Philip Bosco wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Philip Bosco
(Philip Michael Bosco)

Pohlaví:
Muž
Narození:
26.9. 1930 - 12:45h
Místo:
Jersey City, New Jersey
Země:
Věk:
90 let
  • Slunce: Váhy
  • Luna:    Štír
  • ASC:     Střelec
  • Životní číslo: 3
  • Partnerská shoda
Povolání:
herec

Philip Bosco - Horoskop, Herecká filmografie

Zdroj údajů:
Steinbrecher (AA)
Datum narození a čas (místní čas):
26.9.1930 - 12:45  (EDT)
Greenwichský střední čas (GMT/UTC):
26.9.1930 - 16:45  
US, Jersey City:
40°44' s.š., 74°5' z.d.
Systém domů:
Placidus
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Philip Bosco 2019, 2020 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2020
Philip Bosco
datum narození 26.9.1930
(herec, instagram)

Philip Bosco - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2011) - Prohibition (TV seriál)
(2009) - National Parks, The: America's Best Idea (TV seriál)
(2007) - Constantine's Sword
(2007) - Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
(2007) - Divoši
(2006) - Ve stínu pravdy
(2005) - Hitch: Lék pro moderního muže
(2003) - Freedom: A History of Us (TV seriál)
(2002) - Opuštěná
(2001) - Revenge of the Whale
(2001) - Mark Twain
(2001) - The Impressionists
(2001) - Echoes from the White House
(2001) - Podivné dítě
(2001) - Kate a Leopold
(2000) - Hollywood, D.C.
(2000) - Zamilovaný anděl
(2000) - Skvělí chlapi
(2000) - Drsnej Shaft
(2000) - Brooklyn Sonnet
(1999) - New York: A Documentary Film (TV seriál)
(1999) - The Birth of Ohio Stadium
(1999) - Nejmladší kmotr
(1998) - Frank Lloyd Wright
(1998) - Vražedný virus
(1998) - Twelfth Night, or What You Will
(1997) - Moon Over Broadway
(1997) - Svatba mého nejlepšího přítele
(1997) - Pozor na Harryho
(1997) - LIBERTY! The American Revolution (TV seriál)
(1997) - Kritická péče
(1996) - The West (TV seriál)
(1996) - Všichni starostovi muži (TV seriál)
(1996) - Klub odložených žen
(1995) - The Way West
(1995) - Young at Heart
(1995) - Malé dohazovačky
(1994) - Baseball (TV seriál)
(1994) - Proti zdi
(1994) - Prostě úžasná
(1994) - Nejsem blázen
(1994) - Nejlepší máma
(1994) - Detektiv Janek: Utajené vzpomínky
(1994) - Detektiv Janek: Dům smrti
(1994) - Angie
(1993) - Tribeca (TV seriál)
(1992) - Music for the Movies: Bernard Herrmann
(1992) - Lincoln
(1992) - Haló, tady Shirlee
(1991) - Coney Island
(1991) - Za každou cenu
(1991) - Stíny a mlha
(1991) - Smrtící triky 2
(1991) - The Return of Eliot Ness
(1990) - Rychlá změna
(1990) - Detektiv Janek: Vražda v černobílém
(1989) - Parta snů
(1989) - Modrá ocel
(1989) - The Luckiest Man in the World
(1988) - Podnikavá dívka
(1988) - Jiná žena
(1988) - Detektiv Janek: Vnitřní záležitosti
(1987) - Tři muži a nemluvně
(1987) - Read Between the Lines
(1987) - Podezřelý
(1987) - Echoes in the Darkness
(1986) - Rage of Angels: The Story Continues
(1986) - Liberty
(1986) - Dům za všechny peníze
(1986) - Bohem zapomenuté děti
(1985) - Walls of Glass
(1985) - Some Men Need Help
(1985) - Heaven Help Us
(1984) - Papež z Greenwich Village
(1983) - Záměna
(1971) - Hogan's Goat
(1970) - All My Children (TV seriál)
(1968) - A Lovely Way to Die
(1966) - An Enemy of the People
(1956) - As the World Turns (TV seriál)
(1952) - U nás ve Springfieldu (TV seriál)

ASTROLOGIE
Váhy

Váhy (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Snad aby učinili radost názvu svého znamení, jsou lidé narození ve znamení Vah většinou rozvážní, vyvážení a harmoničtí. V každém případě dřív než se odváží, rozvažují. Je možné, že se v jejich středu najde zbrklejší jedinec, ale to bývá opravdu vzácná výjimka.

Luna ve Štíru

Luna ve Štíru

Luna (Měsíc)
Toto postavení vytváří nutnost nořit se do svých pocitů co nejhlouběji, což s sebou přináší velkou zranitelnost. Nikomu nic nezapomenete. Je těžké k čemukoli vás donutit, výjimečně je možné na vás zapůsobit laskavostí.

Ascendent ve Střelci

Ascendent ve Střelci

Ascendent / Descendent
Jedna část přirozenosti směřuje vzhůru, k vznešeným cílům, druhá je ovládána pozemskými a animálními instinkty. Život tohoto člověka může být provázen neustálým hledáním něčeho těžko dosažitelného. Ještě než se přiblíží svému cíli, už vidí další. Člověk s Ascendentem ve Střelci je plný žáru, proto potřebuje tuto energii a nadšení uplatnit.

HOROSKOPY
Kůň

Kůň (Kov)

Čínský horoskop
Kůň má dobrý vkus a je mnohostranný. Miluje přehlídky, koncerty a společenské i sportovní podniky. Stejně jako na dostizích i v životě snadno zdolává většinu překážek anebo je velmi obratně a nepozorovaně obchází. Kůň dovede všestranně lichotit a získávat tak přívržence a obdivovatele. Umí zajímavě hovořit o všem možném a je tím sympatický, je rozený řečník.

Líska

Líska

Keltský horoskop
Tito lidé jsou tiší, nenápadní, nikdy na sebe zbytečně neupozorňují, nikdy nezvyšují hlas, často o nich ani nevíte. Přesto o nich tak trochu platí rčení "tichá voda břehy mele".

NUMEROLOGIE
26

26. den - Průraznost

Numerologie - den narození
Tato osoba je citlivá, laskavá a chápající. Má velkou vnitřní sílu, která ji umožní překonat obtíže. Má organizátorské a vůdčí schopnosti. Vyznačuje se pronikavým úsudkem a nic jí neunikne. Je bystrá a může dělat cokoliv.

3

Životní číslo - 3

Numerologie - životní číslo
Tato osoba je mentálně čilá a má činorodou mysl. Je tvořivá, originální a má dobrou obrazotvornost. Nesnáší nudu. Ráda spolupracuje s druhými lidmi. Vyniká osobním kouzlem a vtipem.


Numerologický rozbor - Datum narození - 26.9.1930 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Philip Bosco 2020 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Philip Bosco - herec

se narodil 26.9.1930 ve městě Jersey City, New Jersey, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Philip Bosco

Dnes se narodili
Spojené státy William Fichtner
(*1956) herec

Spojené státy Bruce Lee
(*1940) mistr a popularizátor bojových umění, herec

Česká republika Ivanka Devátá
(*1935) herečka, spisovatelka

Spojené státy Jimi Hendrix
(*1942) zpěvák, textař, kytarista

Slovensko Alexander Dubček
(*1921) herec


Philip Bosco
Planety ve znamení a domě:
SlunceSlunce:
Váhy
2°51’
10
 
LunaLuna:
Štír
28°26’
12
 
MerkurMerkur:
Panna
23°36’
9
R
VenušeVenuše:
Štír
18°22’
11
 
MarsMars:
Rak
17°28’
8
 
JupiterJupiter:
Rak
17°43’
8
 
SaturnSaturn:
Kozoroh
5°29’
1
 
UranUran:
Beran
13°48’
4
R
NeptunNeptun:
Panna
4°24’
9
 
PlutoPluto:
Rak
20°45’
8
 
S.UzelS.Uzel:
Beran
24°42’
4
R
Černá LunaLilith:
Vodnář
25°04’
2
 
CheirónCheirón:
Býk
18°22’
5
R
PF - Bod štěstíB.Štěstí:
Vodnář
8°14’
2
Domy:
Střelec
12°40’
Blíženci
12°40’
2:
Kozoroh
16°39’
8:
Rak
16°39’
3:
Vodnář
25°53’
9:
Lev
25°53’
Beran
2°06’
Váhy
2°06’
5:
Býk
0°37’
Štír
0°37’
6:
Býk
23°07’
Štír
23°07’
Zastoupení živlů:
4xOheňOheň
3xZeměZemě
4xVzduchVzduch
6xVodaVoda
Midpoint:
ASC/MC:
Štír
7°23’
11
Slun./Luna:
Štír
0°39’
11


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy Ed Harris
(*1950) herec, režisér

Polsko Agnieszka Holland
(*1948) režisérka, herečka

Belgie Claude Lévi-Strauss
(*1908) antropolog

Rusko Alexandr Alexandrovič Blok
(*1880) básník, dramatik a esejista

Velká Británie William Blake
(*1757) malíř, básník


Výročí úmrtí dnes mají
Francie Alexandre Dumas mladší
(*1824 - 1895) scénárista, spisovatel

Spojené státy Harvey Milk
(*1930 - 1978) první otevřeně homosexuální politik San Francisca

Velká Británie Ada Lovelace
(*1815 - 1852) matematička a vynálezkyně strojového programování

Španělsko Isabela Parmská
(*1741 - 1763) dcera vévody z parmy

Spojené státy Eugene O'Neill
(*1888 - 1953) dramatik



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2020
Lunární kalendář
Luna v BýkBýku
ukázat kalendář »