Randee Heller wikipedie, horoscope, astrology, instagram

Randee Heller

Pohlaví:
Žena
Narození:
Místo:
New York, New York
Země:
Věk:
74 let
Povolání:
herečka

Randee Heller - Horoskop, Herecká filmografie

Datum narození:
10.6.1947 - čas neznámý (?)
Systém domů:
žádný systém domů
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Tradiční astrologie »
Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop
(Randee Heller 2021, 2022 - Wikipedie info)
O tvarech horoskopů | Zvětšit horoskop Zvětšit horoskop | Životopis na Wikipedie 2022
Randee Heller
datum narození 10.6.1947
(herečka, instagram)

Randee Heller - Herecká filmografie z ČSFD.cz

(Kliknutím na ROK u filmu se zobrazí tranzitní horoskop osobnosti pro vybraný rok)
(2012) - Doktorka Emily (TV seriál)
(2011) - Prime Suspect (TV seriál)
(2010) - Generator Rex (TV seriál)
(2009) - Taková moderní rodinka (TV seriál)
(2009) - Sestra Hawthornová (TV seriál)
(2008) - Ochrana svědků (TV seriál)
(2008) - Mentalista (TV seriál)
(2007) - Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
(2006) - Bratři a sestry (TV seriál)
(2005) - Šílená láska
(2005) - Příšerná tchyně
(2005) - Chirurgové (TV seriál)
(2004) - Zoufalé manželky (TV seriál)
(2004) - The Stones (TV seriál)
(2004) - Drake a Josh (TV seriál)
(2004) - Clubhouse (TV seriál)
(2003) - Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
(2002) - Less Than Perfect (TV seriál)
(2001) - Strážkyně zákona (TV seriál)
(2001) - Drzá Jordan (TV seriál)
(1999) - Soudkyně Amy (TV seriál)
(1999) - Rodinné právo (TV seriál)
(1999) - Popular (TV seriál)
(1999) - Jack & Jill (TV seriál)
(1998) - Skandál Bulworth
(1998) - Matter of Trust
(1998) - Felicity (TV seriál)
(1997) - Fired Up (TV seriál)
(1997) - Crisis Center (TV seriál)
(1996) - Praštěná holka (TV seriál)
(1996) - Na jedné lodi (TV seriál)
(1994) - Smrtící kamufláž
(1994) - Pohotovost (TV seriál)
(1994) - Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
(1993) - The Mommies (TV seriál)
(1993) - The Baby Doll Murders
(1992) - Melrose Place (TV seriál)
(1992) - Love & War (TV seriál)
(1992) - Camp Wilder (TV seriál)
(1991) - Pacific Station (TV seriál)
(1991) - Osudy
(1990) - WIOU (TV seriál)
(1990) - The Fanelli Boys (TV seriál)
(1990) - His & Hers (TV seriál)
(1989) - Major Dad (TV seriál)
(1989) - Karate Kid 3
(1989) - Family Matters (TV seriál)
(1989) - Coach (TV seriál)
(1988) - Půlnoční linka (TV seriál)
(1987) - Second Chance (TV seriál)
(1987) - The Last Fling
(1987) - The Bronx Zoo (TV seriál)
(1986) - The Ladies Club
(1986) - Better Days (TV seriál)
(1986) - Alf (TV seriál)
(1985) - Můj život milence
(1984) - Who's the Boss? (TV seriál)
(1984) - To je vražda, napsala (TV seriál)
(1984) - Night Court (TV seriál)
(1984) - Mama Malone (TV seriál)
(1984) - Karate Kid
(1984) - Hunter (TV seriál)
(1983) - Oh Madeline (TV seriál)
(1982) - Fame (TV seriál)
(1981) - Today's F.B.I. (TV seriál)
(1980) - Number 96 (TV seriál)
(1979) - 240-Robert (TV seriál)
(1979) - Supertrain (TV seriál)
(1979) - Fast Break
(1979) - Can You Hear the Laughter? The Story of Freddie Prinze
(1979) - ...And Your Name Is Jonah
(1978) - The White Shadow (TV seriál)
(1978) - Husbands, Wives & Lovers (TV seriál)
(1977) - Soap (TV seriál)
(1976) - Quincy M.E. (TV seriál)

HOROSKOPY
Blíženci

Blíženci (Vzduch)

Slunce - Znamení zvěrokruhu
Lidé narození ve znamení Blíženců jsou mnohostranně nadaní a své schopnosti umí využít jak v teorii, tak v praxi. Jsou to velmi inteligentní a bystří lidí, kteří mají zájem o všechno dění, a velmi rychle se orientují v každé situaci...

Vepř

Vepř (Oheň)

Čínský horoskop
Vepř je dobromyslný, galantní kavalír a ochotný vždycky pomoci. Můžeme mu důvěřovat, jelikož nás nikdy nezradí a ani se nikdy o to nepokusí. Je naivní, důvěřivý a potřebný ochrany. Dá se lehce oklamat.

Habr

Habr

Keltský horoskop
Lidé zrození pod vládou Habru se výborně uplatňují v profesích jako bankovní či státní úředník, nebo ve vojenských či policejních funkcích. Jsou to lidé, kteří mají ohromně vyvinutý smysl pro pořádek, odpovědnost a spravedlnost. Snadno se podřizují stanovenému pořádku, sami dbají na striktní dodržování zákonů i obecně přijatých pravidel.

NUMEROLOGIE
10

10. den - Síla

Numerologie - den narození
Tato osoba je emocionálně velmi silná. Je nezávislá, soběstačná a hrdá. Je pracovitá, zásadová a sebevědomá. Střeží své soukromí. Dosahuje úspěchů až po tvrdé práci. Má sklony k vůdcovství.

1

Životní číslo - 1

Numerologie - životní číslo
Má sklon k vůdcovství. Má odvahu a inspiraci. Je aktivní a tvůrčí. Přednost dává individuálnímu úspěchu. Schopnost prosadit se vlastní iniciativou a vůli uspět. Je třeba více času věnovat druhým. Je dobré ji chválit.


Numerologický rozbor - Datum narození - 10.6.1947 Narozeniny
Souhrnný rozbor ukáže pouze postupně rozepsaný den narození, životní číslo, plné a prázdné roviny, jednotlivá čísla v mřížce a osobní roční vibraci. Nelze od něj očekávat, že se bude rovnat výkladu zkušeného numerologa.
Den narození:

Výpočet osobního horoskopu
Upozornění: Do formuláře je potřeba zadat datum a čas narození přepočítaný na GMT - Greenwich Mean Time (Greenwichský střední čas).
Den narození - GMT

Čas - GMT

:
Systém domů


Zeměpisná šířka:

° '
Zeměpisná délka:

° '



Tranzitní horoskop (Tranzity)

Tranzity pro datum:
 - 

Solární horoskop (Solár)

Solár pro:
Rok
Zeměpisná šířka a délka:

Info: Zeměpisné souřadnice pobytu není potřeba zadávat, protože není znám přesný čas narození.
(Solární ASC a domy se nebudou počítat.)


Sekundární direkce - Progrese

Progrese pro datum:

Randee Heller 2022 - Životopis na Wikipedii, Wiki, Věk, Narozeniny, Instagram

Randee Heller - herečka

se narodila 10.6.1947 ve městě New York, New York, Spojené státy
Podrobnější životopis a instagram osobnosti je na Wikipedia - Randee Heller

Dnes se narodili
Česká republika Iva Janžurová
(*1941) herečka

Česká republika Petr Brukner
(*1943) herec

Uruguay Natalia Oreiro
(*1977) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, moderátorka

Velká Británie Nicholas Winton
(*1909) makléř, humanitární pracovník, zachránce 669 převážně židovských dětí

Spojené státy Malcolm X
(*1925) herec


Randee Heller
Planety ve znamení:
SlunceSlunce:
Blíženci
18°45’
 
LunaLuna:
Ryby
2°08’
 
MerkurMerkur:
Rak
12°04’
 
VenušeVenuše:
Býk
25°52’
 
MarsMars:
Býk
15°05’
 
JupiterJupiter:
Štír
19°30’
R
SaturnSaturn:
Lev
5°43’
 
UranUran:
Blíženci
21°43’
 
NeptunNeptun:
Váhy
8°03’
R
PlutoPluto:
Lev
11°28’
 
S.UzelS.Uzel:
Blíženci
1°38’
R
Černá LunaLilith:
Kozoroh
14°30’
 
CheirónCheirón:
Štír
2°41’
R
Zastoupení živlů:
2xOheňOheň
2xZeměZemě
5xVzduchVzduch
4xVodaVoda


Zítra slaví narozeniny
Spojené státy James Stewart
(*1908) herec

Spojené státy Cher
(*1946) herečka, zpěvačka, módní návrhářka, textařka

Spojené státy Busta Rhymes
(*1972) rapper

Velká Británie Joe Cocker
(*1944) zpěvák

Česká republika Petr Kellner
(*1964) podnikatel, nejbohatší Čech


Výročí úmrtí dnes mají
Velká Británie Ronald Colman
(*1891 - 1958) herec

Spojené státy Jacqueline Kennedy Onassis
(*1929 - 1994) první dáma USA

Slovensko Samo Chalupka
(*1812 - 1883) spisovatel, básník, evangelický kněz

Velká Británie John Betjeman
(*1906 - 1984) spisovatel, básník, hlasatel

Spojené státy Nathaniel Hawthorne
(*1804 - 1864) spisovatel



Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2022
Lunární kalendář
Luna v KozorohKozorohu
ukázat kalendář »