Paul Brooke wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Paul Brooke

Pohlaví:
Muž
Narození:
Místo:
Londýn
Země:
Věk:
79 let
Povolání:
herec

Paul Brooke - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
22.11.1944 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Paul Brooke 2023, 2024 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2024
Paul Brooke
datum narození 22.11.1944
(herec, instagram)

Paul Brooke - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2009) - Minder (TV seriál)
(2007) - Mladý Indiana Jones: Démoni mámení
(2007) - A Class Apart
(2005) - Still Life
(2005) - Oliver Twist
(2004) - Zlatíčko
(2004) - Fantom opery
(2004) - Deník Alana Clarka (TV seriál)
(2003) - Doktor Martin a legenda o Cloutie
(2002) - Bertie a Elizabeth
(2001) - Doktor Martin
(2001) - Deník Bridget Jonesové
(2001) - Aféra s náhrdelníkem
(2000) - Princ a chuďas
(2000) - Nebe padá
(2000) - Bílá vdova
(1999) - Lighthouse
(1999) - Johanka z Arku
(1998) - The Unknown Soldier
(1998) - The Scold's Bridle
(1998) - Heat of the Sun (TV seriál)
(1998) - Dalziel and Pascoe: Bones and Silence
(1997) - Sharpova pomsta
(1997) - The Moonstone
(1997) - Jak si usteleš...
(1997) - A Dance to the Music of Time (TV seriál)
(1996) - Nostromo (TV seriál)
(1996) - Annie's Bar (TV seriál)
(1995) - Oliver's Travels (TV seriál)
(1994) - Smrt pampeliškám (TV seriál)
(1994) - Ain't Misbehavin (TV seriál)
(1993) - Rozhádaní dědicové
(1993) - Proces
(1993) - Genghis Cohn
(1992) - Prach a krev
(1992) - Mužský rod
(1992) - Mr. Wakefield's Crusade
(1992) - Mladý Indiana Jones (TV seriál)
(1992) - Covington Cross (TV seriál)
(1991) - Hancock
(1991) - Adam Bede
(1990) - Alleyn Mysteries (TV seriál)
(1989) - Somewhere to Run
(1989) - The Mountain and the Molehill
(1989) - Mornin' Sarge (TV seriál)
(1989) - The Justice Game
(1989) - Bílé období sucha
(1989) - Bean 1: Úžasná dobrodružství pana Beana (TV seriál)
(1989) - Aféra Profumo
(1988) - The Modern World: Ten Great Writers (TV seriál)
(1988) - Number 27
(1988) - Doupě bílého červa
(1987) - Still Crazy Like a Fox
(1987) - Napoleon a Josefína (TV seriál)
(1986) - Kit Curran (TV seriál)
(1985) - Revoluce
(1985) - Hommage à Rossini
(1985) - Hitlerova SS: Portrét zla
(1985) - Blott on the Landscape (TV seriál)
(1984) - Tarzan
(1984) - The Kit Curran Radio Show (TV seriál)
(1983) - Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho
(1983) - The Mad Death (TV seriál)
(1983) - Fantom opery
(1983) - Černá zmije (TV seriál)
(1981) - World's End (TV seriál)
(1981) - Jen pro tvé oči
(1981) - The History Man
(1981) - All's Well That Ends Well
(1979) - Agatha
(1978) - The Comedy of Errors
(1972) - Straight on Till Morning
(1969) - The Last Train Through the Harecastle Tunnel

HOROSKOPY
Střelec

Střelec (Oheň)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Střelce nesou pečeť vládce svého znamení Jupitera, který symbolizuje spravedlnost a štěstí. Jsou proto optimističtější, aktivní, společenští a velice upřímní, někdy do té míry, že jejich přímost zraňuje druhé, aniž by si toho byli vědomi.

Opice

Opice (Dřevo)

Čínský horoskop
Opice je potměšilý šibal, je často veselá. Je prohnaná, ale družná a budí dojem, jako by se snášela se všemi zvířaty. To je ovšem pouze její taktika.

Jasan

Jasan

Keltský horoskop
Člověk narozený pod vládou Jasanu mívá zpravidla v životě štěstí, neboť patří mezi ty připravené, kterým štěstí přeje. Lidé Jasanu bývají pevní, ctižádostiví a velmi schopní. Vytčeného cíle dosahují zejména díky svým dobrým organizačním schopnostem a praktické předvídavosti.

NUMEROLOGIE
22

22. den - Vytrvalost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá a laskavá. Potřebuje pro to oporu partnera. Je praktická a důkladná. Je metodická a má organizátorské schopnosti. Snadno provádí praktická rozhodnutí.

6

Životní číslo - 6

Numerologie - životní číslo
Velmi často tato osoba bude před volbou a je třeba se dobře rozhodovat tváři v tvář vznikajícím příležitostem. Partnerství, rodina, domov jsou základem pro úspěch. Ráda pomáhá druhým.


Numerologický rozbor - Datum narození - 22.11.1944 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Paul Brooke 2024 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Paul Brooke - herec

se narodil 22.11.1944 ve městě Londýn, Velká Británie
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Paul Brooke

Dnes se narodili
Spojené státy Harry Dean Stanton
(*1926) herec

Česká republika Karel Gott
(*1939) zpěvák

Itálie Lino Ventura
(*1919) herec

Švédsko Ingmar Bergman
(*1918) režisér, herec

Česká republika Michal David
(*1960) zpěvák, skladatel


Paul Brooke
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Střelec
0°04’
 
LunaLuna:
Vodnář
19°24’
 
MerkurMerkur:
Střelec
17°45’
 
VenušeVenuše:
Kozoroh
7°30’
 
MarsMars:
Štír
27°44’
 
JupiterJupiter:
Panna
23°42’
 
SaturnSaturn:
Rak
9°57’
R
UranUran:
Blíženci
11°34’
R
NeptunNeptun:
Váhy
5°50’
 
PlutoPluto:
Lev
10°14’
R
S.UzelS.Uzel:
Rak
20°53’
R
Černá LunaLilith:
Váhy
0°56’
 
CheirónCheirón:
Váhy
0°26’
 
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
2xZeměZemě
4xVzduchVzduch
3xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Forest Whitaker
(*1961) herec, režisér

Dánsko Brigitte Nielsen
(*1963) herečka, zpěvačka, modelka, moderátorka

Spojené státy Brian Austin Green
(*1973) herec, režisér

Německo Diane Kruger
(*1976) herečka, modelka

Velká Británie Ian Curtis
(*1956) zpěvák, kytarista


Výročí úmrtí dnes mají
Česká republika Ivana Trump
(*1949 - 2022) modelka, milionářka

Spojené státy Billy the Kid
(*1859 - 1881) americký psanec a střelec

Česká republika Alfons Mucha
(*1860 - 1939) secesní malíř, grafik, designér

Švýcarsko Grock
(*1880 - 1959) klaun, skladatel, hudebník

Monako Léo Ferré
(*1916 - 1993) zpěvák, skladatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »