) - Policajti z Rena
(2007) - Pach krve 2: Cesta nikam
(2007) - Human Giant (TV seriál)
(2007) - Flight Of The Conchords (TV seriál)
(2007) - Ďáblův sluha (TV seriál)
(2006) - Comedy Central Roast of William Shatner
(2006) - Lemra líná
(2006) - Clark and Michael (TV seriál)
(2006) - The Amazing Screw-On Head
(2005) - Attack of the Show!
(2005) - The Comedians of Comedy
(2005) - Cake Boy
(2005) - Americký táta (TV seriál)
(2004) - Tom Goes to the Mayor (TV seriál)
(2004) - Taxi
(2004) - Starsky & Hutch
(2004) - See This Movie
(2004) - Patton Oswalt: No Reason to Complain
(2004) - Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
(2004) - Blade: Trinity
(2004) - Batman vítězí (TV seriál)
(2003) - The Venture Bros. (TV seriál)
(2003) - Reno 911! (TV seriál)
(2003) - Holky z kalendáře
(2003) - Dva a půl chlapa (TV seriál)
(2002) - ZigZag
(2002) - Vtipálkové Crank Yankers (TV seriál)
(2002) - Kim Possible (TV seriál)
(2002) - Běž, Ronnie, běž!
(2001) - Zoolander
(2001) - Kouzelní kmotříčci (TV seriál)
(2000) - Super Nerds
(2000) - Static Shock (TV seriál)
(2000) - Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
(1999) - The Man Show
(1999) - Spongebob v kalhotách (TV seriál)
(1999) - Muž na Měsíci
(1999) - Magnolia
(1999) - Honička na chlapa
(1999) - Home Movies (TV seriál)
(1999) - Futurama (TV seriál)
(1999) - Batman budoucnosti (TV seriál)
(1998) - Hollywood Squares
(1998) - Comedy Central Presents
(1998) - Dva z Queensu (TV seriál)
(1997) - The Weird Al Show (TV seriál)
(1997) - Make Me Laugh (TV seriál)
(1996) - Periskop nahoru a dolů
(1995) - Mr. Show with Bob and David
(1995) - MADtv
(1995) - NewsRadio (TV seriál)
(1995) - Dr. Katz, profesionální terapeut (TV seriál)
(1989) - Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)

Patton Oswalt - Scenáristická filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)

HOROSKOPY
Vodnář

Vodnář (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Vodnáře jsou ovlivněni dvěma charakterově odlišnými planetami. Saturn jim dává klid, soustředění a vytrvalost, zatímco Uran jim působí neklid, originalitu a vznětlivost.

Opice

Opice (Země)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Cypriš

Cypriš

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Cypřiše jsou tolerantní, vynalézaví, věrní, ale také dost líní a mají sklony k utiskování slabších ve svém okolí. K jejich schopnostem patří snášet nepřízeň osudu, nehroutit se, naopak si ze všeho vzít ponaučení.

NUMEROLOGIE
27

27. den - Svědomitost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, citová a intuitivní. Je poctivá, pragmatická a konzervativní. Nepodléhá novým směrům. Vyhýbá se povrchním vztahům. Velmi důležitou roli hraje milostný vztah. Je podnikavá.

8

Životní číslo - 8

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je ctižádostivá. Touží po moci a penězích. Riskantní cesty jí přinesou úspěch. Problémem je někdy nedostatek odvahy, odolnosti a duševní rovnováhy.


Numerologický rozbor - Datum narození - 27.1.1969 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Patton Oswalt 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Patton Oswalt - herec

se narodil 27.1.1969 ve městě Portsmouth, Virginie, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Patton Oswalt

Dnes se narodili
Slovensko Táňa Pauhofová
(*1983) herečka

Velká Británie Alfred Hitchcock
(*1899) režisér, herec

Kuba Fidel Castro
(*1926) bývalý kubánský prezident a premiér, revolucionář

Velká Británie John Logie Baird
(*1888) inženýr, vynálezce prvního televizoru

Itálie Camillo Olivetti
(*1868) podnikatel, inženýr, zakladatel Olivetti & Co


Patton Oswalt
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Vodnář
7°23’
 
LunaLuna:
Blíženci
1°02’
 
MerkurMerkur:
Vodnář
11°32’
R
VenušeVenuše:
Ryby
24°21’
 
MarsMars:
Štír
15°45’
 
JupiterJupiter:
Váhy
5°58’
R
SaturnSaturn:
Beran
19°55’
 
UranUran:
Váhy
3°50’
R
NeptunNeptun:
Štír
28°24’
 
PlutoPluto:
Panna
24°51’
R
S.UzelS.Uzel:
Beran
3°12’
R
Černá LunaLilith:
Blíženci
24°54’
 
CheirónCheirón:
Ryby
29°52’
 
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
1xZeměZemě
7xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Steve Martin
(*1945) herec, scénárista, režisér, skladatel

Spojené státy Halle Berry
(*1966) herečka, modelka

Spojené státy Marcia Gay Harden
(*1959) herečka

Francie Romane Bohringer
(*1973) herečka, režisérka, módní návrhářka

Ukrajina Mila Kunis
(*1983) herečka


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie H. G. Wells
(*1866 - 1946) spisovatel, historik

Spojené státy Julia Child
(*1912 - 2004) kuchařka, herečka, spisovatelka

Francie René T. H. Laennec
(*1781 - 1826) lékař, vynálezce stetoskopu

Česká republika Ctirad Mašín
(*1930 - 2011) člen protikomunistické odbojové skupiny bratří Mašínů

Německo August Bebel
(*1840 - 1913) německý politik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v RybyRybách
ukázat kalendář »